De Gooise Fotobooth bij het Vitus

De Gooise Fotobooth bij het Vitus
De Gooise Fotobooth bij het VitusDe Gooise Fotobooth bij het Vitus

Een photobooth voor je evenement bij het Vitus? Wij zijn misschien wel de de leukste photobooth voor jouw feest in Blaricum!

De Gooise Fotobooth bij het Vitus: een ongelofelijk leuke toevoeging aan uw evenement

Bij evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten of jubilea bij het Vitus in Blaricum, biedt de Gooise Fotobooth een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze luxe fotobooth, inclusief onbeperkt printen, is al beschikbaar vanaf €299, waardoor het een betaalbare toevoeging is aan elk evenement. 

Een unieke en persoonlijk fotobooth

Elk evenement is uniek, en dat begrijpt de Gooise Fotobooth als geen ander. Onze fotobooth wordt bij het Vitus afgeleverd en geinstalleerd met een reeks van gepersonaliseerde opties, waaronder de professioneel ontworpen ansichtkaarten die specifiek voor uw evenement zijn gemaakt. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een bruidsfoto of een speciale tekst, onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat uw souvenirs echt uniek zijn.

Wij drukken alle foto's af op een professionele printer met een uniek voor jou gemaakt design
reserveer een photobooth met uniek ansichtkaart design

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice!

de Gooise Fotobooth
De Gooise Fotobooth

De Gooise Photobooth maakt de mooiste afdrukken

Hoge Kwaliteit Herinneringen - geprint door de photobooth

Met onze professionele printer zorgen we voor ansichtkaarten van de hoogste kwaliteit. De levendige kleuren en hoge resolutie van onze prints garanderen dat uw gas ten een blijvende herinnering mee naar huis nemen. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, of een bedrijfsfeest, onze fotobooth levert keer op keer prachtige resultaten.

Deel de photobooth vreugde via Social Media

In het digitale tijdperk is het delen van herinneringen net zo belangrijk als het maken ervan. Onze fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's te delen via diverse sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Zo kunnen uw gasten hun herinneringen gemakkelijk delen met vrienden en familie, waardoor de vreugde van uw evenement nog lang na het feest doorgaat.

“Met de Gooise Photobooth wordt het huren van een photobooth een onvergetelijke ervaring. Onze state-of-the-art photobooths zijn perfect voor het vastleggen van speciale momenten op evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea. Met hoogwaardige apparatuur en onbeperkte prints, bieden wij een naadloze en plezierige foto-ervaring voor jou en je gasten. Maak van je evenement een hit en leg kostbare herinneringen vast met de Gooise Photobooth. Huur vandaag nog jouw photobooth en maak van je feest een instant succes

De Gooise Fotobooth bij het Vitus in Blaricum: onvergetelijke momenten vastleggen

De Gooise Fotobooth biedt een unieke en luxe ervaring, perfect voor evenementen bij het Vitus in Blaricum. Het Vitus is een locatie die een gemoedelijke sprookjesachtige sfeer ademt, waarbij elke hoek en elke kamer een verhaal vertelt. Met zijn historische charme, elegante interieur en heerlijk terras tuin, is het de perfecte locatie voor uw evenement.De schilderachtige omgeving van het Vitus biedt een prachtig decor voor de Gooise Photobooth. Of u nu kiest voor een binnen- of buitenopstelling, de photobooth zal naadloos opgaan in de omgeving en bijdragen aan de sfeer van uw evenement. Het Vitus is ook praktisch. Met voldoende ruimte voor installatie en gebruik, biedt het de ideale omstandigheden voor een photobooth. Bovendien is het Vitus makkelijk bereikbaar en biedt het ook gratis parkeergelegenheid, waardoor het voor zowel u als uw gasten een stressvrije ervaring zal zijn.De combinatie van de gezelligheid van het Vitus en de moderne, leuke ervaring van de Gooise Photobooth zorgt voor een unieke mix die uw evenement onvergetelijk zal maken. Het is de perfecte manier om uw gasten te entertainen en hen tastbare herinneringen mee naar huis te geven die ze nog jaren zullen koesteren. Ervaar de magie van het Vitus in Blaricum en de Gooise Photobooth. Boek vandaag nog uw photobooth en maak uw evenement bij het Vitus een waar succes!

Onze zakelijke klanten
Onze zakelijke klanten
Reserveer nu de Gooise Photobooth voor jouw evenement

Persoonlijk en Flexibel, photobooth software met opties

Een van de meest opvallende kenmerken van de Gooise Fotobooth is de mogelijkheid om persoonlijke ansichtkaarten te creëren. Dit biedt een unieke herinnering voor gasten om mee naar huis te nemen. De professionele ontwerpafdeling van de Gooise Fotobooth zorgt ervoor dat elk detail, van het bedrijfslogo tot de bruidstaart, perfect wordt weergegeven op deze ansichtkaarten.

de Gooise Fotobooth
de Gooise Fotobooth

De mooiste prints, de leukste software

De Gooise Fotobooth gebruikt leuke software met allerlei mogelijkheden en een professionele printer die zorgt voor heldere, levendige kleuren en hoogwaardige afdrukken. Dit garandeert dat de herinneringen van uw evenement nog jarenlang meegaan. De afdrukken hebben de grootte van 10 bij 15 cm, dus het formaat van een ansichtkaart.

Sociale Media Integratie

In het huidige digitale tijdperk is de mogelijkheid om ervaringen direct te delen met vrienden en familie onmisbaar. De Gooise Fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's direct te delen via social media platforms zoals Facebook, Twitter, en Instagram. Dit vergroot de impact van uw evenement en zorgt voor blijvende digitale herinneringen.

de Gooise Fotobooth print ansichtkaarten
de Gooise Fotobooth print ansichtkaarten

Uitstekende service en ondersteuning

De Gooise Fotobooth biedt volledige service, inclusief levering en installatie van de fotobooth bij het Vitus in Blaricum. Dit zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat de gasten vanaf het begin van het evenement kunnen genieten van de photobooth. Daarnaast biedt het team van de Gooise Fotobooth ook ondersteuning tijdens het evenement, indien nodig.

De perfecte toevoeging aan elke gelegenheid

De Gooise Fotobooth is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een creatieve manier om de sfeer van uw evenement vast te leggen. Het is de ideale manier om interactie en plezier onder de gasten te stimuleren, terwijl het tegelijkertijd een blijvende herinnering biedt. Of u nu een bruiloft plant, een bedrijfsfeest organiseert of een andere speciale gelegenheid viert, de Gooise Fotobooth maakt elke gebeurtenis onvergetelijk.

De Gooise Fotobooth is een fantastische toevoeging aan elk evenement. Met de fotobooth, persoonlijke ansichtkaarten, professionele printer, en de mogelijkheid tot het delen op sociale media, zorgt de Gooise Fotobooth vaak voor een geweldige en onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

reserveer nu de Gooise Fotobooth

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Veelgestelde Vragen

1. Wat maakt de Gooise Fotobooth een must-have voor mijn evenement bij het Vitus in Blaricum?
De Gooise Fotobooth verrijkt elk evenement bij het Vitus met een unieke, persoonlijke touch. Met luxe opties, inclusief onbeperkt printen vanaf €299, biedt het een betaalbare manier om je gasten te verrassen en te entertainen. Of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsfeesten, of jubilea, onze fotobooth maakt jouw speciale gelegenheid onvergetelijk.

2. Hoe kan de Gooise Fotobooth mijn evenement persoonlijker maken?
Onze fotobooth levert niet alleen vermaak, maar creëert ook persoonlijke herinneringen. Met een breed scala aan gepersonaliseerde opties, zoals professioneel ontworpen ansichtkaarten specifiek voor jouw evenement, zorgen we ervoor dat elke foto uniek is. Of je nu een bedrijfslogo, bruidsfoto of speciale boodschap wenst, onze ontwerpafdeling maakt het mogelijk.

3. Waarom zou ik kiezen voor de Gooise Fotobooth voor mijn evenement bij het Vitus?
Kies voor de Gooise Fotobooth voor zijn veelzijdigheid en kwaliteit; van het maken van de leukste foto's, filmpjes, GIFjes tot boomerangs en video's. Geniet van onze topservice, inclusief een professionele printer voor prachtige ansichtkaarten en de mogelijkheid om alles digitaal na te ontvangen in een groot pakket. Plus, onze fotobooth zorgt voor een verhoogde interactie en plezier onder gasten.

4. Kan ik de fotobooth aanpassen aan het thema van mijn evenement?
Zeker, de Gooise Fotobooth staat bekend om zijn flexibiliteit en personalisatie. Van het ontwerp van de fotokaders tot de ansichtkaarten, alles kan worden aangepast aan het thema en de stijl van jouw evenement. Dit zorgt voor een naadloze integratie met jouw evenement bij het Vitus en verhoogt de algehele ervaring voor jouw gasten.

5. Hoe verbetert de Gooise Fotobooth de ervaring van mijn gasten?
Naast het vastleggen van onvergetelijke momenten, biedt onze fotobooth de mogelijkheid voor gasten om hun foto's direct te delen via sociale media. Dit verhoogt niet alleen de betrokkenheid tijdens het evenement, maar zorgt ook voor blijvende digitale herinneringen die gemakkelijk gedeeld kunnen worden met vrienden en familie.

6.Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

7.Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met je eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt je graag bij het ontwerpen van je template, inclusief bijv. een bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

Wilt u meer weten?

Neem contact voor meer informatie en ontdek hoe de Gooise Fotobooth uw volgende evenement bij de het Vitus in Blaricum kan verrijken. Of bezoek Gooise Fotobooth voor meer details en vraag een offerte aan om uw evenement met ons te bespreken.

Je kunt de Gooise Fotobooth huren in: NaardenUtrechtSpakenburgWeespLarenAmsterdamBunschoten, EemnesAlmereBilthovenBaarnMuidenAmersfoortHilversumBussumSoestBlaricumHuizenZeist, en Driebergen. Of eigenlijk, overal. Vraag een offerte aan en we doen een scherp voorstel voor een fantastische happening.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth

⭐⭐⭐⭐⭐al vanaf € 299,-

OFFERTE