Een verjaardag om nooit te vergeten met de Gooise Photobooth

Op je verjaardag een photobooth die speciaal voor jou ontworpen ansichtkaarten afdrukt? Dat kan! Al vanaf 299,- euro

Een verjaardag om nooit te vergeten met de Gooise Photobooth
Een verjaardag om nooit te vergeten met de Gooise Photobooth


Unieke verjaardagsfeestjes met de Gooise Photobooth

De Gooise Photobooth is uniek, en superleuk!

Wat is een photobooth?

Een photobooth is een leuke en interactieve manier om foto's te maken op een feest zoals je verjaardag of een ander evenement. Onze photobooth is voorzien van een camera, een professionele printer en een scherm. Gasten kunnen zelf foto's en filmpjes maken en deze ter plekke uitprinten. Ze kunnen ze ook delen via email en social media. Uniek bij ons is dat we jouw unieke ansichtkaart printen.

Kortom, een photobooth op je verjaardag is een geweldige investering voor een onvergetelijke dag.

Wij drukken alle foto's af op een professionele printer met een uniek voor jou gemaakt design

reserveer een photobooth met uniek ansichtkaart design
reserveer een photobooth met uniek ansichtkaart design

Waarom een photobooth op je verjaardag?

Een photobooth is de perfecte manier om je verjaardag onvergetelijk te maken. Allereerst is het een geweldige manier om plezier te hebben en herinneringen te maken met je vrienden en familie. De geprinte foto's zijn niet alleen een blijvende herinnering, maar ook een leuk aandenken voor jou en je gasten. Gasten hebben de mogelijkheid om hun eigen creativiteit te uiten en te experimenteren met verschillende poses en props. Dit zorgt voor veel plezier en hilariteit, wat de sfeer van je feest zeker zal verhogen.

Mooie mensen en gekke bekken met de Gooise Fotobooth

Extra activiteit op je verjaardag

Een fotobooth op je verjaardag wordt steeds populairder, zo blijkt wel uit de cijfers. Bovendien kan een photobooth ook dienen als een leuke activiteit voor gasten die misschien niet zo van dansen houden of even willen uitrusten. Het is een geweldige manier om iedereen bij elkaar te brengen en te zorgen voor een gezellige sfeer. Verder is de photobooth ook een uitstekende manier om je feest te personaliseren. Er zijn talloze mogelijkheden om de photobooth aan te passen aan het thema of de stijl van je verjaardagsfeest.

Waarom een photobooth op je verjaardag zo leuk is

3 goede redenen

 • Onvergetelijke herinneringen:
  De foto's zijn een geweldige manier om je verjaardag te vereeuwigen. Je kunt ze later nog eens terugkijken en lachen om de leuke momenten. Wij drukken mooie ansichtkaarten voor je af
 • Extra sfeer en hilariteit:
  Een photobooth geeft je feest een leuke en gezellige sfeer. Je gasten zullen zich zeker vermaken.
 • Interactief:
  Een photobooth is een interactieve manier om je gasten te betrekken bij je feest. Ze kunnen zelf de foto's maken en deze ter plekke uitprinten op onze professionele printer.
💡
Bonus Tip: de Gooise Fotobooth maakt ook video’s. Vraag je vrienden om op je verjaardag een korte verjaardagswens te maken met de Photobooth. Wij kunnen er dan een onvergetelijk video impressie van monteren.

Hoe kies je een photobooth voor je verjaardag?

Bij het kiezen van een photobooth voor je verjaardag zijn een aantal dingen belangrijk om te overwegen:

 • Prijs: De prijzen van de verschillende photobooths variëren. Het is belangrijk om een budget te bepalen voordat je gaat vergelijken. De printoptie maakt een booth altijd iets duurder.
 • Functies: De meeste photobooths hebben dezelfde basisfuncties, zoals een camera, een printer en een scherm. Er zijn echter ook photobooths met extra functies, zoals de mogelijkheid om foto's te bewerken of om video's te maken. Onze moderne software heeft heel veel extra mogelijkheden.
 • Uitstraling: De uitstraling van de photobooth is ook belangrijk. Je wilt natuurlijk een photobooth die past bij het thema van je feest. Onze fotobooth is verlicht, stijlvol en ziet er top uit.
Onze fotobooth is verlicht, stijlvol en ziet er top uit.
Onze fotobooth is verlicht, stijlvol en ziet er top uit.

6 goede redenen om de Gooise Photobooth te huren

 • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
 • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
 • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
 • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
 • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
 • Topservice!

Waar kun je een photobooth huren?

Bij de Gooise Photobooth natuurlijk !

De Gooise Photobooth is de perfecte keuze voor een onvergetelijke verjaardag. Wij bieden hoogwaardige mooie verlichte photobooths met een breed scala aan functies en mogelijkheden. Onze photobooths zijn voorzien van een professionele camera, een fantastische printer en een handig scherm.

Daarnaast bieden wij een aantal unieke voordelen, zoals:

 • Persoonlijk ontwerp: 
  Wij maken voor een uniek ansichtkaart design op maat. U kunt uw logo, een persoonlijke boodschap of eigen tekst toevoegen.
 • Afdruk op ansichtkaart: 
  De foto's worden afgedrukt op prachtige ansichtkaarten. Zo kunt u de foto's als blijvende herinnering bewaren.
 • Digitaal naleveren: 
  U ontvangt alle foto's en video's ook digitaal na afloop van het feest. U kunt uiteraard de foto's ook delen op social media tijdens het feest. We maken ook graag een online galerij voor u als u dat wenst. (overeenkomstig AVG regels)

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

Boek nu de Gooise Photobooth en maak uw verjaardag onvergetelijk!

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegen meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met je eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt je graag bij het ontwerpen van je template, inclusief bijv. een bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

Boek de Gooise Photobooth


⭐⭐⭐⭐⭐
al vanaf € 299,-

OFFERTE