Gepersonaliseerde ansichtkaarten met de Gooise Photobooth

epersonaliseerde ansichtkaarten met de Gooise Photobooth

Maak jouw evenement nog persoonlijker met de Gooise Photobooth. Lees hier hoe je gepersonaliseerde ansichtkaarten kunt creëren en verras jouw gasten met een unieke herinnering. Klik hier voor meer informatie.

Als je op zoek bent naar een unieke manier om jouw evenement onvergetelijk te maken, dan is de Gooise Photobooth de perfecte oplossing. Met deze fotobooth kun je niet alleen prachtige foto's maken, maar ook gepersonaliseerde ansichtkaarten creëren om jouw gasten mee naar huis te geven.

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig en begint met het maken van een foto in de Gooise Photobooth. Vervolgens kun je deze foto personaliseren met behulp van verschillende ontwerptools. Voeg bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap toe of kies een unieke achtergrond. Als je tevreden bent met het resultaat, wordt de foto direct afgedrukt op een ansichtkaart.

De Gooise Photobooth biedt verschillende opties om jouw ansichtkaarten te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld het ontwerp van de kaart aanpassen aan het thema van jouw evenement of jouw bedrijfslogo toevoegen voor extra merkherkenning. Door het toevoegen van een QR-code kan je jouw gasten gemakkelijk doorverwijzen naar jouw website of sociale media-pagina's.

Een gepersonaliseerde ansichtkaart

Een gepersonaliseerde ansichtkaart van de Gooise Photobooth is niet alleen een unieke en persoonlijke herinnering voor jouw gasten, maar ook een krachtig marketinginstrument. Gasten zullen hun kaart waarschijnlijk delen op sociale media en erover praten met vrienden en familie, waardoor jouw evenement of bedrijf nog meer exposure krijgt.

Kortom, als je op zoek bent naar een manier om jouw evenement te personaliseren en de impact ervan te vergroten, dan is het creëren van gepersonaliseerde ansichtkaarten met de Gooise Photobooth de perfecte oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie en verras jouw gasten met een unieke en persoonlijke herinnering.

Eigen design

Om de ansichtkaarten zo persoonlijk mogelijk te maken, ontwerpen wij van de Gooise Photobooth een eigen design voor uw ansichtkaart. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld uw eigen logo, huisstijl of afbeeldingen integreren in het ontwerp van de ansichtkaart. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde teksten op de ansichtkaarten te laten drukken, zoals een bedankje aan uw gasten of een leuke quote.

Maar dat is nog niet alles. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw ansichtkaarten direct te delen via social media. Zo kunnen uw gasten hun ansichtkaart gemakkelijk delen met hun vrienden en familie, waardoor uw evenement nog meer exposure krijgt. Daarnaast is het ook mogelijk om de ansichtkaarten direct af te drukken en mee naar huis te nemen. Zo hebben uw gasten een leuke herinnering aan uw evenement die ze mee naar huis kunnen nemen.

Zakelijke klanten van de Gooise Fotobooth

Met onze gepersonaliseerde ansichtkaarten zorgt u ervoor dat uw gasten een unieke en persoonlijke ervaring hebben op uw evenement. Wij bieden verschillende pakketten aan waarin de ansichtkaarten zijn inbegrepen, maar u kunt de ansichtkaarten ook als losse optie bij ons huren. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons u helpen bij het creëren van een onvergetelijk evenement!

Reviews van de Gooise Photobooth

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth

al vanaf € 299,-

OFFERTE