Persoonlijk design van je fotokader en foto's

Persoonlijk design van je fotokader en foto's

Wanneer je de Gooise Fotobooth bestelt, zorgen we voor een uniek ontwerp van je foto’s. De professionele fotoprinter drukt prachtige foto’s af van 10 bij 15 cm, dus niet die kleine stripjes zoals bij de concurrenten.

Persoonlijk ontwerp van het fotokader

Maar wat is nu precies zo’n fotokader? Simpel gezegd, kijk maar hieronder, het is het ontwerp van de afgedrukte foto. Op iedere print staan meerdere foto’s (bijvoorbeeld drie foto’s naast elkaar). Om de foto’s heen (en er overheen) kunnen we tekst en artwork plaatsen. Dus bijvoorbeeld een logo, de namen van het bruidspaar of de jarige, een datum, een link naar een website, alles is mogelijk.

Voor iedereen die een photobooth huurt bij de Gooise Fotobooth maken we een zo’n uniek gepersonaliseerd fotokader. Dit is inbegrepen bij de prijs. Het ontwerp maken we geheel op basis van jullie wensen. Mocht je specifieke wensen hebben, zoals bijvoorbeeld het lettertype van de uitnodiging, dan kan dat.

💡
De foto’s worden helemaal naar jouw wensen opgemaakt zodat je een uniek ontwerp hebt voor de foto’s. 
Unieke foto's met de Gooise Fotobooth
Unieke foto's met de Gooise Fotobooth

8 redenen om de Gooise Photobooth te huren

 • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
 • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
 • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
 • Personal Branding
 • Marketing Magneet voor je event
 • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
 • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
 • Topservice!

Fotobooth voor bruiloft, feest of zakelijk evenement

Een leuke photobooth huren die prachtige prints maakt? Als je op zoek bent naar een fotobooth voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement dan is de Gooise Fotobooth je beste startpunt!

Met onze photobooth wordt elk Goois feest een gegarandeerd succes. Iedereen vindt het leuk om met onze booth foto’s en korte filmpjes te maken. Wij zorgen voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

Professionele afdrukken

Met onze professionele printer druk je geen kleine stripjes af, maar prachtige foto’s in het formaat 10×15 (ansichtkaart) op je eigen ontworpen fotokader.

He feestgangers! Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest op jouw evenement. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! Jij en je gasten leggen zelf al je momenten vast en drukken ze ter plekke af (optioneel). Wij leveren alles digitaal nog eens na in een online gallerij en in een prachtig digitaal pakketje. En heb je een printer erbij besteld? De gast krijgt dan een printje, maar onze client krijgt ook altijd alle foto’s en filmpjes nageleverd op een USB stick of via WeTransfer.

Je eigen ansichtkaart

Bij ons geen kleine fotostripjes maar hele mooie ansichtkaarten die onze ontwerpafdeling voor je maakt. Met bedrijfslogo, bruidskaart of tekst, om je evenement en de souvenirs echt uniek te maken.

Natuurlijk krijg je ook al je foto’s en video’s digitaal nageleverd

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

 • Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
 • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
 • Deel via Social Media en Apple Airdrop
 • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
 • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
 • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu