De Gooise Photobooth huren in Naarden

Ben je op zoek naar een leuke en voordelige photobooth voor een feest of evenement in Naarden?

De Gooise Photobooth huren in Naarden

Ben je op zoek naar een leuke en voordelige photobooth voor een feest of evenement in Naarden? Misschien is Gooise Phobooth voor jou wel een hele leuke optie. Onze luxe photobooth past namelijk op ieder feest of evenement en wordt geleverd met een rode loper. Het ziet er strak en modern uit. De printer drukt de mooiste foto's af. Niet van die kleine stripjes, maar echte mooie prints op ansichtkaart formaat.

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op

Een mooi fotozuil binnen je budget

Dus ben je op zoek naar een photobooth in Naarden die niet alleen leuk is, maar ook nog eens betaalbaar en luxueus? Dan moet je bij de Gooise Fotobooth zijn! Onze photobooth is de perfecte aanvulling op elk feestje in Naarden of in 't Gooi en omstreken. Of het nu gaat om een bruiloft, feest of zakelijk evenement, wij maken van elk event een gegarandeerd succes.

Onze photobooth is zo leuk dat iedereen graag foto's en korte filmpjes maakt met onze camerazuil. En we beloven je dat we extra veel hilarische momenten zullen veroorzaken die jij en je gasten nog lang zullen bijblijven. Zo vind je ons wel eens bij het Mediapark, bij Mout en bij restaurant Dudockx om bijvoorbeeld een bruiloft extra speciaal te maken. Dus, waar wacht je nog op? Huur de Gooise Fotobooth voor jouw volgende feestje en laat ons de goede vibes meebrengen!

Je huurt al een photbooth vanaf 199,- euro en wil je erbij printen dan kan je al vanaf 299,95 terecht.

Als je op zoek bent naar een photobooth in Naarden , de Gooise Photobooth

Onvergetelijke momenten gegarandeerd

We beloven je dat we extra veel hilarische en ontroerende momenten zullen creëren die jou en je gasten nog lang zullen bijblijven. Zo hebben we al op verschillende locaties in Bussum gestaan, waaronder het Mediapark, Mout en restaurant Dudockx, waar we bruiloften, feesten en andere evenementen extra speciaal hebben gemaakt.‌

Met de Gooise Fotobooth is het altijd feest

Check de prijzen

Als je op zoek bent naar een photobooth in Naarden of Bussum die niet alleen leuk en entertainend is, maar ook nog eens betaalbaar en luxueus, dan is de Gooise Fotobooth dé oplossing. Je huurt al een photbooth vanaf 199,- euro en voor slechts 299,95 euro extra kun je er ook direct foto's bij laten printen.‌

Gooise Fotobooth

Ben je op zoek naar een unieke en voordelige photobooth voor een feest of evenement in Naarden? Zoek niet verder, want de Gooise Photobooth is precies wat je nodig hebt. Onze luxe photobooth past naadloos op ieder feest en wordt geleverd met een stijlvolle rode loper, waardoor jouw gasten zich direct welkom voelen. Het strakke en moderne ontwerp van onze photobooth zorgt voor een professionele uitstraling. Bovendien drukt de geavanceerde printer de mooiste foto's af - geen kleine stripjes, maar prachtige prints op ansichtkaart formaat.

Je kunt alles via Social Media delen en we leveren alle foto's en filmpjes na in een digitaal pakketje. En we beloven je dat we extra veel hilarische momenten zullen creëren die je en je gasten nog lang zullen bijblijven. Zo hebben we bijvoorbeeld al eens voor Dudockx gestaan om een bruiloft extra speciaal te maken.

Dus feestbeesten van Naarden! Zoek je nog een leuke toevoeging voor je volgende feestje? De Gooise Photobooth is er voor jou! Als foto specialist weten wij precies hoe we elk feestje onvergetelijk kunnen maken.

We hebben al op veel verschillende locaties in Naarden en omstreken gestaan en hebben gezien hoe geweldig onze booth is op feestjes en allerlei evenementen. Maar dat is nog lang niet alles! Wij staan overal voor open en willen graag samenwerken om jouw feestje nog beter te maken. Dus, of je nu een huwelijk plant of een bedrijfsfeest organiseert bij bijv. Gooiland, de Gooise Photobooth is er voor jou!

💡
Vertel ons hoe je de photobooth wilt inzetten, dan maken we er samen een mega feest van.‌
De Gooise fotobooth voor ieder evenement

Maatwerk voor jouw feest of evenement

Wij staan overal voor open en willen graag samenwerken om jouw feestje of evenement nog beter te maken. Of je nu een huwelijk plant, een bedrijfsfeest organiseert bij Gooiland, of een intiem verjaardagsfeestje thuis houdt, de Gooise Photobooth is er voor jou! Vertel ons hoe je de photobooth wilt inzetten en wat je wensen zijn, dan kijken we samen wat de leukst opties zijn.

Diverse fotobooth pakketten en prijzen

Bekijk de verschillende voordelige Gooise Fotobooth opties, met en zonder printen, maar altijd met onbeperkt digitale foto’s en video’s. Kies het pakket dat het beste bij jouw wensen en budget past, en geniet van een zorgeloze ervaring.

Wacht niet langer en reserveer ons voor jouw volgende evenement. We beloven je dat je gasten nog lang zullen napraten over de geweldige herinneringen die ze hebben gemaakt met onze photobooth.

Unieke extra's voor een onvergetelijk feest

Naast het aanbieden van een prachtige fotobooth met de beste kwaliteit foto's, bieden wij ook unieke extra's om jouw feestje nog specialer te maken. Denk hierbij aan gepersonaliseerde fotostrip-ontwerpen, een breed scala aan kleurrijke en grappige attributen en achtergronden om uit te kiezen, en een enthousiaste begeleider die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en je gasten optimaal van de photobooth genieten. Maar je kunt natuurlijk ook een Gooise DJ erbij huren!‌

Gastenboek met blijvende herinneringen

Wil je een tastbare herinnering aan jouw evenement? Overweeg dan om een gastenboek toe te voegen aan je Gooise Fotobooth-pakket. Jouw gasten kunnen hun afgedrukte foto's in het gastenboek plakken en er een persoonlijke boodschap bij schrijven. Zo houd je een prachtig aandenken over aan jouw feest, dat je nog vele jaren kunt koesteren.‌

Blijvende herinneringen met de Gooise Photobooth

Betrouwbare service en tevreden klanten

Bij de Gooise Fotobooth streven wij ernaar om onze klanten een betrouwbare en uitstekende service te bieden. Wij zijn pas tevreden als jij en je gasten dat ook zijn. Ons team staat altijd klaar om je te helpen met vragen en speciale verzoeken, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw evenement.

In het kort: de Gooise Photobooth is dé perfecte toevoeging voor jouw feest of evenement in Bussum en omstreken. Met onze betaalbare en luxueuze photobooth, de beste kwaliteit foto's en video's, en een service die gericht is op jouw wensen, zorgen wij ervoor dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt. Aarzel niet en boek de Gooise Fotobooth voor jouw volgende evenement!

Wacht niet langer en boek ons voor jouw volgende evenement. We beloven je dat je gasten nog lang zullen napraten over de geweldige herinneringen die ze hebben gemaakt met onze photobooth. Tot snel op jouw feestje in Bussum!

De Gooise fotobooth kun je natuurlijk huren in heel Nederland, maar we zijn vaak te vinden in Laren, Amersfoort, Eemnes, Blaricum, Muiden en Hilversum.

Benieuwd? Reserveer je fotobooth vandaag nog!

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu