Wat kan de Gooise Fotobooth allemaal?

Met de Gooise Fotobooth wordt elke gast een model en potentiële topfotograaf en elk moment is een kunstwerk in de maak.

Wat kan de Gooise Fotobooth allemaal?
Wat kan de Gooise Fotobooth allemaal?


Welkom bij de ultieme herinneringsmachine: onze Gooise Fotobooth. We bieden een scala aan optie om ervoor te zorgen dat je niet alleen fantastische foto's krijgt, maar ook een onvergetelijke ervaring. Van direct printen in ansichtkaartformaat tot het delen van alle pretmomenten via AirDrop en e-mail, onze Gooise Fotobooth biedt het allemaal.

Leg het vast, foto, film, GIF, Boomerang

Leuke herinneringen zijn de kostbare momenten die we willen koesteren, vooral als het gaat om speciale gelegenheden zoals bruiloften, verjaardagen of zakelijke evenementen. Foto's zijn een prachtige manier om deze unieke momenten vast te leggen en te koesteren voor de komende jaren. Maar wat als we een stap verder konden gaan dan gewone foto's? Wat als we een belevenis konden creëren die zowel boeiend als gedenkwaardig is? En ook nog eens zorgt voor heel veel pret...Daarom is er de Gooise Fotobooth. Graag leggen we uit wat je allemaal kunt met de fotobooth. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid. Van foto tot filmpje van Boomerang tot GIF.

Boomerangs en GIFs: Dynamische Herinneringen met de Gooise Fotobooth

Foto's zijn prachtig, maar soms wil je de energie en emotie van een moment in beweging vangen. Naast traditionele foto's biedt onze Fotobooth dus ook de mogelijkheid om boomerangs en GIFs te maken. Een boomerang is een korte video die vooruit en achteruit speelt, waardoor een leuk en speels effect ontstaat. Het is een verfrissende en dynamische manier om momenten vast te leggen, bijzonder populair op sociale media.

Een GIF, wat staat voor Graphics Interchange Format, is een geanimeerde afbeelding die een reeks foto's in een lus afspeelt. Dit zorgt voor een levendige en bewegende herinnering die u gemakkelijk kunt delen op sociale media of via berichtenservices. Beide opties voegen een unieke en interactieve draai toe aan het vastleggen van jullie speciale momenten met de Gooise Fotobooth.

Direct printen als ansichtkaart

De Gooise Fotobooth onderscheidt zich door prachtprints. In een wereld waar alles digitaal gaat, is er nog steeds iets magisch aan het vasthouden van een fysieke foto. Onze Fotobooth maakt dit mogelijk met een professionele printervaring die herinneringen tastbaar maakt. Zodra je die perfecte pose hebt vastgelegd, wordt de collage direct afgedrukt op een ansichtkaart van 10x15 centimeter van fotokwaliteit. De foto wordt eigenlijk gedrukt, niet geprint en is dus direct droog.

Deze printervaring is niet alleen snel maar ook echt van hoge kwaliteit, waardoor de foto's niet onderdoen voor professioneel afgedrukte beelden. Het ansichtkaartformaat is ideaal voor het verzamelen van herinneringen of zelfs voor het versturen van een uniek aandenken aan geliefden die er niet bij konden zijn.

Met onze Fotobooth wordt elk kiekje een tastbare herinnering die je kunt bewaren, inlijsten of delen. Zo maken we van elk moment een blijvende indruk.

Alle Herinneringen Digitaal Nageleverd door de Gooise Fotobooth

Om ervoor te zorgen dat je altijd en overal toegang hebt en houdt tot de prachtige herinneringen die zijn gemaakt, leveren wij van de Gooise Fotobooth na afloop van elk evenement alle foto's en filmpjes digitaal na. Zo kun je gemakkelijk door alle foto's en video's bladeren, ze delen met vrienden en familie, of ze zelfs nogmaals laten afdrukken. Met deze service zijn jullie dierbare momenten altijd binnen handbereik en veilig bewaard voor de toekomst.

Word zelf model en fotograaf - Gooise Fotobooth

Exclusieve, Op Maat Gemaakte Templates

Bij speciale gelegenheden gaat het om de details, en onze Fotobooth stelt u in staat om die details tot in de puntjes te verzorgen. Een van de meest unieke functies is onze mogelijkheid voor het creëren van op maat gemaakte templates. Of u nu een bruiloft, verjaardag, of zakelijk evenement organiseert, wij kunnen een template ontwerpen die perfect past bij het thema en de sfeer van jullie feest.

Onze ruime keuze aan vooraf ontworpen sjablonen biedt voor ieder wat wils, maar als u op zoek bent naar iets echt speciaals, bieden wij de mogelijkheid voor volledig maatwerk. U kunt de kleuren, lettertypen en lay-out aanpassen, en zelfs je eigen logo of tekst toevoegen voor die persoonlijke touch.

Met onze exclusieve, op maat gemaakte templates krijgt elke foto een extra laag van persoonlijkheid en stijl, waardoor jullie herinneringen nog unieker worden.

Gebruiksvriendelijk en Interactief

Een technologisch hoogstandje hoeft niet ingewikkeld te zijn, en onze Fotobooth is daar het perfecte voorbeeld van. De intuïtieve touchscreen-interface maakt het voor gasten van alle leeftijden gemakkelijk om in een handomdraai de perfecte foto te maken. Van het kiezen van een thema tot het selecteren van grappige en artistieke foto-effecten, alles is slechts een tik van het scherm verwijderd.

Hierdoor kunnen gebruikers hun creativiteit de vrije loop laten en een foto maken die niet alleen een moment vastlegt, maar ook een stemming, een gevoel of zelfs een verhaal.

Delen is heel simpel, zelfs Airdrop

Het vastleggen van een geweldig moment is slechts de helft van de pret; het delen ervan maakt de ervaring compleet. Onze Fotobooth biedt naadloze deelmogelijkheden via AirDrop en e-mail en ook social media zodat je je favoriete foto's en video's in een handomdraai kunt versturen. Met deze functies kunnen gasten hun geschoten meesterwerken gemakkelijk en snel verspreiden onder vrienden en familie, waardoor het bereik van je evenement wordt vergroot.

Aanpasbaar voor ieder Evenement

Elk evenement is uniek en verdient een unieke aanpak. Onze Fotobooth is zeer aanpasbaar en biedt verschillende opties om de interface te personaliseren. Of je nu een elegant huwelijksfeest of een informele bedrijfsborrel organiseert, onze Fotobooth kan zich aanpassen aan de esthetiek en sfeer van jullie evenement. Van het kiezen van kleurenthema's tot het toevoegen van specifieke grafische elementen, wij maken het mogelijk om een authentieke en boeiende foto-ervaring te creëren.

Altijd Klaar, Online of Offline

Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat geldt zeker voor onze Fotobooth. Dankzij de betrouwbare offline modus kun je erop vertrouwen dat de booth altijd klaar is om die onvergetelijke momenten vast te leggen, zelfs als er geen internetverbinding beschikbaar is. Dit maakt onze Fotobooth een zorgeloze toevoeging aan elk evenement, ongeacht de locatie.

Unieke herinneringen _ Gooise Photobooth

Service van A tot Z: Volledige Installatie en Begeleiding

We willen dat de ervaring met de Gooise Fotobooth zo soepel en plezierig mogelijk verloopt. Daarom wordt onze Fotobooth altijd persoonlijk naar de locatie gebracht, professioneel geïnstalleerd en na afloop van het evenement weer opgehaald. We nemen de tijd om u een uitgebreide uitleg te geven over de werking en de vele mogelijkheden, zodat jullie en de gasten optimaal kunnen genieten.

Mocht je extra ondersteuning wensen, dan is het tegen een meerprijs mogelijk om een medewerker de hele avond beschikbaar te hebben. Deze medewerker kan jullie en de gasten assisteren bij het gebruik van de Fotobooth, zodat je volledig kunt focussen op de pret van het evenement.

Herinneringen, veilig bewaard

Het is niet alleen belangrijk dat je jullie leuke momenten kunt vastleggen, maar ook dat ze veilig worden bewaard. Onze Fotobooth zorgt voor een veilige opslag van de foto's, en gebruikers hebben gemakkelijk toegang tot hun eigen beelden. We respecteren de privacy en zorgen ervoor dat alleen jij en degenen die je kiest toegang hebben tot jullie kostbare herinneringen in overeenstemming met de AVG.

0:00
/0:20

Boek je fotobooth op tijd!

Als u zelf wilt ervaren hoe onze Gooise Fotobooth ieder evenement naar een hoger niveau kan tillen, nodigen we u uit om het zelf te proberen. Leuk dat je op de website bent, een druk op de knop "offerte" en we gaan aan de slag. We zijn altijd dankbaar voor het vertrouwen in de Gooise Fotobooth.

Door alle leuke deelmogelijkheden wordt het nog makkelijker om de pret en opwinding van je feest te delen, met mensen zowel dichtbij als ver weg.

Met de Gooise Fotobooth wordt elke gast een model en potentiële topfotograaf en elk moment is een kunstwerk in de maak.

💡
Ontdek het plezier en de magie van het vastleggen en delen van onvergetelijke momenten. Boek onze Gooise Fotobooth vandaag nog!

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegen meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met je eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt je graag bij het ontwerpen van je template, inclusief bijv. een bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.