Photobooth met Printer Huren

Photobooth met Printer Huren

De Garantie voor een Topfeest!

Elk feestje verdient het om onvergetelijk te zijn. Met een photobooth met printer zorg je niet alleen voor eindeloos vermaak, maar ook voor tastbare, directe herinneringen voor jou en je gasten. Ideaal voor bruiloften, verjaardagen, en bedrijfsfeesten, zo’n photobooth zet de toon voor creativiteit en samenhorigheid.

De Magie van een Photobooth met Printer

Onze Gooise interactieve fotozuilen zijn een hit op elk feest. Ze staan garant voor spontane foto's die binnen seconden als fysieke herinnering in handen zijn. Met aanpasbare opties maak je elke foto uniek, een perfecte manier om je speciale dag te vereeuwigen.

💡
Ontdek het plezier en de magie van het vastleggen en delen van onvergetelijke momenten. Boek onze Gooise Fotobooth vandaag nog!

Perfect voor Elk Evenement

Of het nu gaat om het vieren van liefde, een mijlpaal of zakelijk succes, een photobooth met printer voegt een extra dimensie toe. Het nodigt uit tot interactie en plezier, en zorgt voor persoonlijke herinneringen die gasten voor altijd zullen koesteren.

Kiezen met Zorg

Bij het selecteren van de juiste Gooise photobooth, let dan op het design van de ansichtkaarten en foto's, aanpasbaarheid, gebruikerservaring, en de grootte. Stel de juiste vragen over pakketten, opbouw, plaatsing, en ondersteuning om een perfecte match voor jouw evenement te vinden.

Creativiteit Ten Top

Laat je inspireren door unieke thema's, rekwisieten, en achtergronden. Een photobooth biedt eindeloze mogelijkheden om je evenement een persoonlijke touch te geven. Combineer, mix, en match voor een fotobooth-ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

.

Wij drukken alle foto's af op een professionele printer met een uniek voor jou gemaakt design
reserveer een photobooth met uniek ansichtkaart design

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice!

Een Klantenkring om trots op te zijn

zakelijke klanten van de Gooise Fotobooth

Onze tevreden klantenlijst leest als een ‘who’s who’ van vooraanstaande bedrijven en organisaties. Van het dynamische KPMG tot de financiële experts bij ABN AMRO en ICS, wij hebben iedereen voorzien van onvergetelijke fotomomenten. Lokale overheden zoals Gemeente Gooise MerenGemeente Huizen, en zelfs de Gemeente Amsterdam (ja, het is nu eenmaal vlakbij ‘t Gooi) vertrouwen op onze expertise voor het vastleggen van hun speciale evenementen.

CelonisRabobank, en de Universiteit Utrecht kiezen ook regelmatig voor de Gooise Photobooth voor hun evenementen, erkennend dat wij synoniem staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. In de wereld van media en entertainment, zijn AVRO-TROS en de NPO onder de vele die onze diensten hoog waarderen. Maar ook de BLIJF Groep boekt ons regelmatig.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu