Kerstmarketing Photobooth Magie

Kerstmarketing Photobooth Magie

Laat je merk schitteren met de Gooise Photobooth

Stel je voor: een gezellige Kerstborrel waar de glühwein rijkelijk vloeit, de kersttruien flikkeren in het feestgedruis, en in de hoek staat een magische machine die niet alleen glimlachen vangt, maar ook je merk laat schitteren. Dat is de Gooise Photobooth, de ster van elke kerstviering en een marketingwonder dat je evenement naar een wonderlijk niveau tilt.

🎄Photobooth op je kerstborrel: een schitterende Marketing zet🎄

De kersttijd is een periode van gezelligheid, verbinding en... slimme marketing! De Gooise Photobooth is jouw geheime wapen om de kerstsfeer te benutten voor een onvergetelijke merkervaring.

De Gooise Photobooth is de ideale verrijking voor elk marketingevenement, een ware katalysator voor interactie en merkbeleving. Met het vermogen om op een natuurlijke en plezierige wijze de aandacht te trekken, biedt het een platform voor gasten om niet alleen te genieten, maar ook om actief deel te nemen aan uw merkverhaal.

8 redenen om de Gooise Photobooth te huren

 • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
 • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
 • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
 • Marketing Magneet
 • Personal Branding
 • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
 • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
 • Topservice!

Voor grote en kleine Marketing-events

Onze ervaring met een breed scala aan bedrijven, van start-ups tot gevestigde namen, heeft keer op keer aangetoond dat de toevoeging van onze photobooth een onmiskenbare meerwaarde biedt. Het is een krachtige manier om spontaniteit en creativiteit te stimuleren, terwijl het tegelijkertijd de essentie van ieder merk kan uitdragen en versterken.

 1. Merkzichtbaarheid in een Kerstjasje
  Elke foto, een kerstkaart met jouw logo, verspreidt zich als een lopend vuurtje op sociale media. Jouw merk, gekoppeld aan warme kerstherinneringen, wat wil je nog meer?
 2. Content Creatie onder de Maretak
  Terwijl de kerstmuziek speelt, leggen gasten hun feestvreugde vast. Deze foto's zijn het perfecte materiaal voor jouw volgende marketingcampagne of de kerstnieuwsbrief.
 3. Jouw Merkidentiteit in de Schijnwerpers
  Pas de Photobooth aan met jouw bedrijfskleuren en logo. Zo wordt elke foto een verlengstuk van jouw merk, verpakt in een feestelijke kerstsfeer.
 4. Verhoog de Betrokkenheid met een Kersttwist
  Een photobooth is als een magneet op evenementen. Het trekt gasten aan en moedigt hen aan om interactie aan te gaan met jouw merk, terwijl ze wachten op hun beurt onder de kerstlichtjes.
 5. Onvergetelijke Herinneringen in een Kerstframe
  De foto's van de Gooise Photobooth worden de kerstornamenten van de digitale wereld; een blijvende herinnering aan een fantastische avond en jouw merk.
 6. Netwerken bij de Kerstboom
  De photobooth wordt een ontmoetingsplek waar nieuwe zakelijke kerstconnecties worden gemaakt, allemaal met jouw merk als stralend middelpunt.
 7. Data Verzamelen met Kerstkransjes
  Verzamel contactgegevens terwijl je gasten genieten van een interactieve ervaring. Een kerstcadeau voor je CRM-systeem!
 8. Online Schitteren als de Kerstster
  Elke gedeelde foto is een digitale kerstkaart die jouw evenement promoot. Gebruik hashtags om de kerstvreugde (en je merk) verder te verspreiden.
 9. Een Positieve Sfeer met Kerstverlichting
  De Gooise Photobooth voegt een extra dosis kerstvreugde toe aan je evenement, wat zorgt voor een feestelijke en positieve merkbeleving.

🌟 De Gooise Photobooth: Jouw Kerstmarketing Wonder 🌟
Met de Gooise Photobooth wordt jouw kerstborrel een marketingfeestje. Van de NPO tot de Gemeente Huizen, vele hebben al mogen ervaren hoe deze photobooth de kerstsfeer verhoogt en tegelijkertijd het merk versterkt.

6 Redenen om de Gooise Photobooth te Boeken voor de Feestdagen:

 • Leg de kerstvreugde vast met foto's, filmpjes, GIFjes, Boomerangs en meer.
 • Ontvang prachtige ansichtkaarten als tastbare herinnering.
 • Deel de kerstvreugde direct via social media en Apple Airdrop.
 • Een uniek ontwerp voor jouw fotokader, helemaal in kerststijl.
 • Een digitaal pakket vol herinneringen na afloop van het evenement.
 • Onberispelijke service: wij zorgen voor de installatie, uitleg en ophalen van de booth.

Dus, terwijl de kerstklokken klinken, laat de Gooise Photobooth je merk in de schijnwerpers staan. Een kerstborrel met de Gooise Photobooth is niet alleen een feest, het is een slimme zet in de wereld van marketing. ✨

Onze photobooth reviews

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu
💡
Tot snel op jouw feestje in Hilversum of EemnesBlaricumHuizen of Laren.