Photobooth huren op Koningsdag

Photobooth huren op Koningsdag

Photobooth Huren Voor Koningsdag

Wil je een fotobooth huren op Koningsdag?

Photobooth huren op Koningsdag in ‘t Gooi? Dat kan bij ons! Een photobooth is een feest voor iedereen en onze koningsdag photobooth is een ideaal middel om op een leuke manier in contact te komen met je doelgroep.

Met onze photobooth vindt iedereen het leuk om foto’s te maken. Onze photobooth zorgt voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten. Wil je een Photobooth huren met Koningsdag? Wees er dan snel, er zijn maar enkele Gooise Fotobooths beschikbaar. Reserveer of bel ons!

Bel onze hotline 06-28272734. Je hoort direct of de Gooise fotobooth nog beschikbaar is. Je huurt al een fotobooth vanaf € 349,-

Onze fotocabines zijn perfect voor verschillende soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea, verjaardagsfeesten en meer. Als u een fotocabine huurt, zorgen wij ervoor dat deze op tijd wordt geleverd en opgezet op de locatie van uw evenement. We zullen de fotocabine tijdens het evenement bemannen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat iedereen de kans krijgt om onvergetelijke foto's te maken.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een professionele DJ in te huren, onze Gooise DJ. Hij zal ervoor zorgen dat uw feest onvergetelijk wordt met de beste muziek en sfeer. U kunt de DJ eenvoudig boeken via onze website en wij zorgen voor de rest.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu