Je eigen ansichtkaart

Met de Gooise Photobooth bieden wij de mogelijkheid om uw eigen ontwerp uit te laten printen op ansichtkaartformaat in de hoogste kwaliteit.

Je eigen ansichtkaart

Met de Gooise Fotobooth maak je zonder beperking de leukste digitale foto’s en fotoreeksen die we achteraf uiteraard ook digitaal aan je toesturen. Wij zorgen trouwens voor een goede opstelling en de juiste belichting.

Je kunt de foto’s mailen, SMS’en, delen via al je Social Media, op je eigen telefoon downloaden met een QR code, delen via Apple Airdrop en natuurlijk printen.

Met de Gooise Photobooth bieden wij de mogelijkheid om uw eigen ontwerp uit te laten printen op ansichtkaartformaat in de hoogste kwaliteit dankzij onze professionele foto printer. Wij helpen u graag en ontwerpen uw eigen template, zoals hierboven, inclusief uw bedrijfslogo.

💡
Wilt u onbeperkt printen tijdens uw feest? Vraag een gratis offerte aan voor de huur van onze photobooth.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De foto's kunnen de hele avond geprint worden, of via Airdrop, direct naar iPhones, Instagram, email en Twitter gedeeld worden.

Onze photobooth is compact, modern en elegant en zorgt voor een lach op elk gezicht. De zuil is geschikt voor bruiloften, verjaardagen, open dagen, beurzen, festivals, jubilea, bedrijfsfeestjes en nog veel meer feesten.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu