Fotobooth in Naarden huren

Fotobooth in Naarden huren

Fotozuil huren in Naarden?

Als je op zoek bent naar een photobooth voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement in Naarden dan is de Gooise Fotobooth je beste startpunt! Met onze photobooth wordt elk Goois feest een gegarandeerd succes. Met onze photobooth vindt iedereen het leuk om foto’s te maken. Onze photobooth zorgt voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! We leggen al je moment vast en leveren ze na in een prachtig digitaal pakketje. Als je wilt kunnen we op locatie ook al je foto’s uitprinten in je eigen fotokader ontwerp. En heb je de Gooise Fotozuil gehuurd i.c.m. een optreden van de Gooise DJ in Naarden? Dan kun je rekenen op extra korting.

Onze photobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact. Zo zijn we goed op de hoogte en ontwerpen we op verzoek je eigen fotokader en zien de de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

Als je op zoek bent naar een photobooth in Naarden , de Gooise Photobooth

Maatwerk voor jouw feest of evenement

Wij staan overal voor open en willen graag samenwerken om jouw feestje of evenement nog beter te maken. Of je nu een huwelijk plant, een bedrijfsfeest organiseert bij Gooiland, of een intiem verjaardagsfeestje thuis houdt, de Gooise Photobooth is er voor jou! Vertel ons hoe je de photobooth wilt inzetten en wat je wensen zijn, dan maken we er samen een onvergetelijk feest van.

Diverse fotobooth pakketten en prijzen

Bekijk de verschillende voordelige Gooise Fotobooth opties, met en zonder printen, maar altijd met onbeperkt digitale foto’s en video’s. Kies het pakket dat het beste bij jouw wensen en budget past, en geniet van een zorgeloze ervaring.

Wacht niet langer en boek ons voor jouw volgende evenement. We beloven je dat je gasten nog lang zullen napraten over de geweldige herinneringen die ze hebben gemaakt met onze photobooth.

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op

Unieke extra's voor een onvergetelijk feest

Naast het aanbieden van een prachtige fotobooth met de beste kwaliteit foto's, bieden wij ook unieke extra's om jouw feestje nog specialer te maken. Denk hierbij aan gepersonaliseerde fotostrip-ontwerpen, een breed scala aan kleurrijke en grappige attributen en achtergronden om uit te kiezen, en een enthousiaste begeleider die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt en je gasten optimaal van de photobooth genieten. Maar je kunt natuurlijk ook een Gooise DJ erbij huren!

Welkom bij de Gooise DJ | voor een spetterend feest met klasse
De Gooise DJ staat garant voor een geweldige DJ show met klasse inclusief licht en geluid. Voorgesprek en wensenlijst zijn standaard.

Gastenboek met blijvende herinneringen

Wil je een tastbare herinnering aan jouw evenement? Overweeg dan om een gastenboek toe te voegen aan je Gooise Fotobooth-pakket. Jouw gasten kunnen hun afgedrukte foto's in het gastenboek plakken en er een persoonlijke boodschap bij schrijven. Zo houd je een prachtig aandenken over aan jouw feest, dat je nog vele jaren kunt koesteren.

Betrouwbare service en tevreden klanten

Bij de Gooise Fotobooth streven wij ernaar om onze klanten een betrouwbare en uitstekende service te bieden. Wij zijn pas tevreden als jij en je gasten dat ook zijn. Ons team staat altijd klaar om je te helpen met vragen en speciale verzoeken, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw evenement.

In het kort: de Gooise Photobooth is dé perfecte toevoeging voor jouw feest of evenement in Naarden en omstreken. Met onze betaalbare en luxueuze photobooth, de beste kwaliteit foto's en video's, en een service die gericht is op jouw wensen, zorgen wij ervoor dat jouw feest een onvergetelijke ervaring wordt. Aarzel niet en boek de Gooise Fotobooth voor jouw volgende evenement!

Wacht niet langer en boek ons voor jouw volgende evenement. We beloven je dat je gasten nog lang zullen napraten over de geweldige herinneringen die ze hebben gemaakt met onze photobooth. Tot snel op jouw feestje in Naarden!

De Gooise fotobooth kun je natuurlijk huren in heel Nederland, maar we zijn vaak te vinden in Laren, Eemnes, Blaricum en Hilversum.

Benieuwd? Reserveer je fotobooth vandaag nog!

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu