De Gooise Photobooth huren in Amersfoort

Ben je op zoek naar een leuke en voordelige photobooth voor een feest of evenement in Amersfoort?

De Gooise Photobooth huren in Amersfoort

Dikke pret in Amersfoort met de Gooise photobooth

Ben je op zoek naar een leuke en voordelige photobooth voor een feest of evenement in Amersfoort? Misschien is Gooise Phobooth voor jou wel de beste optie. Onze luxe photobooth past namelijk op ieder feest en wordt geleverd met een rode loper. Het ziet er strak en modern uit. De printer drukt de mooise foto's af. Niet van die kleine stripjes maar echte mooie prints op ansichtkaart formaat.

Een mooi fotozuil binnen je budget

Dus ben je op zoek naar een photobooth in Amersfoort, die niet alleen leuk is, maar ook nog eens betaalbaar en luxueus? Dan moet je bij de Gooise Fotobooth zijn! Onze photobooth is de perfecte aanvulling op elk feestje in Amersfoort en omstreken. Of het nu gaat om een bruiloft, feest of zakelijk evenement, wij maken van elk event een gegarandeerd succes.

Onze photobooth is zo leuk dat iedereen graag foto's en korte filmpjes maakt met onze camera. En we beloven je dat we extra veel hilarische momenten zullen creëren die je en je gasten nog lang zullen bijblijven. Zo vind je ons wel eens op het bij Centraal Ketelhuis en bij Mariënhof om bijv. een bruiloft extra speciaal te maken.

Dus, waar wacht je nog op? Huur de Gooise Fotobooth voor jouw volgende feestje en laat ons de goede vibes meebrengen!

Je huurt al een photbooth vanaf 199,- euro en wil je erbij printen dan kan je al vanaf 299,95 terecht.

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op
Gooise Fotobooth voor ieder evenement

Check de prijzen

Dus ben je op zoek naar een photobooth die niet alleen leuk is, maar ook nog eens betaalbaar en luxueus? Dan moet je bij de Gooise Fotobooth zijn! Onze photobooth is de perfecte aanvulling op elk feestje in Amersfoort en omstreken. Of het nu gaat om een bruiloft, feest of zakelijk evenement, wij maken van elk event een gegarandeerd succes.

Onze photobooth is zo leuk dat iedereen graag foto's en korte filmpjes maakt met onze camera. je kunt alles via Social Media delen en we leveren alle filmpjes na. En we beloven je dat we extra veel hilarische momenten zullen creëren die je en je gasten nog lang zullen bijblijven. Zo hebben we bijvoorbeeld al eens voor Dudockx gestaan om een bruiloft extra speciaal te maken.

Dus, waar wacht je nog op? Huur de Gooise Fotobooth voor jouw volgende feestje en laat ons de goede vibes meebrengen!

Gooise fotobooth in Amersfoort
fotogenieke pretmakers 

Dus fotogenieke pretmakers van Amersfoort! Zoek je nog een leuke toevoeging voor je volgende feestje? De Gooise Photobooth is er voor jou! Als foto specialist weten wij precies hoe we elk feestje onvergetelijk kunnen maken.

We hebben al op veel verschillende locaties in Amersfoort gestaan en hebben gezien hoe geweldig onze booth is op feestjes en evenementen. Maar dat is nog lang niet alles! Wij staan overal voor open en willen graag samenwerken om jouw feestje nog beter te maken. Dus, of je nu een huwelijk plant of een bedrijfsfeest organiseert bij Gooiland, de Gooise Photobooth is er voor jou! vertel ons hoe je de photobooth wilt inzetten, dan maken we er samen een mega feest van.Wacht niet langer en boek ons voor jouw volgende evenement. We beloven je dat je gasten nog lang zullen napraten over de geweldige herinneringen die ze hebben gemaakt met onze photobooth. Tot snel op jouw feestje in Amersfoort! (of bijvoorbeeld Eemnes, Blaricum, Huizen of Laren).

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegn meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met uw eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt u graag bij het ontwerpen van uw template, inclusief uw bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth


⭐⭐⭐⭐⭐
al vanaf € 299,-

OFFERTE