Photobooth huren in Almere

Photobooth huren in Almere

Ben je op zoek naar de leukste gadget voor je feest in Almere? De Gooise Photobooth biedt de perfecte oplossing! Met onze state-of-the-art photobooths maken we er een mega-feest van! Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest, of bedrijfsevenement organiseert, onze photobooth zorgt gegarandeerd voor onvergetelijke herinneringen en heel veel plezier.

He Almere! Poseer nog eens, smile, deel en print

Met onze Gooise photobooth is het echt 4 uur lang feest in Almere. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! Jij en je gasten leggen natuurlijk zelf al je momenten vast en drukken ze ter plekke af met de professionele printer. Wij leveren alles digitaal nog eens na in een online gallerij en in een prachtig digitaal pakketje. En als je het printpakket erbij hebt besteld, dan krijgt de gast een printje, en onze client ook nog alle foto’s en filmpjes digitaal nageleverd op een USB stick of via WeTransfer.

Alleen bij de Gooise Fotobooth maken we een uniek design voor jou en drukken we echte ansichtkaarten af

De Gooise Photobooth, uniek en gepersonaliseerd

Onze photobooths zijn uitgerust met de nieuwste software en bieden haarscherpe foto's die je gasten direct kunnen printen als unieke ansichtkaarten. Ja, je leest het goed! Wij zijn een van de weinige aanbieders in Nederland die deze bijzondere service aanbieden. Jouw gasten gaan naar huis met een tastbare herinnering aan een geweldige dag of avond.

gooise-fotobooth

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

 • Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
 • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
 • Deel via Social Media en Apple Airdrop
 • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
 • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
 • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op

Photobooth volledig Aanpasbaar aan jouw stijl

Bij de Gooise Photobooth begrijpen we dat elk feest uniek is en een eigen stijl heeft. Daarom bieden wij talloze opties en aanpassingsmogelijkheden voor onze fotobooths. Van de achtergrond tot de foto lay-outs en zelfs de branding, alles kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de fotobooth perfect aansluit bij het thema en de stijl van jouw evenement.

Creëer een persoonlijke en onvergetelijke ervaring voor jezelf en je gasten met de Gooise Fotobooth.

Ons photobooth team is goed voorbereid

Onze luxe en verlichte fotobooth zorgt voor heel veel fotoplezier op je party. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact, bereiden we alles voor, zetten we alles op tijd klaar en zorgen voor de juiste belichting. Wij zijn altijd goed op de hoogte en jajajajaja, we ontwerpen bovendien op verzoek je eigen fotokader en zien de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

Makkelijk te bedienen

Onze fotozuilen zijn gemakkelijke te bedienen. In een handomdraai leg je de vrolijkste momenten vast, die je meteen kunt uitprinten of verspreiden via Apple Airdrop, sociale media of e-mail. Hierdoor zijn de kostbare herinneringen niet beperkt tot Almere, maar kunnen ze overal met anderen worden gedeeld!

NPO-photobooth
Leg onvergetelijke momenten vast, verhoog de feestvreugde en creëer een persoonlijke ervaring die nog lang zal worden gekoesterd.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

Boek Nu Jouw Photobooth in Almere

Wacht niet langer en zorg dat jouw evenement in Almere de boeken in gaat als een onvergetelijke party. Neem contact met ons op, bespreek je wensen en reserveer jouw photobooth vandaag nog. De Gooise Photobooth staat voor je klaar om van jouw evenement in Almere een groot succes te maken.

Boek Nu Jouw Photobooth in Almere

De Gooise Photobooth

Of je het nu schrijft als fotobooth of Gooise photobooth, onze fotobooth is nu eenmaal de leukste van Almere ‘t Gooi en ook nog eens verassend betaalbaar.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Photobooth bij je evenement in Almere

Bij de organisatie van evenementen in Almere is een leuke photobooth vaak de sleutel tot succes. Wij werken samen met evenementenbureaus, marketingteams en organisatoren die op zoek zijn naar een photobooth die niet alleen fungeert als entertainment, maar ook als krachtig branding-instrument. Onze photobooths zijn op aanvraag uitgerust met een scala aan achtergronden, achtergronden op maat met logo en de mogelijkheid om alles direct te delen op social media is standaard.

Voor een extra laag personalisatie bieden wij fotoafdrukken met bedrijfslogo in een gepersonaliseerde fotolijst die uw merk op de voorgrond plaatst.

De Gooise Photobooth voegt een uniek element toe aan diverse evenementen in Almere, zoals:

 • Familiedagen
 • Stadsmarketingactiviteiten
 • Toeristische attracties
 • Musea die evenementen een leuke en moderne draai geven
 • Attractieparken
 • Feestelijke openingen met een persoonlijke touch
 • Marketingcampagnes die interactie met gasten stimuleren
 • Winkelcentra die winkelbeleving willen versterken
 • Speciale feestdagen - van Valentijnsdag tot Black Friday - elk evenement krijgt een unieke flair

In Almere kun je ons wel eens vinden in het grootste klimbos van Nederland, Klimbos Fun Forest, of op een feestje in Dierenpark Almere Jungle. We staan ook wel eens bij Restaurant Buitengewoon Lekker. Maar we komen de Photobooth overal in Almere graag neerzetten.

💡
Onze photobooths zijn de perfecte aanvulling voor elk soort evenement in Almere, met de kracht om elk moment in een merkervaring te transformeren

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth in Almere

Wat is inbegrepen bij een photobooth huur in Almere?

Wij verzorgen een mooie luxe en verlichte fotozuil met rode loper. Uiteraard heb je de beschikking over een professionele printer en we maken een uniek design voor je prints. We printen altijd ansichtkaarten. Je kan voordelig kiezen voor onbeperkt printen.

Hoe kan ik een photobooth personaliseren voor mijn evenement in Almere? 

Onze designers maken een uniek design voor je fotoframe, je krijgt dus gepersonaliseerde ansichtkaarten met bijvoorbeeld je naam, logo of foto er op! Alles kan.

Wat zijn de voordelen van een photobooth op mijn locatie in Almere? 

Goede redenen om de Gooise Photobooth te huren zijn er volop: Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc. Druk prachtige ansichtkaarten af, Deel via Social Media en Apple Airdrop. Een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart. Alles digitaal nageleverd. Bij ons Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op.