Fotobooth in Hilversum huren

Fotobooth in Hilversum huren

Op zoek naar een unieke manier om jouw evenement in Hilversum onvergetelijk te maken? Dan is het huren van een Gooise Photobooth precies wat je nodig hebt! Deze photobooth is niet alleen een bron van eindeloos vermaak, maar voegt ook een persoonlijk tintje toe aan elk evenement, groot of klein.

De mediastad

Hilversum, bekend als de mediastad van Nederland, is de perfecte achtergrond voor creatieve en levendige evenementen. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander speciaal evenement plant, de Gooise Photobooth zorgt voor een extra dimensie van plezier en interactie. Het is de ultieme manier om jouw gasten te vermaken en hen een blijvende herinnering mee te geven.

Maar wat maakt de Gooise Photobooth nu precies de leukste keuze in Hilversum? Allereerst is het de flexibiliteit en aanpassingsvermogen. De booth kan volledig worden gepersonaliseerd naar jouw wensen en thema van het evenement. Van het fotoframe tot de achtergrond, elk detail kan worden aangepast om jouw evenement een persoonlijke touch te geven. Bovendien biedt de Gooise Photobooth hoogwaardige fotoafdrukken die direct klaar zijn om mee naar huis te nemen, waardoor elke gast een tastbare herinnering krijgt aan een onvergetelijke dag of avond.

Kwaliteit telt

De technologie achter de Gooise Photobooth is van de hoogste kwaliteit, ook van printen wat zorgt voor heldere, levendige foto's die de sfeer van jouw evenement perfect vastleggen. Met gebruiksvriendelijke interfaces en een scala aan leuke props en accessoires, is de photobooth toegankelijk en vermakelijk voor gasten van alle leeftijden.

In Hilversum, waar innovatie en creativiteit hoog in het vaandel staan, is de Gooise Photobooth meer dan alleen een fotokiosk. Het is een ervaring, een manier om samen te komen, te lachen en onvergetelijke momenten vast te leggen. Dus waarom niet een vleugje glamour en plezier toevoegen aan je volgende evenement met de Gooise Photobooth? Jouw gasten zullen je dankbaar zijn!

Simpel en voordelig een Fotobooth huren in Hilversum

Een leuke photobooth huren in Hilversum? Als je op zoek bent naar een fotobooth voor een bruiloft, feest of zakelijk evenement in Hilversum dan is de Gooise Fotobooth je beste startpunt! Met onze photobooth wordt elk Goois feest een gegarandeerd succes. Iedereen vindt het leuk om met onze booth foto’s en korte filmpjes te maken. Wij zorgen voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

He Hilversum! Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! Jij en je gasten leggen zelf al je momenten vast en drukken ze ter plekke af (optioneel). Wij leveren alles digitaal nog eens na in een online gallerij en in een prachtig digitaal pakketje. En heb je een printer erbij besteld? De gast krijgt dan een printje, maar onze client krijgt ook altijd alle foto’s en filmpjes nageleverd op een USB stick of via WeTransfer.

10 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  1. Unieke Herinneringen: Creëert tastbare herinneringen.
  2. Persoonlijke Aanpak: Op maat gemaakte ervaring.
  3. Hoge Kwaliteitsfoto's: Professionele fotoapparatuur.
  4. Gebruiksvriendelijk: Eenvoudig te bedienen.
  5. Voordelige Toevoeging: Kosteneffectief met leuke accessoires.
  6. Instant Delen: Directe foto-sharing.
  7. Professionele Begeleiding: Deskundige assistentie.
  8. Flexibiliteit: Geschikt voor diverse evenementen.
  9. Interactief Entertainment: Plezier voor alle leeftijden.
  10. Aangepaste Branding: Personalisatie voor evenementen.

Reviews van gebruikers van de Gooise Photobooth

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegen meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met je eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt je graag bij het ontwerpen van je template, inclusief bijv. een bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

De Photobooth, uniek en gepersonaliseerd

Onze luxe en verlichte fotobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact, bereiden we alles voor, zetten we alles op tijd klaar en zorgen voor de juiste belichting. Wij zijn altijd goed op de hoogte en ontwerpen we bovendien op verzoek je eigen fotokader en zien de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

De Gooise Photobooth

Of je het nu schrijft als fotobooth of Gooise photobooth, onze fotobooth is nu eenmaal de leukste van ‘t Gooi en verassend betaalbaar.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth


⭐⭐⭐⭐⭐
al vanaf € 299,-

OFFERTE