Leg het vast met de Gooise Photobooth

Leg het vast met de Gooise Photobooth

Herinneringen vastleggen op evenementen is een kunst op zich. Het zijn de spontane lachsalvo's, de onverwachte dansmoves en de gedeelde blikken van vreugde die een evenement transformeren in een onvergetelijke ervaring. In deze digitale wereld, waar elk moment telt, is er een groeiende behoefte om deze speciale momenten vast te leggen en te koesteren. En wat is er nu een betere manier om dit te doen dan met een fotopaal? Deze interactieve en uiterst vermakelijke tool heeft zich snel opgewerkt tot een must-have op feesten en evenementen. Met een fotopaal huur je niet alleen een bron van vermaak, maar creëer je ook een unieke gelegenheid voor gasten om zichzelf te zijn en onvergetelijke herinneringen vast te leggen. Dus, ben je klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen en een blijvende indruk achter te laten bij je gasten? Ontdek dan nu de eindeloze mogelijkheden van het huren van een fotopaal!

Wat is een Fotopaal?

Een fotopaal, ook wel bekend als een fotobooth, is een interactieve zuil waarbij gasten op evenementen zelf foto’s kunnen maken. De Gooise Fotobooth biedt een luxe en verlichte fotozuil met een professionele fotoprinter, waarmee je onbeperkt foto’s, video’s en korte filmpjes kunt maken. Deze herinneringen kun je direct printen, delen en voor altijd bewaren.

De fotopaal is eenvoudig in gebruik en neemt weinig ruimte in beslag, waardoor het een perfecte toevoeging is voor elk feest of evenement in ‘t Gooi en omstreken. Het brengt gasten samen, creëert een gezellige sfeer en zorgt voor hilarische momenten. Bovendien kun je de foto’s personaliseren met verschillende filters, achtergronden en effecten.

Met onze professionele fotoprinter krijg je je foto’s van topkwaliteit op eigen design direct uitgeprint

Het huren van een fotopaal bij de Gooise Fotobooth zorgt niet alleen voor vermaak, maar ook voor een blijvende herinnering aan jouw evenement. Met de hoogwaardige fotoprinter ontvang je foto’s van topkwaliteit, die je direct kunt meenemen. Daarnaast krijg je alle foto’s en video’s ook digitaal nageleverd, zodat je na het evenement nog eens kunt nagenieten van alle leuke momenten.

Kortom, een fotopaal huren bij de Gooise Fotobooth is de perfecte manier om je evenement onvergetelijk te maken, plezier te creëren en kostbare herinneringen vast te leggen.

Kortom, een fotopaal huren bij de Gooise Fotobooth is de perfecte manier om je evenement onvergetelijk te maken

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

 • Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
 • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
 • Deel via Social Media en Apple Airdrop
 • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
 • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
 • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op

Waarom een Fotopaal Huren?

Het huren van een fotopaal biedt een unieke en interactieve ervaring voor je gasten, iets wat een traditionele fotograaf niet altijd kan bieden. Gasten kunnen zelf het moment kiezen waarop ze op de foto gaan, wat zorgt voor spontane en hilarische resultaten. Ze worden actief betrokken bij het vastleggen van herinneringen, wat bijdraagt aan de sfeer en het plezier van het evenement.

Een fotopaal is een fantastische toevoeging aan allerlei soorten evenementen, van bruiloften en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevenementen en beurzen. Op bruiloften kunnen gasten bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap achterlaten voor het bruidspaar, terwijl ze op bedrijfsevenementen een blijvende herinnering aan de dag mee naar huis kunnen nemen. Het is een geweldige manier om mensen samen te brengen en interactie te bevorderen.

Bovendien is een fotopaal vaak voordeliger dan het inhuren van een professionele fotograaf voor de gehele duur van het evenement. Je hebt de vrijheid om onbeperkt foto's te maken en de gasten kunnen direct hun foto's mee naar huis nemen. Dit alles maakt het huren van een fotopaal een slimme en leuke keuze voor elk evenement.

Kies voor een onvergetelijke ervaring en huur een fotopaal voor jouw volgende evenement!

Bij ons geen kleine fotostripjes maar hele mooie ansichtkaarten die onze ontwerpafdeling voor je maakt. Met bedrijfslogo, bruidskaart of tekst, om je evenement en de souvenirs echt uniek te maken.

Je eigen ansichtkaart

Bij ons geen kleine fotostripjes maar hele mooie ansichtkaarten die onze ontwerpafdeling voor je maakt. Met bedrijfslogo, bruidskaart of tekst, om je evenement en de souvenirs echt uniek te maken. Natuurlijk krijg je ook al je foto’s en video’s digitaal nageleverd

Tips voor het Gebruiken van onze Gooise Fotopaal

Het huren van een fotopaal is een fantastische manier om je evenement onvergetelijk te maken. Hier zijn enkele tips om het meeste uit je gehuurde fotopaal te halen:

 1. Creatieve Poses: Moedig je gasten aan om creatief te zijn met hun poses. Groepsfoto's, gekke gezichten of zelfs een thema kunnen voor hilarische en memorabele foto's zorgen.
 2. Deel Direct: Maak gebruik van moderne technologieën zoals Apple AirDrop, Instagram, e-mail en andere social media platforms om de foto's direct te delen. Dit zorgt niet alleen voor extra plezier tijdens het evenement, maar het helpt ook om de herinneringen levend te houden.
 3. Accessoires en Props: Zorg voor een verscheidenheid aan leuke en gekke accessoires. Denk aan hoeden, brillen, boa's of zelfs thema-gerelateerde items. Dit geeft je gasten de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten en zorgt voor unieke foto's. Tegen meerprijs kunnen wij het ook verzorgen.
 4. Achtergronden: Zorg zelf voor een leuke of stijlvolle achtergrond voor de foto's. Dit kan een simpel kleurthema zijn, maar ook een volledig ingerichte scene die past bij het thema van je evenement.
 5. Instructies: Zorg voor duidelijke instructies bij de fotopaal, zodat je gasten precies weten wat ze moeten doen. Dit zorgt voor een vlotte doorstroom en voorkomt verwarring.
 6. Gastenboek: Overweeg om een gastenboek naast de fotopaal te leggen, waar je gasten een kopie van hun foto kunnen plakken met een persoonlijke boodschap. Dit is een prachtige herinnering voor later.
 7. Geniet: Het belangrijkste is om te genieten van je evenement en de leuke herinneringen die de fotopaal zal creëren.

Met deze tips ben je verzekerd van een succesvolle ervaring met de Gooise Fotobooth en kun je met een gerust hart jouw fotopaal huren. Je gasten zullen nog lang napraten over je fantastische evenement.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu