Hoe werkt een photobooth?

de Gooise fotobooth- eigen ontwerp ansichtkaarten

Regelmatig staat de Gooise Photobooth samen met de Gooise DJ op bruiloften en feesten. Maar hoe werkt een photobooth? 

Onze photobooth is een luxe verlichte fotozuil met een professionele printer die, en dat is uniek, prachtige foto’s afdrukt op eigen ontwerp ansichtkaarten formaat.  De Gasten kunnen zichzelf fotograferen of groepsfoto’s maken. Onze zuil wordt gebruikt op evenementen zoals bruiloften, feesten, en bedrijfsfeesten als een manier om herinneringen te maken. 

De photobooth bestaat uit een zuil met camera, een scherm waarop de gebruiker zichzelf kan zien en een professionele printer waarmee de foto’s onmiddellijk kunnen worden afgedrukt, op groot formaat. Niet zo’n klein stripje!!! 

Onze photobooths hebben ook een touchscreen waarmee gebruikers kunnen kiezen uit verschillende filters en effecten, filmpjes en video. Onze moderne photobooths kunnen digitale foto’s plaatsen op je eigen social media. Conclusie: Ja, de Gooise fotobooth zal zeker plezier opleveren.

Een interactieve photobooth

Het is een interactieve en ongedwongen manier om foto’s te maken met vrienden en familie op evenementen zoals bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten. Mensen kunnen zichzelf, of in groepjes, fotograferen en onmiddellijk de mooie afdrukken meenemen als herinnering aan het evenement. 

Gooise Photobooth en Social Media

Onze photobooths bieden ook de mogelijkheid om digitale foto’s en filmpjes te plaatsen via social media, waardoor mensen ook online kunnen delen met degenen die niet aanwezig waren op het evenement. Onze photobooths hebben verschillende opties zoals kiezen uit verschillende filters en effecten, waardoor mensen zich kunnen uiten en creatief kunnen zijn met hun foto’s. Dit alles maakt een de Gooise fotobooth een leuke en onvergetelijke aanvulling op jouw evenement. 

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op
Gooise fotobooth

Ontdek de magie van deze Gooise Fotozuil

Wellicht dacht je bij een photobooth aan een klein hokje op een treinstation of in een winkelcentrum. Maar, de Gooise Photobooth herschrijft dit concept volledig met een open, toegankelijke fotozuil die een geavanceerde camera en professionele printer combineert met gebruikersvriendelijke software voor een naadloze ervaring.

De Gooise Photobooth huren in Naarden

De Nieuwe Generatie Photobooth: Een Fotozuil met Flair

In tegenstelling tot de traditionele gesloten photobooths, biedt onze Gooise fotozuil een frisse en moderne draai aan de ervaring. Dit slanke ontwerp omvat een hoogwaardige camera die verbluffende foto's levert, terwijl de professionele printer snel prints van fotokwaliteit produceert. Het is niet slechts een apparaat; het is een centrale plek van entertainment voor uw evenement.

Een Persoonlijke Ansichtkaart Creëren

Wanneer u voor onze photobooth staat, wordt elke foto een persoonlijke ansichtkaart. Het gaat hier niet enkel om het vastleggen van een afbeelding; het is het creëren van een unieke herinnering met een gepersonaliseerde touch. Deze ansichtkaarten worden versterkt door de keuze uit een scala van artistieke effecten, van klassiek zwart-wit tot een modern, stedelijk gevoel.

leuke photobooth software

Photobooth Software die Verbindt en Deelt

De echte magie van de Gooise Photobooth zit in de software. Deze maakt het mogelijk om je foto's en filmpjes niet alleen te versieren met leuke effecten en emoticons, maar ook om ze direct te delen. Of je nu gebruik maakt van e-mail, sms, of de hedendaagse voorkeur hebt voor het delen via een QR-code, het kan allemaal. Bovendien is onze software compatibel met Apple-producten, waardoor het delen van je persoonlijke ansichtkaarten met je iPhone of iPad een fluitje van een cent is.

Ongeëvenaarde Kwaliteit en Gemak

Na de klik van de camera volgt het moment waarop de professionele printer aan het werk gaat. Met de optie om je reeks foto's te printen in een persoonlijk kader, krijgt elke gast een tastbare herinnering in handen. Deze prints zijn onmiddellijk droog en klaar om mee te nemen. En geen zorgen over verloren herinneringen; elke foto wordt opgeslagen en na afloop van het evenement toegestuurd via een downloadlink.

Een onvergetelijk foto-ervaring voor elke gelegenheid

De Gooise Photobooth biedt meer dan een simpele foto-ervaring; het levert een interactief entertainmentstation dat de deur opent naar een wereld van creativiteit en gedeeld plezier. Of je nu een bedrijfsevenement, bruiloft of verjaardagsfeestje plant, de Gooise Photobooth voegt een onvergetelijke dimensie toe aan elke bijeenkomst.

Ben je klaar om je gasten te verrassen met deze innovatieve vorm van amusement? Neem contact met ons op en bereid je voor op een ervaring die je gasten niet zullen vergeten met de Gooise Photobooth.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu