Gooise Photobooth huren in Muiden

Gooise Photobooth huren in Muiden
Gooise Photobooth huren in Muiden

Een leuke photobooth huren in Muiden? Als je op zoek bent naar een fotobooth voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement in Muiden dan is de Gooise Fotobooth je beste startpunt! Met onze photobooth wordt elk Goois feest een gegarandeerd succes. Iedereen vindt het leuk om met onze booth foto’s en korte filmpjes te maken. Wij zorgen voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

We zijn vaak in Muiden met de Gooise Fotobooth !

Je kunt de Gooise photobooth regelmatig zien in Muiden. Zo kun je ons inhuren voor een leuk feest bij bijvoorbeeld bij Ome Ko of Bij de Boerin.

Boek je de Gooise Fotobooth met een DJ van de Gooise DJ erbij, dan krijg je extra korting en een gratis upgrade.

He Muiden! Poseer eens, lach nog een keer, deel en print je foto

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest in Muiden. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! Jij en je gasten leggen zelf al je hilarische momenten vast en we drukken ze ter plekke af (optioneel). Wij leveren natuurlijk alles digitaal nog eens na in een online gallerij en in een prachtig digitaal pakketje. En heb je een printer erbij besteld? De gast krijgt dan een printje, maar onze client krijgt ook altijd alle foto’s en filmpjes nageleverd op een USB stick of via WeTransfer.

De Photobooth, uniek en gepersonaliseerd

Onze luxe en verlichte fotobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact, bereiden we alles voor, zetten we alles op tijd klaar en zorgen voor de juiste belichting.  Wij zijn altijd goed op de hoogte en ontwerpen we bovendien op verzoek je eigen fotokader en zien de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

gooise-fotobooth

Uniek! Ansichtkaarten op eigen ontwerp

Met de Gooise Photobooth bieden wij de opties om het ontwerp dat wij voor je gemaakt hebben uit te laten printen op ansichtkaartformaat met de hoogste kwaliteit. Wij staan graag voor je klaar om u te helpen bij het ontwerpen van je template, inclusief bijv. uw bedrijfslogo. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

ansichtkaart-gooise-fotobooth
eigen ansichtkaart

De foto’s kunnen de hele avond geprint worden, of via Airdrop direct naar iPhones, Instagram, e-mail en Twitter gedeeld worden.Onze photobooth is compact, modern en elegant en zorgt voor een lach op elk gezicht. Het is geschikt voor bruiloften, verjaardagen, open dagen, beurzen, festivals, jubilea, bedrijfsfeestjes en nog veel meer feesten.

De Gooise Photobooth

Of je het nu schrijft als fotobooth of Gooise photobooth, of hoe dan ook, onze fotobooth is nu eenmaal de leukste van ‘t Gooi en verassend betaalbaar.

Wil je onbeperkt printen tijdens het feest? Vraag een gratis offerte aan voor de huur van onze photobooth.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu