Hoe de Gooise Photobooth van je bruiloft een onvergetelijk succes maakt

De Gooise Photobooth zal je bruiloftsfeest nnog leuker maken door onvergetelijke herinneringen vast te leggen en interactie tussen gasten te bevorderen.

de Gooise Photobooth maakt van je bruiloft een onvergetelijk succes

Een bruiloft is een speciale gelegenheid die je je hele leven wilt koesteren. De Gooise Photobooth zal je bruiloftfeest naar een hoger niveau tillen en nog leuker maken door onvergetelijke herinneringen vast te leggen en interactie tussen gasten te bevorderen. We leggen je graag uit hoe we met de Gooise Photobooth ok jullie bruiloft onvergetelijk gaan maken.

Unieke ansichtkaartformaat foto's

De Gooise Photobooth print foto's in het ansichtkaartformaat, wat een mooie en praktische manier is om herinneringen aan je bruiloft vast te leggen. Gasten kunnen hun eigen ansichtkaart meenemen als aandenken of deze als gastenboekbericht achterlaten voor het bruidspaar.

Interactie tussen gasten

Een fotobooth op je bruiloft moedigt gasten aan om samen plezier te hebben en nieuwe vriendschappen te sluiten. Het biedt een leuke, informele manier om contact te leggen en een gemeenschappelijke ervaring te delen.

Gepersonaliseerde fotostrookjes

De Gooise Photobooth biedt de mogelijkheid om persoonlijke ontwerpen op de fotostrookjes te plaatsen. Zo kun je je bruiloftsthema of monogram integreren om de fotostrookjes extra speciaal te maken.

Full-service fotobooth huren

Bij de Gooise Photobooth kun je kiezen voor een full-service fotobooth, waarbij alles voor je wordt geregeld, van transport tot installatie en begeleiding. Zo kun je zorgeloos genieten van je grote dag.

te gekke momenten met de Gooise photobooth

Veelzijdigheid

De Gooise Photobooth is beschikbaar op verschillende locaties in het Gooi en omstreken, zoals Hilversum, Bussum, Laren en Huizen. Dit maakt het gemakkelijk om een fotobooth te huren, ongeacht waar je bruiloft plaatsvindt. We zijn, indien beschikbaar in heel Nederland te huur.

Conclusie

De Gooise Photobooth is een uitstekende manier om je bruiloft onvergetelijk te maken. Door unieke ansichtkaart formaat foto's te printen, interactie tussen gasten te bevorderen, gepersonaliseerde fotostrookjes aan te bieden, full-service verhuur en veelzijdige locatiemogelijkheden, zorgt de Gooise Photobooth ervoor dat je bruiloft een onvergetelijk succes wordt. Maak van je bruiloft een onvergetelijke ervaring voor jezelf en je gasten door een Gooise Photobooth te huren. Neem contact op voor een offerte en ontdek hoe de Gooise Photobooth je bruiloft kan verrijken.

Hoeveel kost het om een fotobooth op je bruiloft te huren?

Veelgestelde vragen over een fotobooth op je bruiloft

Hoeveel kost het om een fotobooth op je bruiloft te huren?

De kosten van een fotobooth op je bruiloft zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de duur van de huur, de locatie en de functies die je kiest. Bij de Gooise Photobooth betaal je voor het huren van een fotobooth op je bruiloft in Nederland een bedrag vanaf €350.

Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een fotobooth op mijn bruiloft?

De ruimte die je nodig hebt voor een fotobooth op je bruiloft hangt af van de grootte van de fotobooth en het aantal gasten dat je hebt. Over het algemeen heb je ongeveer 2x3 meter nodig voor een fotobooth. Zorg ervoor dat je ook voldoende ruimte hebt voor gasten om in de rij te staan om gebruik te maken van de fotobooth.

Hoeveel foto's kunnen er worden afgedrukt met een fotobooth op mijn bruiloft?

Wij bieden verschillende pakketten, ook met onbeperkte afdrukken tijdens de huurperiode. Dit betekent dat gasten zoveel foto's kunnen maken en afdrukken als ze willen.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu