De Gooise Fotobooth bij de Jaarbeurs  in Utrecht

De Gooise Fotobooth bij de Jaarbeurs  in Utrecht

De Gooise Fotobooth bij de Jaarbeurs  in Utrecht: een ongelofelijk leuke toevoeging aan uw evenement

Bij evenementen zoals bedrijfsfeesten bij de Jaarbeurs  in Utrecht, biedt de Gooise Fotobooth een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze luxe fotobooth, inclusief onbeperkt printen, is al beschikbaar vanaf €399, waardoor het een betaalbare toevoeging is aan elk evenement.

avro-tros
KPMG
gemeente-huizen
ICS-card-services
ABN-AMRO
rabobank
Blijf-groep
Gemeente-Gouda
Celonis

Een uniek en persoonlijk fotobooth

De fotobooth wordt steeds populairder, zo blijkt wel uit de cijfers. Maar ieder evenement is weer anders en uniek, en dat begrijpen we bij de Gooise Fotobooth als geen ander. Onze fotobooth wordt geleverd met een reeks van gepersonaliseerde opties, waaronder professioneel ontworpen ansichtkaarten die specifiek voor uw evenement zijn gemaakt. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een bruidsfoto of een speciale tekst, onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat uw souvenirs echt uniek zijn.

De Gooise Photobooth maakt de mooiste afdrukken

Hoge Kwaliteit Herinneringen - geprint door de photobooth

Met onze professionele printer zorgen we voor ansichtkaarten van de hoogste kwaliteit. De levendige kleuren en hoge resolutie van onze prints garanderen dat uw gasten een blijvende herinnering mee naar huis nemen. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, of een bedrijfsfeest, onze fotobooth levert keer op keer prachtige resultaten.

De Gooise Photobooth maakt de mooiste afdrukken
De Gooise Photobooth maakt de mooiste afdrukken

8 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
  • Personal Branding voor je merk
  • Marketing Magneet
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice!

Deel de photobooth vreugde via Social Media

In het digitale tijdperk is het delen van herinneringen net zo belangrijk als het maken ervan. Onze fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's te delen via diverse sociale mediakanalen zoals Facebook, Twitter en Instagram. Zo kunnen uw gasten hun herinneringen gemakkelijk delen met vrienden en familie, waardoor de vreugde van uw evenement nog lang na het feest doorgaat.

“Met de Gooise Photobooth wordt het huren van een photobooth een onvergetelijke ervaring. Onze state-of-the-art photobooths zijn perfect voor het vastleggen van speciale momenten op evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea. Met hoogwaardige apparatuur en onbeperkte prints, bieden wij een naadloze en plezierige foto-ervaring voor jou en je gasten. Maak van je evenement een hit en leg kostbare herinneringen vast met de Gooise Photobooth.

"Huur vandaag nog jouw photobooth en maak van je feest een instant succes”

De Gooise Fotobooth bij de Jaarbeurs  in Utrecht: onvergetelijke momenten vastleggen

De Gooise Fotobooth biedt een unieke en luxe ervaring, perfect voor evenementen bij de Jaarbeurs  in Utrechtin de regio Utrecht. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, of een ander speciaal evenement, de Gooise Fotobooth voegt een extra dimensie van plezier en herinnering toe aan uw feest.

Waarom de Jaarbeurs  in Utrecht geschikt is voor een Evenement met de Gooise Fotobooth

De Jaarbeurs in Utrecht vormt de perfecte locatie voor een bedrijfsevenement met de Gooise Photobooth om diverse redenen. Allereerst biedt de Jaarbeurs een indrukwekkende en veelzijdige evenementenruimte die aan de behoeften van verschillende bedrijfsevenementen kan voldoen, ongeacht de omvang. Het ruime en moderne interieur van de Jaarbeurs zorgt voor een professionele en gastvrije sfeer, wat cruciaal is voor zakelijke bijeenkomsten. Bovendien is de centrale ligging in Utrecht gunstig voor zowel lokale als internationale gasten, waardoor de toegankelijkheid wordt gemaximaliseerd. De Gooise Photobooth voegt een speels en interactief element toe aan het evenement, waarbij deelnemers onvergetelijke foto's kunnen maken en delen, wat de betrokkenheid en het plezier van de aanwezigen vergroot. Kortom, de combinatie van de Jaarbeurs' uitstekende faciliteiten en de Gooise Photobooth zorgt voor een bedrijfsevenement dat zowel professioneel als vermakelijk is, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar een gedenkwaardige bijeenkomst.

Persoonlijk en Flexibel, photobooth software met opties

Een van de meest opvallende kenmerken van de Gooise Fotobooth is de mogelijkheid om persoonlijke ansichtkaarten te creëren. Dit biedt een unieke herinnering voor gasten om mee naar huis te nemen. De professionele ontwerpafdeling van de Gooise Fotobooth zorgt ervoor dat elk detail, van het bedrijfslogo tot de bruidstaart, perfect wordt weergegeven op deze ansichtkaarten.

⭐⭐⭐⭐⭐ Bekijk reviews op Truspilot

de gooise photobooth voor je bedrijfsevenement
de gooise photobooth voor je bedrijfsevenement

Hoogwaardige Technologie

De Gooise Fotobooth gebruikt een professionele printer die zorgt voor heldere, levendige kleuren en hoogwaardige afdrukken. Dit garandeert dat de herinneringen van uw evenement nog jarenlang meegaan. De afdrukken hebben de grootte van 10 bij 15 cm, perfect voor ansichtkaarten.

Sociale Media Integratie

In het huidige digitale tijdperk is de mogelijkheid om ervaringen direct te delen met vrienden en familie onmisbaar. De Gooise Fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's direct te delen via social media platforms zoals Facebook, Twitter, en Instagram. Dit vergroot de impact van uw evenement en zorgt voor blijvende digitale herinneringen.

Service en Ondersteuning

De Gooise Fotobooth biedt volledige service, inclusief levering en installatie van de fotobooth bij de Jaarbeurs  in Utrecht. Dit zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat de gasten vanaf het begin van het evenement kunnen genieten van de photobooth. Daarnaast biedt het team van de Gooise Fotobooth ook ondersteuning tijdens het evenement, indien nodig.

De Perfecte Toevoeging aan elke Gelegenheid

De Gooise Fotobooth is niet alleen een bron van vermaak, maar ook een creatieve manier om de sfeer van uw evenement vast te leggen. Het is de ideale manier om interactie en plezier onder de gasten te stimuleren, terwijl het tegelijkertijd een blijvende herinnering biedt. Of u nu een bruiloft plant, een bedrijfsfeest organiseert of een andere speciale gelegenheid viert, de Gooise Fotobooth maakt elke gebeurtenis onvergetelijk.

De Gooise Fotobooth is een fantastische toevoeging aan elk evenement. Met de fotobooth, persoonlijke ansichtkaarten, professionele printer, en de mogelijkheid tot het delen op sociale media, zorgt de Gooise Fotobooth vaak voor een geweldige en onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

Wilt u meer weten?

Neem contact voor meer informatie en ontdek hoe de Gooise Fotobooth uw volgende evenement bij de de Jaarbeurs  in Utrechtkan verrijken. Of bezoek Gooise Fotobooth voor meer details en vraag een offerte aan om uw evenement met ons te bespreken.

de Gooise photobooth
de Gooise photobooth

Reviews

Review over Gooisefotobooth

Amanda Gout

Geslaagd!

⭐⭐⭐⭐⭐
Geslaagd! Onze gasten vonden het erg leuk en wij hebben een hele mooie herinnering!

Datum van ervaring: 07 december 2023

💡
Dank je wel Amanda, we deden het graag!

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth

al vanaf € 299,-

OFFERTE