De Gooise Fotobooth bij het Oude Tolhuys

De Gooise Fotobooth bij het Oude Tolhuys
De Gooise Fotobooth bij het Oude Tolhuys

De Gooise Fotobooth bij het Oude Tolhuys: een ongelofelijk leuke toevoeging aan uw evenement

Bij evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten of jubilea bij Het Oude Tolhuys in Utrecht, biedt de Gooise Fotobooth een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze luxe fotobooth, inclusief onbeperkt printen, is al beschikbaar vanaf €299, waardoor het een betaalbare toevoeging is aan elk evenement.

Een uniek en persoonlijk fotobooth

Elk evenement is uniek, en dat begrijpt de Gooise Fotobooth als geen ander. Onze fotobooth wordt geleverd met een reeks van gepersonaliseerde opties, waaronder professioneel ontworpen ansichtkaarten die specifiek voor uw evenement zijn gemaakt. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een bruidsfoto of een speciale tekst, onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat uw souvenirs echt uniek zijn.

De Gooise Photobooth maakt de mooiste afdrukken

Hoge Kwaliteit Herinneringen - geprint door de photobooth

Met onze professionele printer zorgen we voor ansichtkaarten van de hoogste kwaliteit. De levendige kleuren en hoge resolutie van onze prints garanderen dat uw gasten een blijvende herinnering mee naar huis nemen. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, of een bedrijfsfeest, onze fotobooth levert keer op keer prachtige resultaten.

Onze professionele fotoprinter produceert schitterende 10 x 15 cm foto's, veel groter dan de standaard fotostrookjes die je misschien kent.

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice!

Deel de photobooth vreugde via Social Media

In het digitale tijdperk is het delen van herinneringen net zo belangrijk als het maken ervan. Onze fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's te delen via diverse sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Zo kunnen uw gasten hun herinneringen gemakkelijk delen met vrienden en familie, waardoor de vreugde van uw evenement nog lang na het feest doorgaat.

De Gooise Fotobooth bij Het Oude Tolhuys: onvergetelijke momenten vastleggen

De Gooise Fotobooth biedt een unieke en luxe ervaring, perfect voor evenementen bij Het Oude Tolhuysin de regio Utrecht. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, of een ander speciaal evenement, de Gooise Fotobooth voegt een extra dimensie van plezier en herinnering toe aan uw feest.

De Gooise Fotobooth bij Het Oude Tolhuys
De Gooise Fotobooth bij Het Oude Tolhuys

Een prima locatie voor een feest of evenement


Het Oude Tolhuys Utrecht in Utrecht is een uitstekende keuze voor het organiseren van een feest met de Gooise Photobooth om verschillende redenen. Allereerst biedt deze locatie een sfeervolle en historische ambiance die perfect is om gasten te verwelkomen en te vermaken. Het restaurant en café van Het Oude Tolhuys serveren heerlijke gerechten en drankjes, waardoor de culinaire ervaring van de gasten wordt versterkt. Bovendien beschikt dit partycentrum over voldoende ruimte om de Gooise Photobooth op te zetten, zodat gasten onvergetelijke herinneringen kunnen vastleggen met leuke foto's.

Het Oude Tolhuys combineert een prachtige omgeving, uitstekende culinaire opties en voldoende ruimte voor entertainment, waardoor het de ideale plek is voor een feest met natuurlijk de Gooise Photobooth.📸

Of het nu gaat om een romantische bruiloft, een zakelijk jubileum of een verjaardagsfeest, Het Oude Tolhuysbiedt de ideale achtergrond voor de Gooise Fotobooth.

Persoonlijk en Flexibel, photobooth software met opties

Een van de meest opvallende kenmerken van de Gooise Fotobooth is de mogelijkheid om persoonlijke ansichtkaarten te creëren. Dit biedt een unieke herinnering voor gasten om mee naar huis te nemen. De professionele ontwerpafdeling van de Gooise Fotobooth zorgt ervoor dat elk detail, van het bedrijfslogo tot de bruidstaart, perfect wordt weergegeven op deze ansichtkaarten.

Hoogwaardige Technologie

De Gooise Fotobooth gebruikt een professionele printer die zorgt voor heldere, levendige kleuren en hoogwaardige afdrukken. Dit garandeert dat de herinneringen van uw evenement nog jarenlang meegaan. De afdrukken hebben de grootte van 10 bij 15 cm, perfect voor ansichtkaarten.

Sociale Media Integratie

In het huidige digitale tijdperk is de mogelijkheid om ervaringen direct te delen met vrienden en familie onmisbaar. De Gooise Fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's direct te delen via social media platforms zoals Facebook, Twitter, en Instagram. Dit vergroot de impact van uw evenement en zorgt voor blijvende digitale herinneringen.

Service en Ondersteuning

De Gooise Fotobooth biedt volledige service, inclusief levering en installatie van de fotobooth bij Het Oude Tolhuys. Dit zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat de gasten vanaf het begin van het evenement kunnen genieten van de photobooth. Daarnaast biedt het team van de Gooise Fotobooth ook ondersteuning tijdens het evenement, indien nodig.

De Perfecte Toevoeging aan elke Gelegenheid

De Gooise Fotobooth is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een creatieve manier om de sfeer van uw evenement vast te leggen. Het is de ideale manier om interactie en plezier onder de gasten te stimuleren, terwijl het tegelijkertijd een blijvende herinnering biedt. Of u nu een bruiloft plant, een bedrijfsfeest organiseert of een andere speciale gelegenheid viert, de Gooise Fotobooth maakt elke gebeurtenis onvergetelijk.

De Gooise Fotobooth is een fantastische toevoeging aan elk evenement. Met de fotobooth, persoonlijke ansichtkaarten, professionele printer, en de mogelijkheid tot het delen op sociale media, zorgt de Gooise Fotobooth vaak voor een geweldige en onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

“Met de Gooise Photobooth wordt het huren van een photobooth een onvergetelijke ervaring. Onze state-of-the-art photobooths zijn perfect voor het vastleggen van speciale momenten op evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea. Met hoogwaardige apparatuur en onbeperkte prints, bieden wij een naadloze en plezierige foto-ervaring voor jou en je gasten. Maak van je evenement een hit en leg kostbare herinneringen vast met de Gooise Photobooth. Huur vandaag nog jouw photobooth en maak van je feest een instant succes”

Wilt u meer weten?

Neem contact voor meer informatie en ontdek hoe de Gooise Fotobooth uw volgende evenement bij de Het Oude Tolhuyskan verrijken. Of bezoek Gooise Fotobooth voor meer details en vraag een offerte aan om uw evenement met ons te bespreken.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth

al vanaf € 299,-

OFFERTE