Huur een photobooth voor je bedrijfsfeest

Natuurlijk wilt u op uw evenement iets bijzonders aanbieden dat uw gasten niet snel zullen vergeten. De Gooise Photobooth

Huur een photobooth voor je bedrijfsfeest

Natuurlijk wilt u op uw evenement iets bijzonders aanbieden dat uw gasten niet snel zullen vergeten. Het huren van een fotobooth kan hiervoor zorgen! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeestje, een fotobooth is een geweldige manier om uw gasten te vermaken en tegelijkertijd leuke herinneringen te creëren. In dit artikel bespreken we de verschillende opties voor het huren van een fotobooth en hoe dit uw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Wat is een fotobooth?

Een fotobooth, ook wel fotozuil, fotomachine, fotobox, fotokiosk of fotohokje genoemd, is een leuke zuil waar uw gasten foto's kunnen maken van zichzelf en hun vrienden. Er zijn verschillende soorten fotobooths beschikbaar, van traditionele fotohokjes tot moderne fotokiosken met geavanceerde functies zoals social media-integratie en aangepaste achtergronden.

de Gooise Photo Booth

Waarom zou u een fotobooth huren?

Het huren van een fotobooth kan uw evenement naar een hoger niveau tillen door een extra element van plezier en interactie toe te voegen. Gasten kunnen foto's maken van zichzelf en hun vrienden en deze delen op social media of als aandenken mee naar huis nemen. Fotobooths zijn ook geweldige ijsbrekers, waardoor gasten zich meer ontspannen en betrokken voelen bij het evenement.

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

 • Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
 • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
 • Deel via Social Media en Apple Airdrop
 • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
 • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
 • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op

Reviews van de Gooise Photobooth op TrustPilot

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

Creëer gepersonaliseerde ansichtkaarten voor je bedrijfsevenement met de Gooise Fotobooth

Bij de Gooise Fotobooth hebben we een unieke service waarbij je ansichtkaarten kunt laten ontwerpen en afdrukken, helemaal aangepast aan de stijl van je bedrijf. Of je nu je bedrijfslogo, een speciale boodschap of andere unieke elementen wilt toevoegen, ons deskundige team staat klaar om je te assisteren bij het creëren van een perfecte template.

Voor meer details over deze bijzondere mogelijkheid, neem gerust contact op met de Gooise Fotobooth. Wij maken van jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring met een persoonlijke touch!

De Gooise Fotobooth en DJ

Als u op zoek bent naar een fotobooth en DJ voor uw evenement, dan bent u bij de Gooise Fotobooth en DJ aan het juiste adres. U kunt bij ons beide inhuren.

Onze fotozuilen zijn perfect voor verschillende soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea, verjaardagsfeesten en meer. Als u een fotozuil huurt, zorgen wij ervoor dat deze op tijd wordt geleverd en opgezet op de locatie van uw evenement. We zullen de fotobooth tijdens het evenement bemannen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat iedereen de kans krijgt om onvergetelijke foto's te maken.

Een DJ bij je fotobooth

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een professionele DJ in te huren, via de Gooise DJ. Zij zullen er voor zorgen dat uw feest onvergetelijk wordt met de beste muziek en sfeer. U kunt de DJ eenvoudig boeken via onze website en wij zorgen voor de rest.

Onze fotozuilen zijn te huur in verschillende kleuren zodat u er zeker van kunt zijn dat u de perfecte fotozuil voor uw evenement heeft.

We begrijpen dat elk evenement uniek is, daarom bieden we ook de mogelijkheid om de fotocabines en fotomachines aan te passen aan uw specifieke wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor aangepaste ansichtkaarten of een gepersonaliseerde achtergrond voor uw foto's.

Een greep uit onze zakelijke klanten

10 redenen waarom een fotobooth op een bedrijfsevenement een superleuk idee is

 1. Verhoogde Merkzichtbaarheid: Een fotobooth op je bedrijfsevenement zorgt voor een uitstekende gelegenheid om je merk zichtbaarder te maken. Je kunt de fotostrips, achtergronden en props personaliseren met je bedrijfslogo en kleuren.
 2. Netwerkbetrokkenheid: Het biedt een informele en leuke manier voor gasten om met elkaar in contact te komen, wat de netwerkbetrokkenheid verhoogt en potentieel nieuwe zakelijke kansen creëert.
 3. Social Media Exposure: Gasten delen hun foto's vaak op social media, wat zorgt voor extra exposure voor je merk. Zorg ervoor dat je een specifieke hashtag voor het evenement hebt om de zichtbaarheid te vergroten.
 4. Herinneringen Creëren: Een fotobooth zorgt voor blijvende herinneringen aan het evenement, wat positieve associaties met je merk versterkt.
 5. Entertainment: Het biedt entertainment voor de gasten, wat bijdraagt aan een positieve ervaring van het evenement.
 6. Interactie met het Merk: Gasten interactie laten hebben met je merk op een leuke en ongedwongen manier verhoogt de merkbetrokkenheid.
 7. Data Verzameling: Je kunt de gelegenheid gebruiken om contactinformatie van de deelnemers te verzamelen voor toekomstige marketingdoeleinden.
 8. Verhoogde Tijd op Evenement: Een fotobooth kan gasten langer op je evenement houden, wat meer mogelijkheden biedt voor netwerken en interactie met je merk.
 9. Content voor Marketing: De foto's die tijdens het evenement worden gemaakt, kunnen worden gebruikt voor toekomstige marketingdoeleinden, zoals op je website of in brochures.
 10. Versterk Bedrijfscultuur: Het laat zien dat je bedrijf waarde hecht aan plezier en creativiteit, wat kan bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur.
Versterk Bedrijfscultuur met een photo booth

Interactief entertainment

Als u op zoek bent naar een leuke en interactieve manier om uw evenement onvergetelijk te maken, dan is het huren van een fotocabine, fotobox, fotomachine of fotokiosk een geweldige keuze. Bij Gooise Photobooth hebben we alles wat u nodig heeft om uw evenement een succes te maken. Neem contact met ons op om uw reservering te maken of bezoek onze website voor meer informatie. Vergeet niet om ook een kijkje te nemen op onze zusterwebsite, waar u onze professionele DJ kunt boeken voor uw evenement.

Welkom bij de Gooise DJ | voor een spetterend feest met klasse
De Gooise DJ staat garant voor een geweldige DJ show met klasse inclusief licht en geluid. Voorgesprek en wensenlijst zijn standaard.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu