Is de Gooise fotobooth een hokje?

Is de Gooise fotobooth een hokje?

Ons werd gevraagd: is jullie fotobooth een hokje?

Regelmatig staat de Gooise Photobooth samen met de Gooise DJ op bruiloften en feesten. “Maar is de Gooise fotobooth een hokje?” vragen mensen soms.Onze photobooth is een automatische fotozuil met een professionele printer die prachtige foto’s afdrukt op eigen ontwerp ansichtkaarten formaat.

Gasten kunnen zichzelf fotograferen of groepsfoto’s maken.

Een photobooth kan in de vorm van een hokje komen, maar niet die van ons. De Gooise Fotobooth neemt dus weinig ruimte in. (3x2 meter inclusief de rode loper!)

Traditioneel gezien was een photobooth een kleine ruimte waar mensen zichzelf konden fotograferen met een achtergrond en een camera. Nu zijn er modernere photobooths en fotozuilen beschikbaar, zoals onze open-air photobooths, waarbij de camera’s is geplaatst op een zuil en niet in een gesloten ruimte. Wij hebben dus mobiele photobooths, die kunnen worden opgebouwd en afgebroken op verschillende locaties. Dus een photobooth hoeft niet per se een hokje te zijn, het kan, zoals bij ons, ook een open systeem zijn.

De fotobooth neemt weinig ruimte in en levert topkwaliteit foto’s, video’s en prints. Dit alles maakt een de Gooise fotobooth een leuke en onvergetelijke aanvulling op jouw evenement.

Gooise fotobooth

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op

Reserveer de Gooise Photobooth

wees op tijd!

OFFERTE

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegn meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met uw eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt u graag bij het ontwerpen van uw template, inclusief uw bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu