Photobooth offerte in 1 minuut

Photobooth offerte in 1 minuut

Wil je een Photobooth huren? Snel een gratis offerte in je mailbox

Of je het nu schrijft als Photobooth of wat “Hollandser” als Fotobooth, wanneer je een offerte wilt voor een luxe maar voordelige  fotozuil voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement, dan is de Gooise Fotobooth een hele goede optie.

Wellicht heb je ons wel eens zien staan, bijvoorbeeld op de Qmusic Foute Party, of  ergens anders.

Waneer je onze photobooth offerte aanvraagtm dan krijg je dezelfde dag nog een gratis offerte en een vrijblijvend voorgesprekje om het evenement te bespreken. We maken namelijk altijd gratis een eigen fotokader aan, zodat alle foto’s uniek zijn en passen bij jouw event. Met onze photobooth wordt elke party een gegarandeerd succes. Iedereen het leuk om foto’s en filmpjes te maken; het is simpel en hilarisch!

Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! We leggen al je moment vast en leveren ze na in een prachtig digitaal pakketje. Als je wilt kunnen we op locatie ook onbeperkt al je foto’s uitprinten in je eigen fotokader ontwerp. En heb je de Gooise Fotozuil gehuurd i.c.m. een optreden van de Gooise DJ ? Dan kun je rekenen op extra korting.

Onze Photobooth is uniek en gepersonaliseerd

Onze photobooth zorgt voor extra veel foto- maar ook filmplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact met elkaar en samen ontwerpen we een template zodat alle foto’s op het voor jou ontworpen fotokader gedrukt worden. We zorgen ook dat we goed op de hoogte zijn, zodat we het ontwerp maken in des tijjl van het feest. Zo zien de fotoprints er precies uit zoals jij wilt. Na het feest ontvang je alle foto’s ook nog eens digitaal van ons!

Goedkope photobooth offerte

Met de Gooise photobooth maak je de hele dag foto’s, video’s én Boomerang GIF-animaties. Deze fotobooth huur je al vanaf €349,95  per avond en dit is inclusief onbeperkt printen! Wil je nóg goedkoper en vind je printjes geen vereiste? Dan kan je al een photobooth huren voor €199,95

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu