De Gooise Fotobooth bij Kasteel Kerckebosch

De Gooise Fotobooth bij Kasteel Kerckebosch
De Gooise Fotobooth bij Kasteel Kerckebosch

Een photobooth voor je evenement bij Kasteel Kerckebosch? Wij zijn misschien wel de de leukste photobooth voor jouw feest!

De Gooise Fotobooth bij Kasteel Kerckebosch: een ongelofelijk leuke toevoeging aan uw evenement

Bij evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten of jubilea bij Kasteel Kerckebosch in Utrecht, biedt de Gooise Fotobooth een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze luxe fotobooth, inclusief onbeperkt printen, is al beschikbaar vanaf €299, waardoor het een betaalbare toevoeging is aan elk evenement. 

Een unieke en persoonlijk fotobooth

Iedere bruiloft is weer anders, begrijpen we bij de Gooise Fotobooth als geen ander. Onze fotobooth wordt bij Kasteel Kerckebosch afgeleverd en geinstalleerd met een reeks van gepersonaliseerde  opties, waaronder de professioneel ontworpen ansichtkaarten die specifiek voor bijv. je bruiloft zijn gemaakt. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een bruidsfoto, een uitsnede van de uitnodiging of een speciale tekst, onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat de souvenirs echt uniek worden.

.

Wij drukken alle foto's af op een professionele printer met een uniek voor jou gemaakt design
reserveer een photobooth met uniek ansichtkaart design

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice!

De Gooise Photobooth maakt de mooiste afdrukken

Hoge Kwaliteit Herinneringen - geprint door de photobooth

Met onze professionele printer zorgen we voor ansichtkaarten van de hoogste kwaliteit. De levendige kleuren en hoge resolutie van onze prints garanderen dat uw gas ten een blijvende herinnering mee naar huis nemen. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, of een bedrijfsfeest, onze fotobooth levert keer op keer prachtige resultaten.

Deel de photobooth vreugde via Social Media

In het digitale tijdperk is het delen van herinneringen net zo belangrijk als het maken ervan. Onze fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's te delen via diverse sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Zo kunnen uw gasten hun herinneringen gemakkelijk delen met vrienden en familie, waardoor de vreugde van uw evenement nog lang na het feest doorgaat.

“Met de Gooise Photobooth wordt het huren van een photobooth een onvergetelijke ervaring|"

Onze state-of-the-art photobooths zijn perfect voor het vastleggen van speciale momenten op evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea. Met hoogwaardige apparatuur en onbeperkte prints, bieden wij een naadloze en plezierige foto-ervaring voor jou en je gasten. Maak van je evenement een hit en leg kostbare herinneringen vast met de Gooise Photobooth.

Huur vandaag nog jouw photobooth en maak van je feest een instant succes

De Gooise Fotobooth bij Kasteel Kerckebosch in Utrecht: onvergetelijke momenten vastleggen

De Gooise Fotobooth biedt een unieke en luxe ervaring, perfect voor evenementen bij Kasteel Kerckebosch in Utrecht in de regio Utrecht. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, of een ander speciaal evenement, de Gooise Fotobooth voegt een extra dimensie van plezier en herinnering toe aan uw feest.

Kasteel Kerckebosch: de perfecte locatie voor de Gooise Fotobooth

Kasteel Kerckebosch, gelegen in het hart van Utrecht, is een prachtige locatie die de perfecte achtergrond biedt voor uw evenement.

Met zijn historische charme en idyllische omgeving, is dit kasteel een plek waar magie tot leven komt. Het is deze unieke sfeer die de Gooise Fotobooth tot een perfecte aanvulling maakt op elk evenement dat hier wordt gehouden. Het kasteel biedt een verscheidenheid aan ruimtes, van intieme zalen tot grote feestzalen, waardoor het geschikt is voor evenementen van elke omvang. Of u nu een bedrijfsfeest, een geweldige bruiloft of een jubileum viert, de Gooise Fotobooth past naadloos in de omgeving en voegt een vleugje plezier en interactie toe aan uw evenement.

Prachtige locatie

Gelegen in een bosrijke omgeving, biedt het kasteel een prachtige achtergrond voor uw foto's. De natuurlijke schoonheid van de omgeving, gecombineerd met de historische charme van het kasteel, zorgt voor een onvergetelijke fotobooth-ervaring. Kasteel Kerckebosch en de Gooise Fotobooth vormen samen de perfecte combinatie voor een onvergetelijk evenement. Dus waar wacht je nog op? Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring bij Kasteel Kerckebosch met de Gooise Fotobooth. 

Onze zakelijke klanten
Onze zakelijke klanten
Reserveer nu de Gooise Photobooth voor jouw evenement

Persoonlijk en Flexibel, photobooth software met opties

Een van de meest opvallende kenmerken van de Gooise Fotobooth is de mogelijkheid om persoonlijke ansichtkaarten te creëren. Dit biedt een unieke herinnering voor gasten om mee naar huis te nemen. De professionele ontwerpafdeling van de Gooise Fotobooth zorgt ervoor dat elk detail, van het bedrijfslogo tot de bruidstaart, perfect wordt weergegeven op deze ansichtkaarten.

De mooiste prints, de leukste software

De Gooise Fotobooth gebruikt leuke software met allerlei mogelijkheden en een professionele printer die zorgt voor heldere, levendige kleuren en hoogwaardige afdrukken. Dit garandeert dat de herinneringen van uw evenement nog jarenlang meegaan. De afdrukken hebben de grootte van 10 bij 15 cm, dus het formaat van een ansichtkaart.

Duik in een wereld van historische grandeur en tijdloze elegantie bij Kasteel Kerckebosch, de perfecte locatie voor uw volgende evenement met de Gooise Fotobooth

Sociale Media Integratie

In het huidige digitale tijdperk is de mogelijkheid om ervaringen direct te delen met vrienden en familie onmisbaar. De Gooise Fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's direct te delen via social media platforms zoals Facebook, Twitter, en Instagram. Dit vergroot de impact van uw evenement en zorgt voor blijvende digitale herinneringen.

Uitstekende service en ondersteuning

De Gooise Fotobooth biedt volledige service, inclusief levering en installatie van de fotobooth bij Kasteel Kerckebosch in Utrecht. Dit zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat de gasten vanaf het begin van het evenement kunnen genieten van de photobooth. Daarnaast biedt het team van de Gooise Fotobooth ook ondersteuning tijdens het evenement, indien nodig.

De perfecte toevoeging aan elke gelegenheid

De Gooise Fotobooth is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een creatieve manier om de sfeer van uw evenement vast te leggen. Het is de ideale manier om interactie en plezier onder de gasten te stimuleren, terwijl het tegelijkertijd een blijvende herinnering biedt. Of u nu een bruiloft plant, een bedrijfsfeest organiseert of een andere speciale gelegenheid viert, de Gooise Fotobooth maakt elke gebeurtenis onvergetelijk.

Reviews

Review over Gooisefotobooth

Amanda Gout

Geslaagd!

Geslaagd! Onze gasten vonden het erg leuk en wij hebben een hele mooie herinnering!

Datum van ervaring: 07 december 2023

💡
Dank je wel Amanda, we deden het graag!

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

De Gooise Fotobooth is een fantastische toevoeging aan elk evenement. Met de fotobooth, persoonlijke ansichtkaarten, professionele printer, en de mogelijkheid tot het delen op sociale media, zorgt de Gooise Fotobooth vaak voor een geweldige en onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

Wilt u meer weten?

Neem contact voor meer informatie en ontdek hoe de Gooise Fotobooth uw volgende evenement bij de Kasteel Kerckebosch in Utrecht kan verrijken. Of bezoek Gooise Fotobooth voor meer details en vraag een offerte aan om uw evenement met ons te bespreken.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth


⭐⭐⭐⭐⭐
al vanaf € 299,-

OFFERTE