De Gooise Fotobooth bij Expo Houten

De Gooise Fotobooth bij Expo Houten
De Gooise Fotobooth bij Expo Houten

Een photobooth voor je evenement bij Expo Houten? Wij zijn misschien wel de de leukste photobooth voor jouw feest!

De Gooise Fotobooth bij Expo Houten: een ongelofelijk leuke toevoeging aan uw evenement

Bij evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten of jubilea bij Expo Houten in Houten, biedt de Gooise Fotobooth een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze luxe fotobooth, inclusief onbeperkt printen, is al beschikbaar vanaf €299, waardoor het een betaalbare toevoeging is aan elk evenement. 

Een unieke en persoonlijk fotobooth

De fotobooth wordt steeds populairder, zo blijkt wel uit de cijfers. Maar elk evenement is uniek, en dat begrijpt de Gooise Fotobooth als geen ander. Onze fotobooth wordt bij Expo Houten afgeleverd en geinstalleerd met een reeks van gepersonaliseerde opties, waaronder de professioneel ontworpen ansichtkaarten die specifiek voor uw evenement zijn gemaakt. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een bruidsfoto of een speciale tekst, onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat uw souvenirs echt uniek zijn.

Wij drukken alle foto's af op een professionele printer met een uniek voor jou gemaakt design
reserveer een photobooth met uniek ansichtkaart design
reserveer een photobooth met uniek ansichtkaart design

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice!

De Gooise Photobooth maakt de mooiste afdrukken

Hoge Kwaliteit Herinneringen - geprint door de photobooth

Met onze professionele printer zorgen we voor ansichtkaarten van de hoogste kwaliteit. De levendige kleuren en hoge resolutie van onze prints garanderen dat uw gas ten een blijvende herinnering mee naar huis nemen. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, of een bedrijfsfeest, onze fotobooth levert keer op keer prachtige resultaten.

Deel de photobooth vreugde via Social Media

In het digitale tijdperk is het delen van herinneringen net zo belangrijk als het maken ervan. Onze fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's te delen via diverse sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Zo kunnen uw gasten hun herinneringen gemakkelijk delen met vrienden en familie, waardoor de vreugde van uw evenement nog lang na het feest doorgaat.

“Met de Gooise Photobooth wordt het huren van een photobooth een onvergetelijke ervaring. Onze state-of-the-art photobooths zijn perfect voor het vastleggen van speciale momenten op evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea. Met hoogwaardige apparatuur en onbeperkte prints, bieden wij een naadloze en plezierige foto-ervaring voor jou en je gasten. Maak van je evenement een hit en leg kostbare herinneringen vast met de Gooise Photobooth. Huur vandaag nog jouw photobooth en maak van je feest een instant succes

De Gooise Fotobooth bij Expo Houten in Houten: onvergetelijke momenten vastleggen

De Expo in Houten vormt een ideale locatie voor evenementen waar de Gooise Photobooth een onmisbare aanvulling kan zijn. Deze locatie in het hart van Nederland combineert ruimtelijkheid, veelzijdigheid en een centrale ligging, waardoor het een perfecte keuze is voor een breed scala aan evenementen - van bedrijfsbijeenkomsten en beurzen tot bruiloften en privéfeesten.

Een van de belangrijkste troeven van de Expo in Houten is de flexibiliteit van de ruimte. Met diverse zalen en hallen die naar wens kunnen worden aangepast, biedt het de mogelijkheid om evenementen van verschillende groottes en stijlen te accommoderen. Of u nu een intieme bijeenkomst organiseert of een grootschalig evenement, de Expo in Houten kan naadloos worden aangepast aan uw behoeften.

Goed bereikbaar

Daarnaast is de locatie gemakkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Dit maakt het voor gasten uit verschillende delen van het land eenvoudig om de Expo te bereiken. Bovendien is er ruime parkeergelegenheid beschikbaar, wat een extra gemak is voor bezoekers die met de auto komen.

Meer entertainmentwaarde met de Gooise Photobooth

Het toevoegen van de Gooise Photobooth aan uw evenement in de Expo in Houten verhoogt de entertainmentwaarde en biedt gasten een unieke en interactieve ervaring. De photobooth kan worden gepersonaliseerd met specifieke thema's of branding die aansluit bij uw evenement, waardoor het een perfecte ijsbreker en gespreksonderwerp wordt voor gasten. Of het nu gaat om het vastleggen van herinneringen bij een bedrijfsevenement of het toevoegen van een leuke twist aan een bruiloft, de Gooise Photobooth is een uitstekende toevoeging die de algehele ervaring van uw evenement verrijkt.

Bovendien bieden de hoogwaardige fotoafdrukken van de Gooise Photobooth een blijvende herinnering voor gasten om mee naar huis te nemen. In het digitale tijdperk is het ook mogelijk om deze foto's gemakkelijk te delen op sociale media, waardoor de momenten van het evenement een breder publiek bereiken.

De Expo in Houten, met zijn veelzijdige en toegankelijke ruimtes, in combinatie met de leuke en interactieve ervaring van de Gooise Photobooth, creëert een perfecte setting voor elk evenement. Dit zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor zowel organisatoren als gasten.

Boek vandaag nog uw photobooth en maak uw evenement bij Expo Houten een waar succes!
Onze zakelijke klanten
Onze zakelijke klanten
Reserveer nu de Gooise Photobooth voor jouw evenement

Persoonlijk en Flexibel, photobooth software met opties

Een van de meest opvallende kenmerken van de Gooise Fotobooth is de mogelijkheid om persoonlijke ansichtkaarten te creëren. Dit biedt een unieke herinnering voor gasten om mee naar huis te nemen. De professionele ontwerpafdeling van de Gooise Fotobooth zorgt ervoor dat elk detail, van het bedrijfslogo tot de bruidstaart, perfect wordt weergegeven op deze ansichtkaarten.

Gooise Fotobooth bij Expo Houten
Gooise Fotobooth bij Expo Houten

De mooiste prints, de leukste software

De Gooise Fotobooth gebruikt leuke software met allerlei mogelijkheden en een professionele printer die zorgt voor heldere, levendige kleuren en hoogwaardige afdrukken. Dit garandeert dat de herinneringen van uw evenement nog jarenlang meegaan. De afdrukken hebben de grootte van 10 bij 15 cm, dus het formaat van een ansichtkaart.

Sociale Media Integratie

In het huidige digitale tijdperk is de mogelijkheid om ervaringen direct te delen met vrienden en familie onmisbaar. De Gooise Fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's direct te delen via social media platforms zoals Facebook, Twitter, en Instagram. Dit vergroot de impact van uw evenement en zorgt voor blijvende digitale herinneringen.

Gooise Fotobooth print ansichtkaarten
Gooise Fotobooth print ansichtkaarten

Uitstekende service en ondersteuning

De Gooise Fotobooth biedt volledige service, inclusief levering en installatie van de fotobooth bij Expo Houten in Houten. Dit zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat de gasten vanaf het begin van het evenement kunnen genieten van de photobooth. Daarnaast biedt het team van de Gooise Fotobooth ook ondersteuning tijdens het evenement, indien nodig.

Maak je evenement compleet met de Gooise Fotobooth

De perfecte toevoeging aan elke gelegenheid

De Gooise Fotobooth is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een creatieve manier om de sfeer van uw evenement vast te leggen. Het is de ideale manier om interactie en plezier onder de gasten te stimuleren, terwijl het tegelijkertijd een blijvende herinnering biedt. Of u nu een bruiloft plant, een bedrijfsfeest organiseert of een andere speciale gelegenheid viert, de Gooise Fotobooth maakt elke gebeurtenis onvergetelijk.

De Gooise Fotobooth is een fantastische toevoeging aan elk evenement. Met de fotobooth, persoonlijke ansichtkaarten, professionele printer, en de mogelijkheid tot het delen op sociale media, zorgt de Gooise Fotobooth vaak voor een geweldige en onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegen meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met je eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt je graag bij het ontwerpen van je template, inclusief bijv. een bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

Wilt u meer weten?

Neem contact voor meer informatie en ontdek hoe de Gooise Fotobooth uw volgende evenement bij de Expo Houten kan verrijken. Of bezoek Gooise Fotobooth voor meer details en vraag een offerte aan om uw evenement met ons te bespreken.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth


⭐⭐⭐⭐⭐
al vanaf € 299,-

OFFERTE