Hoe een fotobooth op je bruiloft je grote dag onvergetelijk kan maken

Ben je je bruiloft al aan het plannen? Het boeken van een fotobooth op je bruiloft zal mega leuke herinneringen creëren voor jou en je gasten. Lees verder om meer te weten te komen!

Hoe een fotobooth op je bruiloft je grote dag onvergetelijk kan maken

De Gooise Photobooth maakt jullie bruiloft onvergetelijk

Bruiloften zijn een bijzondere gelegenheid, en koppels willen altijd dat hun gasten een goede tijd hebben. In Nederland is een manier om ervoor te zorgen dat iedereen plezier heeft, het toevoegen van een fotobooth op je bruiloft, wat zich vertaalt naar een fotocabine op je bruiloft. Fotobooths zijn een uitstekende toevoeging aan elke bruiloft, omdat ze gasten een leuke manier bieden om blijvende herinneringen te creëren.

Een fotobooth op je bruiloft is meer dan alleen een fotocabine. Het is een leuke en interactieve manier om je gasten vermaakt en betrokken te houden. Een fotobooth op je bruiloft is niet alleen een geweldige manier om herinneringen vast te leggen, maar ook een uitstekende bron van entertainment.

Het toevoegen van een fotobooth aan je bruiloftfeest is een groeiende trend in Nederland. Hier zijn enkele redenen waarom je erover zou moeten nadenken voor jullie grote dag:

6 Redenen om de Gooise fotobooth op je bruiloft te huren

  1. Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  2. We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
  3. Deel via Social Media en Apple Airdrop
  4. We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
  5. We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  6. Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op

Hoe werkt een fotobooth op je bruiloft?

Een fotobooth op je bruiloft kan verschillende functies hebben en dingen doen, afhankelijk van de specifieke fotobooth die je kiest. Over het algemeen werkt een fotobooth op je bruiloft als volgt:

  1. Ga voor de fotobooth staan: Gasten kunnen de fotobooth gebruiken en verschillende accessoires kiezen die bij het thema van de bruiloft passen.
  2. Neem de foto: Met één druk op de knop kunnen gasten een serie van 4 foto's maken met behulp van de camera in de fotobooth.
  3. Bekijk de foto: Direct na het maken van de foto verschijnt deze op het scherm van de fotobooth. Gasten kunnen ervoor kiezen om de foto opnieuw te maken als ze niet tevreden zijn.
  4. Print de foto: Nadat de foto is gemaakt, kunnen gasten deze afdrukken. De fotobooth print een prachtige ansichtkaart uit, zodat gasten een afdruk kunnen meenemen als aandenken aan de bruiloft.
Gooise Fotobooth
Gooise Fotobooth

Veelgestelde vragen over een fotobooth op je bruiloft

Hoeveel kost het om een fotobooth op je bruiloft te huren?

De kosten van een fotobooth op je bruiloft zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de duur van de huur, de locatie en de functies die je kiest. Bij de Gooise Photobooth betaal je voor het huren van een fotobooth op je bruiloft in Nederland een bedrag vanaf €350.

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een fotobooth op mijn bruiloft?

De ruimte die je nodig hebt voor een fotobooth op je bruiloft hangt af van de grootte van de fotobooth en het aantal gasten dat je hebt. Over het algemeen heb je ongeveer 2x3 meter nodig voor een fotobooth. Zorg ervoor dat je ook voldoende ruimte hebt voor gasten om in de rij te staan om gebruik te maken van de fotobooth.

Hoeveel foto's kunnen er worden afgedrukt met een fotobooth op mijn bruiloft?

Wij bieden verschillende pakketten, ook met onbeperkte afdrukken tijdens de huurperiode. Dit betekent dat gasten zoveel foto's kunnen maken en afdrukken als ze willen.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

Conclusie

Een fotobooth op je bruiloft is een geweldige toevoeging om blijvende herinneringen te creëren en gasten te vermaken. Met de groeiende populariteit van fotobooths op bruiloften in Nederland is belangrijk om op tijd te boeken. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt voor de fotobooth en dat je gasten weten waar deze zich bevindt. En vergeet niet om zelf ook foto's te maken en te delen via Social Media.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu