Huur een photobooth voor je marketing event

Het huren van een photobooth voor je marketing event is een effectieve en creatieve manier om je merk te promoten en de betrokkenheid van je publiek te vergroten.

een photobooth voor je marketing event

De Gooise Photobooth is de ultieme reclame tool

In de huidige concurrerende markt is het essentieel om op te vallen en een blijvende indruk te maken op je doelgroep. Het huren van een photobooth voor je marketing event is een effectieve en creatieve manier om je merk te promoten en de betrokkenheid van je publiek te vergroten. In dit artikel bespreken we de voordelen van het huren van een photobooth bij Gooisephotobooth.nl voor je marketing event en hoe het je evenement naar een hoger niveau tilt.

avro-tros
KPMG
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

Voordelen van het huren van een photobooth voor marketing events

 1. Merkbekendheid vergroten: Een photobooth met je merklogo en -kleuren helpt je merk onder de aandacht te brengen en zorgt voor een blijvende herinnering bij je doelgroep.
 2. Interactie met je doelgroep: Een photobooth biedt een leuke en interactieve ervaring voor je publiek, wat kan leiden tot een positievere merkbeleving.
 3. Contentcreatie: De foto's gemaakt in de photobooth kunnen worden gedeeld op social media, wat zorgt voor meer zichtbaarheid en interactie met je merk.
 4. Netwerkmogelijkheden: Een photobooth kan fungeren als een ijsbreker, waardoor bezoekers van je event met elkaar in gesprek raken en potentiële zakelijke relaties kunnen ontstaan.
"De Gooise Photobooth: een onmisbare marketing tool voor zakelijke evenementen!" - Gooisephotobooth.nl

Hoe een photobooth je marketing event succesvoller maakt

Het huren van een photobooth bij Gooisephotobooth.nl biedt verschillende mogelijkheden om je marketing event succesvoller en gedenkwaardiger te maken.

 • Productlanceringen:
  Maak van je productlancering een marketing succes door een photobooth te gebruiken om je nieuwe product op een leuke en interactieve manier te promoten.
 • Bedrijfsfeesten:
  Huur een photobooth voor je bedrijfsfeest en zorg voor een onvergetelijke ervaring voor je werknemers en zakelijke relaties.
 • Beurzen en conferenties:
  Gebruik een photobooth als trekpleister op beurzen en conferenties om de aandacht van bezoekers te trekken en je merk onder de aandacht te brengen.
Huur een photobooth voor je bedrijfsfeest

Haal meer exposure uit je event marketing

Naast een fysieke print, hebben we ook altijd het digitale bestand van de photbooth direct beschikbaar. Wil je met je bedrijf een een social buzz creëren met je fotocampagne, dan is het aan te raden om het social media upload pakket bij je foto marketing af te nemen.

Dit pakket geeft een extra belevenis en voor je gasten, doordat ze de foto via een welbekend social media platform kunnen uploaden. Voor alle andere mogelijkheden praten we je graag bij tijdens een voorgesprek.

Waarom kiezen voor Gooisephotobooth.nl?

Gooisephotobooth.nl is een betrouwbare en professionele photobooth verhuurder in Nederland. We bieden full-service fotobooth verhuur en garanderen een naadloze ervaring voor jou en je gasten. Met onze concurrerende en aantrekkelijke prijzen en verschillende fotobooth pakketten is er altijd een optie die past bij jouw wensen en budget.

Daarnaast biedt Gooisephotobooth.nl uitstekende klantenservice en ondersteuning tijdens het hele proces, van het reserveren van de fotobooth tot aan de levering en het ophalen na het evenement. Onze ervaring en expertise zorgen ervoor dat je marketing event een groot succes wordt.

De Gooise photobooth op veel verschillende locaties

Gooisephotobooth.nl bedient niet alleen het Gooi, maar ook omliggende steden en dorpen. Je kunt bij ons een fotobooth huren in:

Voor grotere evenementen zijn we uiteraard in heel Nederland beschikbaar.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

Maak van je marketing event een succes

Maak van je marketing event een succes

Het huren van een photobooth bij Gooisephotobooth.nl is een uitstekende manier om je marketing event succesvol en gedenkwaardig te maken. Met ons uitgebreide aanbod, aantrekkelijke prijzen en uitstekende klantenservice, is Gooisephotobooth.nl de beste keuze voor het huren van een fotobooth voor je marketing event. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken en je evenement naar een hoger niveau te tillen!

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegn meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met uw eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt u graag bij het ontwerpen van uw template, inclusief uw bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu