De Gooise Photbooth bij Ottenhome

Een photobooth voor je evenement bij Ottenhome? Wij zijn misschien wel de leukste photobooth voor jouw feest! We staan er regelmatig!

Gooise Photobooth bij Ottenhome

Een photobooth bij Ottenhome: een ongelofelijk leuke toevoeging aan uw evenement

Bij evenementen zoals bruiloftenbedrijfsfeesten of jubilea bij Ottenhome vlakbij Hilversum, biedt de Gooise Fotobooth werkelijk een unieke en onvergetelijke ervaring. Onze luxe fotobooth, inclusief onbeperkt printen, is al beschikbaar vanaf €299, waardoor het een betaalbare toevoeging is aan elk evenement.

Wij drukken alle foto's af op een professionele printer met een uniek voor jou gemaakt design

Een unieke en persoonlijk fotobooth

Elk evenement is uniek, en dat begrijpt de Gooise Fotobooth als geen ander. Onze fotobooth wordt bij Ottenhome afgeleverd en geïnstalleerd met een reeks gepersonaliseerde opties, waaronder professioneel ontworpen ansichtkaarten die specifiek voor uw evenement zijn gemaakt. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, een bruidsfoto of een speciale tekst, onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat uw souvenirs echt uniek zijn.

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak de leukste foto's, filmpjes, GIFjes, Boomerangs, Video's, en meer.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice!
3 gasten op de Gooise fotobooth, man met bril en 2 blonde dames

De Gooise Photobooth maakt de mooiste afdrukken

Hoge Kwaliteit Herinneringen - geprint door de photobooth

Met onze professionele printer zorgen we voor ansichtkaarten van de hoogste kwaliteit. De levendige kleuren en hoge resolutie van onze prints garanderen dat uw gasten een blijvende herinnering mee naar huis nemen. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, of een bedrijfsfeest, onze fotobooth levert keer op keer prachtige resultaten.

Deel de photobooth vreugde via Social Media

In ons digitale tijdperk is het delen van herinneringen net zo leuk als het maken ervan. Onze fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's te delen via diverse sociale mediakanalen zoals FacebookTwitter en Instagram. Zo kunnen uw gasten hun herinneringen supersimpel delen met hun vrienden en familie, waardoor de lol op je feest nog eindeloos doorgaat.

"Met de Gooise Photobooth wordt het huren van een photobooth een onvergetelijke ervaring. Onze state-of-the-art photobooths zijn perfect voor het vastleggen van speciale momenten op evenementen zoals bruiloften, bedrijfsfeesten en jubilea. Met hoogwaardige apparatuur en onbeperkte prints, bieden wij een naadloze en plezierige foto-ervaring voor jou en je gasten. Maak van je evenement een hit en leg kostbare herinneringen vast met de Gooise Photobooth. Huur vandaag nog jouw photobooth en maak van je feest een instant succes."

Bij Ottenhome in Kortenhoef: onvergetelijke momenten vastleggen

Ottenhome biedt een unieke en luxe ervaring, perfect voor evenementen in Kortenhoef & Hilversum en omgeving. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, of een ander speciaal evenement, de Gooise Fotobooth voegt een extra dimensie van plezier en herinnering toe aan uw feest.

Waarom Ottenhome geschikt is voor een Feest of Evenement met de Gooise Fotobooth

Brasserrie Zonnestraal is de perfecte locatie voor het vieren van evenementen met de Gooise Fotobooth. Deze prachtige historische locatie biedt een elegante en charmante ambiance die ideaal is voor allerlei soorten gelegenheden. De stijlvolle inrichting en de sfeervolle omgeving creëren de perfecte setting voor fotomomenten die uw gasten koesteren.

Boek vandaag nog de Gooise Fotobooth voor uw evenement bij Ottenhome

Als u op zoek bent naar een onvergetelijke fotobooth-ervaring voor uw evenement bij Ottenhome, dan is de Gooise Fotobooth de perfecte keuze. Neem contact met ons op voor meer informatie en beschikbaarheid, en maak van uw evenement een herinnering om nooit te vergeten.

huur de gooise photobooth bij Ottenhome

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

Foto's en Herinneringen voor een Leven Lang

Laat de Gooise Fotobooth deel uitmaken van uw speciale dag bij Ottenhome en maak herinneringen die een leven lang meegaan. Wij kijken ernaar uit om uw evenement nog specialer te maken.

Wij drukken alle foto's af op een professionele printer met een uniek voor jou gemaakt design

Deel de photobooth vreugde via Social Media

Onze fotobooth biedt daarom de mogelijkheid om foto's te delen via diverse sociale mediakanalen zoals FacebookTwitter en Instagram. Zo kunnen uw gasten hun herinneringen supersimpel delen met hun vrienden en familie, waardoor de lol op je feest nog eindeloos doorgaat.

Neem Contact met ons op voor beschikbaarheid en prijzen en reserveer de Gooise Fotobooth voor uw evenement bij Ottenhome.

Wij drukken alle foto's af op een professionele printer met een uniek voor jou gemaakt design
reserveer een photobooth met uniek ansichtkaart design

Onthoud ons en volg ons op: zoals FacebookTwitter en Instagram.

💡
Ontdek het plezier en de magie van het vastleggen en delen van onvergetelijke momenten. Boek onze Gooise Fotobooth vandaag nog!

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth bij Ottenhome

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth bij Zonnestraal, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegen meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ bij Ottenhome, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met je eigen ontwerp te laten printen. Het design-team helpt je graag bij het ontwerpen van je template, inclusief bijv. een bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth


⭐⭐⭐⭐⭐
al vanaf € 299,-

OFFERTE

Disclaimer: Dit artikel is geschreven door Gooise Fotobooth, een externe dienstverlener, en is bedoeld voor informatieve doeleinden. Ottenhome in Kortenhoef is een afzonderlijke entiteit en wordt niet gesponsord door, geassocieerd met, of aangesloten bij Gooise Fotobooth. Voor specifieke informatie en prijzen met betrekking tot Ottenhome, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de locatie.