Wat kan je met de Gooise Fotobooth op je feest?

Wat kan de Gooise Fotobooth allemaal?

Een fotobooth is leuk en populair apparaat op evenementen en feesten waarmee je foto's en filmpjes kunt maken. Het concept is eenvoudig maar briljant: je poseert voor de camera in een unieke setting en drukt op de knop. De fotobooth maakt direct een foto en print deze uit of stuurt hem digitaal naar je toe. Het is een leuke manier om herinneringen vast te leggen en tegelijkertijd voor vermaak te zorgen op je verjaardagsfeest. Maar de Gooise fotobooth is extra speciaal!

De Gooise Photobooth: Een luxe en professionele ervaring

Als je op zoek bent naar een fotobooth voor je verjaardag, dan wil je natuurlijk alleen het beste. De Gooise Photobooth biedt een luxe en professionele ervaring die perfect past bij de exclusiviteit van het Gooi. Onze fotobooth is een verlichte fotozuil met een professionele fotoprinter. Het strakke design en de moderne uitstraling passen perfect bij elke feestlocatie.

Onbeperkt plezier met digitale foto's en filmpjes

Met de Gooise Photobooth geniet je van onbeperkt plezier met digitale foto's en filmpjes. Je kunt de foto's direct mailen, SMS'en, delen via al je Social Media kanalen, downloaden op je eigen telefoon met behulp van een QR code, delen via Apple Airdrop en natuurlijk ook printen. Zo kunnen je gasten direct genieten van de foto's en filmpjes en ze meteen delen met vrienden en familie.

Een compleet succes op jouw verjaardagsfeest

Of je nu je verjaardagsfeest in Bussum, Blaricum, Laren, Naarden of elders in 't Gooi viert, de Gooise Photobooth maakt het een compleet succes. Het zorgt voor entertainment en een gezellige sfeer waar iedereen van kan genieten. Met de verschillende props en achtergronden kun je de foto's helemaal naar eigen smaak personaliseren. Zo krijg je unieke en grappige foto's die je nog jarenlang zullen laten lachen.

Goede, persoonlijke fotobooth service


Daarnaast hebben we ons door de jaren heen bewezen als een betrouwbare en professionele partij in de evenementenbranche. We hebben het voorrecht gehad om met onze fotobooth op talloze evenementen te mogen staan, variërend van intieme privéfeesten tot grote bedrijfsevenementen. Onze ervaring en toewijding hebben ervoor gezorgd dat we een sterke reputatie hebben opgebouwd bij zowel particulieren als bedrijven.

We zijn trots op de vele positieve reacties die we hebben ontvangen van onze klanten, die onze betrouwbaarheid, professionaliteit en het unieke entertainment dat onze fotobooth biedt, waarderen. We hebben samengewerkt met diverse bedrijven, groot en klein, en hebben altijd gestreefd naar het leveren van een uitzonderlijke service en een onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

Ons team is gepassioneerd over wat we doen en we zijn constant bezig met het verbeteren en vernieuwen van onze diensten om ervoor te zorgen dat we altijd de beste fotobooth-ervaring bieden. We begrijpen het belang van betrouwbaarheid, vooral bij evenementen, en we zetten altijd die extra stap om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare partij die een unieke en memorabele toevoeging kan bieden aan je evenement, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een rijke geschiedenis van succesvolle evenementen en tevreden klanten, en we kijken ernaar uit om ook van jouw evenement een groot succes te maken!

Je kunt erop vertrouwen dat wij jouw verjaardagsfeest in bijvoorbeeld EemnesBlaricumHuizen of Laren tot in de puntjes verzorgen.

Onze photobooth reviews

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

De voordelen van de Gooise Photobooth op een rijtje

  • Luxe en professionele uitstraling
  • Professionele printer
  • Unieke Ansichtkaarten
  • Direct delen via social media, Apple Airdrop en verschillende andere kanalen
  • Personalisatie met props en achtergronden (*tegen meerprijs)
  • Verzorgd door professionele medewerkers
  • Betrouwbare en succesvolle partij

Bij deze bedrijven hebben we met de Gooise Fotobooth gestaan

avro-tros
KPMG
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

Maak een knaller van je verjaardagsfeest met de Gooise Photobooth

Een verjaardagsfeest is een speciale gelegenheid die je graag op een bijzondere manier wilt vieren. Met de Gooise Photobooth voeg je een extra dimensie toe aan je feest. Het zorgt voor vermaak, creëert onvergetelijke herinneringen en brengt mensen samen. Of je nu een intieme verjaardag viert met familie en vrienden of een grootschalig feest organiseert, de Gooise Photobooth is een toevoeging die je niet wilt missen.

Reserveer nu de Gooise Photobooth voor je verjaardagsfeest


Wil je jouw verjaardagsfeest onvergetelijk maken? Reserveer dan nu de Gooise Photobooth en voeg een uniek element van plezier en interactie toe aan je feest!

Onze state-of-the-art photobooth is uitgerust met de nieuwste technologie en leuke software, waardoor je gasten verbluffende foto's en ansichtkaarten kunnen maken om mee naar huis te nemen als aandenken.

Met een breed scala aan leuke en gekke props, achtergronden en fotoframes, is er voor iedereen wat wils (*tegen meerprijs). Bovendien is het reserveren super simpel, zodat je je kunt concentreren op de andere aspecten van je feestplanning. Wacht niet langer en zorg ervoor dat je verjaardagsfeest een hit wordt met de Gooise Photobooth! Vraag nu een offerte aan!

Of neem contact met ons op via onze website of telefoon en informeer naar de mogelijkheden. Samen maken we van jouw verjaardag een feest om nooit te vergeten!

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu