De Gooise Fotobooth bij Restaurant Dengh

De Gooise Fotobooth bij Restaurant Dengh
De Gooise Fotobooth bij Restaurant Dengh

Een photobooth voor je evenement bij Restaurant Deng? Wij zijn misschien wel de de leukste photobooth voor jouw feest!

De Gooise Fotobooth bij Restaurant Dengh: een ongelofelijk leuke toevoeging aan uw evenement

Bij evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten of jubilea bij Restaurant Dengh  in de regio Utrecht, biedt de Gooise Fotobooth werkelijk een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze luxe fotobooth, inclusief onbeperkt printen, is al beschikbaar vanaf €299, waardoor het een betaalbare toevoeging is aan elk evenement. 

Een unieke en persoonlijk fotobooth

Elk evenement is uniek, en dat begrijpt de Gooise Fotobooth als geen ander. Onze fotobooth wordt bij Restaurant Dengh afgeleverd en geinstalleerd met een reeks van gepersonaliseerde opties, waaronder de professioneel ontworpen ansichtkaarten die specifiek voor uw evenement zijn gemaakt. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een bruidsfoto of een speciale tekst, onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat uw souvenirs echt uniek zijn.

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice!

De Gooise Photobooth maakt de mooiste afdrukken

Hoge Kwaliteit Herinneringen - geprint door de photobooth

Met onze professionele printer zorgen we voor ansichtkaarten van de hoogste kwaliteit. De levendige kleuren en hoge resolutie van onze prints garanderen dat uw gasten een blijvende herinnering mee naar huis nemen. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, of een bedrijfsfeest, onze fotobooth levert keer op keer prachtige resultaten.

Deel de photobooth vreugde via Social Media

In ons digitale tijdperk is het delen van herinneringen net zo leuk als het maken ervan. Onze fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's te delen via diverse sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Zo kunnen uw gasten hun herinneringen supersimpel delen met hun vrienden en familie, waardoor de lol op je feest nog eindeloos doorgaat.

“Met de Gooise Photobooth wordt het huren van een photobooth een onvergetelijke ervaring. Onze state-of-the-art photobooths zijn perfect voor het vastleggen van speciale momenten op evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea. Met hoogwaardige apparatuur en onbeperkte prints, bieden wij een naadloze en plezierige foto-ervaring voor jou en je gasten. Maak van je evenement een hit en leg kostbare herinneringen vast met de Gooise Photobooth. Huur vandaag nog jouw photobooth en maak van je feest een instant succes”

De Gooise Fotobooth bij Restaurant Dengh  in Utrecht: onvergetelijke momenten vastleggen

De Gooise Fotobooth biedt een unieke en luxe ervaring, perfect voor evenementen bij Restaurant Dengh  in Utrecht in de regio Utrecht. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, of een ander speciaal evenement, de Gooise Fotobooth voegt een extra dimensie van plezier en herinnering toe aan uw feest.

Waarom Restaurant Dengh in Utrecht geschikt is voor een Feest of Evenement met de Gooise Fotobooth

Restaurant Dengh is de perfecte locatie voor het vieren van evenementen met de Gooise Fotobooth. Deze prachtige historische locatie biedt een elegante en charmante ambiance die ideaal is voor allerlei soorten gelegenheden. De stijlvolle inrichting en de sfeervolle omgeving creëren de perfecte setting voor fotomomenten die uw gasten zich nog lang zullen herinneren. Of het nu gaat om een romantische bruiloft, een zakelijk jubileum of een verjaardagsfeest, Restaurant Dengh  in Utrecht biedt de ideale achtergrond voor de Gooise Fotobooth.Stel je voor, je loopt door de majestueuze poorten van Restaurant Dengh in Utrecht, een plek waar historie en elegantie samenkomen. Het is hier waar je jouw speciale dag viert. De sfeer is ongeëvenaard, de omgeving adembenemend en het moment voelt magisch. En dan is er ook nog de Gooise Fotobooth, die prachtige ansichtkaaren print. De  lach van je beste vrienden, de speelse blik van je geliefde. Alles leggen we vast. Dus waar wacht je nog op? Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring bij Restaurant Dengh met de Gooise Fotobooth. 

Onze zakelijke klanten
Onze zakelijke klanten
Reserveer nu de Gooise Photobooth voor jouw evenement

Persoonlijk en Flexibel, photobooth software met opties

Een van de meest opvallende kenmerken van de Gooise Fotobooth is, naarst de coole look, de mogelijkheid om persoonlijke ansichtkaarten te creëren. Dit biedt een unieke herinnering voor gasten om mee naar huis te nemen. De professionele ontwerpafdeling van de Gooise Fotobooth zorgt ervoor dat elk detail, van het bedrijfslogo tot de bruidstaart, perfect wordt weergegeven op deze ansichtkaarten.

De mooiste prints, de leukste software

De Gooise Fotobooth gebruikt leuke software met allerlei mogelijkheden en een professionele printer die zorgt voor heldere, levendige kleuren en hoogwaardige afdrukken. Dit garandeert dat de herinneringen van uw evenement nog jarenlang meegaan. De afdrukken hebben de grootte van 10 bij 15 cm, dus het formaat van een ansichtkaart.

Uitstekende service en ondersteuning

De Gooise Fotobooth biedt volledige service, inclusief levering en installatie van de fotobooth bij Restaurant Dengh  in Utrecht. We kunnen ook zorgen dat een medewerker de fotbooth de hele avond bemand. (tegen kleine meerprijs). Dit zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat de gasten vanaf het begin van het evenement kunnen genieten van de photobooth. Daarnaast biedt het team van de Gooise Fotobooth ook ondersteuning tijdens het evenement, indien nodig.

De Gooise Fotobooth is een fantastische toevoeging aan elk evenement. Met de fotobooth, persoonlijke ansichtkaarten, professionele printer, en de mogelijkheid tot het delen op sociale media, zorgt de Gooise Fotobooth vaak voor een geweldige en onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

De perfecte toevoeging aan elke gelegenheid

De Gooise Fotobooth is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een creatieve manier om de sfeer van het evenement voor altijd vast te leggen. Het is de ideale manier om de gasten samen dingen te laten doen, terwijl het tegelijkertijd een mooie blijvende herinnering biedt.

Of u nu een bruiloft plant, een bedrijfsfeest organiseert of een andere speciale gelegenheid viert, de Gooise Fotobooth maakt elke gebeurtenis onvergetelijk.

Reviews

Review over Gooisefotobooth

Amanda Gout

Geslaagd!

Geslaagd! Onze gasten vonden het erg leuk en wij hebben een hele mooie herinnering!

Datum van ervaring: 07 december 2023

💡
Dank je wel Amanda, we deden het graag!

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot


reserveer de Gooise Photobooth nu

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegen meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met je eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt je graag bij het ontwerpen van je template, inclusief bijv. een bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

Wilt u meer weten?

Neem contact voor meer informatie en ontdek hoe de Gooise Fotobooth uw volgende evenement bij de Restaurant Dengh  in Utrechtkan verrijken. Of bezoek Gooise Fotobooth voor meer details en vraag een offerte aan om uw evenement met ons te bespreken.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth


⭐⭐⭐⭐⭐
al vanaf € 299,-

OFFERTE