Hoe de Gooise Photobooth je bruiloft nog leuker maakt

Ontdek hoe de Gooise Fotobooth je bruiloft onvergetelijk maakt met prachtige foto's en plezier voor alle gasten.

Hoe de Gooise Photobooth je bruiloft nog leuker maakt

Een bruiloft is een van de meest bijzondere momenten in het leven van een koppel. Het is een dag vol liefde, vreugde en het samenkomen van vrienden en familie. Om deze dag nog specialer te maken, is de Gooise Fotobooth een perfecte aanvulling op je bruiloft. We vertellen je graag hoe de Gooise Fotobooth je bruiloft nog leuker en onvergetelijker maakt.

 1. Entertainment voor alle gasten: Een fotobooth is een geweldige manier om entertainment te bieden voor gasten van alle leeftijden. De Gooise Fotobooth is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface, waardoor iedereen er gemakkelijk mee uit de voeten kan. Terwijl het bruidspaar geniet van hun grote dag, kunnen de gasten plezier beleven met het maken van unieke foto's en filmpjes.
 2. Fotomomenten om te koesteren: De Gooise Fotobooth zorgt voor prachtige, gepersonaliseerde fotomomenten die het bruidspaar en hun gasten voor altijd zullen koesteren. De booth is uitgerust met hoogwaardige camera's en verlichting, waardoor de foto's er professioneel uitzien. Bovendien kunnen de foto's direct worden afgedrukt op een professionele printer en digitaal worden gedeeld.
 3. Unieke fotoprops en accessoires: De Gooise Fotobooth biedt een breed scala aan fotoprops en accessoires om je foto's nog leuker en origineler te maken. Van grappige hoeden en brillen tot aan tekstborden met leuke uitspraken; de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo creëer je onvergetelijke, humoristische momenten met vrienden en familie.
 4. Aangepaste lay-outs voor fotoafdrukken: De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om aangepaste lay-outs te ontwerpen voor je fotoafdrukken. Dit betekent dat je het ontwerp van de afdrukken kunt aanpassen aan het thema of de kleuren van je bruiloft. Zo zorg je voor een persoonlijke touch en een blijvende herinnering aan je speciale dag.
 5. Gastenboek vol mooie herinneringen: Een gastenboek is een geweldige manier om de mooie momenten van je bruiloft vast te leggen. Met de Gooise Fotobooth kunnen gasten hun fotoafdrukken toevoegen aan een gastenboek, samen met een persoonlijk bericht voor het bruidspaar. Dit zorgt voor een uniek en waardevol aandenken aan de grote dag.
 6. Onvergetelijke ervaring voor iedereen: Een Gooise Fotobooth maakt je bruiloft niet alleen leuker voor je gasten, maar creëert ook een onvergetelijke ervaring voor iedereen. De combinatievan het plezier dat het bruidspaar en de gasten beleven bij het maken van foto's, de hilarische momenten met de fotoprops en accessoires, en de blijvende herinneringen die worden vastgelegd, zorgt ervoor dat je bruiloft een dag wordt die niemand zal vergeten.
 7. Professionele service en ondersteuning: De Gooise Fotobooth staat bekend om zijn uitstekende klantenservice en ondersteuning. Het ervaren team zorgt ervoor dat de fotobooth tijdig en professioneel wordt geïnstalleerd en dat alles soepel verloopt tijdens je bruiloft. Mocht er een probleem zijn, dan staat het team altijd klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat jouw bruiloft een succes wordt.
 8. Flexibiliteit en maatwerk: De Gooise Fotobooth begrijpt dat elke bruiloft uniek is en biedt daarom flexibiliteit en maatwerk aan. Of je nu een specifiek thema, kleurenschema of unieke wensen hebt, het team van de Gooise Fotobooth zal samen met jou werken om ervoor te zorgen dat de fotobooth perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.
de mooiste foto's op je bruiloft

De Geavanceerde mogelijkheden van onze fotobooth

Onze fotobooth maakt gebruik van geweldige software die een breed scala aan mogelijkheden biedt om je bruiloft nog leuker en interactiever te maken. Hier zijn enkele van de geweldige functies die onze fotobooth biedt:

 1. Hoogwaardige foto- en video-opnamen: De fotobooth is uitgerust met een geavanceerde camera die scherpe, heldere en levendige foto's en video's van hoge kwaliteit vastlegt. Zo zullen de herinneringen aan je bruiloft er altijd op hun best uitzien.
 2. Green screen-functie: Met de green screen-functie kunnen gasten zich laten fotograferen met een aangepaste achtergrond naar keuze, passend bij het thema van je bruiloft of je persoonlijke voorkeur. Dit zorgt voor unieke en creatieve foto's die je gasten zullen koesteren.
 3. GIF- en Boomerang-functies: Naast foto's en video's kunnen je gasten ook leuke geanimeerde GIF's en Boomerangs maken, die ze direct kunnen delen op sociale media.
 4. Directe afdrukken: Onze fotobooth biedt de mogelijkheid om direct hoogwaardige afdrukken op ansichtkaartformaat te maken, zodat je gasten hun favoriete momenten mee naar huis kunnen nemen als een tastbare herinnering aan je bruiloft.
 5. Gebruikersvriendelijke touchscreen-interface: De fotobooth heeft een intuïtief touchscreen waarmee gasten eenvoudig door de verschillende functies kunnen navigeren, hun favoriete foto's kunnen kiezen en afdrukken, en hun creaties kunnen delen op sociale media.
 6. Filters en effecten: Gasten kunnen hun foto's aanpassen met een scala aan filters en effecten om hun persoonlijke stijl en creativiteit uit te drukken.
 7. Aanpasbare anischtkaarten en lay-outs: Je kunt de lay-out en het ontwerp van de anischtkaarten aanpassen om ze perfect te laten aansluiten bij het thema van je bruiloft of je persoonlijke stijl.

Deze opties zorgen ervoor dat onze fotobooth een ongeëvenaarde ervaring biedt voor jou en je gasten op je bruiloft. Met zoveel opties om uit te kiezen en een gebruiksvriendelijke interface, zullen je gasten genieten van het verkennen van alle creatieve mogelijkheden die onze fotobooth te bieden heeft.

Conclusie: dit moet je hebben op je bruiloft

Het toevoegen van een Gooise Fotobooth aan je bruiloft kan een enorm verschil maken in het plezier en de herinneringen die je creëert op je grote dag. Van het bieden van entertainment voor alle gasten tot het vastleggen van unieke, persoonlijke fotomomenten, de Gooise Fotobooth is een fantastische manier om je bruiloft nog leuker en onvergetelijker te maken. Mis deze kans niet en zorg voor een geweldige ervaring voor jou en je gasten op je bruiloft!

Zoek je ook nog een geweldige DJ op je bruiloft? In combinatie met de Gooise Photbooth krijg je van de Gooise DJ 150,- korting!

Welkom bij de Gooise DJ | voor een spetterend feest met klasse
De Gooise DJ staat garant voor een geweldige DJ show met klasse inclusief licht en geluid. Voorgesprek en wensenlijst zijn standaard.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegn meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met uw eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt u graag bij het ontwerpen van uw template, inclusief uw bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.