Fotobooth in Blaricum huren

Fotobooth in Blaricum huren

De leukste Fotobooth in Blaricum

Een leuke photobooth huren in Blaricum? Als je op zoek bent naar een fotobooth voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement in Blaricum dan is de Gooise Fotobooth je beste startpunt! Met onze photobooth wordt elk Goois feest een gegarandeerd succes. Iedereen vindt het leuk om met onze booth foto’s en korte filmpjes te maken. Wij zorgen voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

He Blaricum! Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! Jij en je gasten leggen zelf al je momenten vast en drukken ze ter plekke af (optioneel). Wij leveren alles digitaal nog eens na in een online gallerij en in een prachtig digitaal pakketje. En heb je een printer erbij besteld? De gast krijgt dan een printje, maar onze client krijgt ook altijd alle foto’s en filmpjes nageleverd op een USB stick of via WeTransfer.

De Photobooth, uniek en gepersonaliseerd

Onze luxe en verlichte fotobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact, bereiden we alles voor, zetten we alles op tijd klaar en zorgen voor de juiste belichting.  Wij zijn altijd goed op de hoogte en ontwerpen we bovendien op verzoek je eigen fotokader en zien de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

Fotobooth in Blaricum reserveren

De Gooise Photobooth

Of je het nu schrijft als fotobooth of Gooise photobooth, onze fotobooth is nu eenmaal de leukste van ‘t Gooi en verassend betaalbaar.

Onze photobooth is zo leuk dat iedereen graag foto's en korte filmpjes maakt met onze camera. je kunt alles via Social Media delen en we leveren alle filmpjes na. En we beloven je dat we extra veel hilarische momenten zullen creëren die je en je gasten nog lang zullen bijblijven. Zo hebben we bijvoorbeeld al eens voor Dudockx gestaan om een bruiloft extra speciaal te maken.

Dus, waar wacht je nog op? Huur de Gooise Fotobooth voor jouw volgende feestje en laat ons de goede vibes meebrengen!

Dus feestbeesten van Hilversum! Zoek je nog een leuke toevoeging voor je volgende feestje? De Gooise Photobooth is er voor jou! Als foto specialist weten wij precies hoe we elk feestje onvergetelijk kunnen maken.

We hebben al op veel verschillende locaties in Blaricum gestaan en hebben gezien hoe geweldig onze booth is op jullie feestjes en evenementen. Maar dat is nog lang niet alles! Wij staan overal voor open en willen graag samenwerken om jouw feestje nog beter te maken. Dus, of je nu een huwelijk plant of een bedrijfsfeest organiseert bij Gooiland, of in het Vitus, de Gooise Photobooth is er voor jou! vertel ons hoe je de photobooth wilt inzetten, dan maken we er samen een mega feest van.Wacht niet langer en boek ons voor jouw volgende evenement.

We beloven je dat je gasten nog lang zullen napraten over de geweldige herinneringen die ze hebben gemaakt met onze photobooth. Tot snel op jouw feestje in Hilversum! (of bijvoorbeeld Eemnes, Blaricum, Huizen of Laren).

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu