Je eigen ansichtkaart met de Photobooth

Met de Gooise Photobooth bieden wij de mogelijkheid om uw eigen ontwerp uit te laten printen op ansichtkaartformaat in de hoogste kwaliteit.

Je eigen ansichtkaart met de Photobooth

Met de Gooise Fotobooth maak je zonder beperking de leukste digitale foto’s en fotoreeksen die we achteraf uiteraard ook digitaal aan je toesturen. Wij zorgen trouwens voor een goede opstelling en de juiste belichting.

Je kunt de foto’s mailen, SMS’en, delen via al je Social Media, op je eigen telefoon downloaden met een QR code, delen via Apple Airdrop en natuurlijk printen.

Met de Gooise Photobooth bieden wij de mogelijkheid om uw eigen ontwerp uit te laten printen op ansichtkaartformaat in de hoogste kwaliteit dankzij onze professionele foto printer. Wij helpen u graag en ontwerpen uw eigen template, zoals hierboven, inclusief uw bedrijfslogo.

💡
Wilt u onbeperkt printen tijdens uw feest? Vraag een gratis offerte aan voor de huur van onze photobooth.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Een extra dimensie voor je evenement

De Gooise Photobooth is een veelzijdige toevoeging die een extra dimensie van plezier en herinnering biedt aan diverse evenementen. Bij bruiloften zorgt onze photobooth ervoor dat gasten op een unieke manier hun vreugde en gezelschap kunnen vastleggen, waardoor ze een persoonlijke en blijvende herinnering mee naar huis kunnen nemen. Op bedrijfsfeesten fungeert de photobooth als een ijsbreker en teambuilder, waar collega's samen kunnen komen voor een informeel en vrolijk moment, vaak gepaard met gepersonaliseerde props die passen bij het thema van het bedrijf. Voor verjaardagen, van kinderen tot volwassenen, biedt onze booth een bron van amusement en een kans om die ene speciale dag op een bijzondere manier te markeren.

Zakelijk succes met de Gooise Photobooth

Op beurzen en zakelijke evenementen kan de Gooise Photobooth als een magneet werken om bezoekers naar uw stand te trekken, waar ze niet alleen een aandenken krijgen, maar ook uw merk op een interactieve manier ervaren. Elke foto geprint met een persoonlijk tintje of bedrijfslogo, zorgt voor een blijvende indruk, lang na het einde van het evenement.

Printen, delen alles kan met de Gooise Photobooth

De foto's kunnen de hele avond geprint worden, of via Airdrop, direct naar iPhones, Instagram, email en Twitter gedeeld worden.

Onze photobooth is compact, modern en elegant en zorgt voor een lach op elk gezicht. De zuil is geschikt voor bruiloften, verjaardagen, open dagen, beurzen, festivals, jubilea, bedrijfsfeestjes en nog veel meer feesten.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegen meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met je eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt je graag bij het ontwerpen van je template, inclusief bijv. een bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

Boek de Gooise Photobooth


⭐⭐⭐⭐⭐
al vanaf € 299,-

OFFERTE