Max Verstappen kampioen - Mauve 9 oktober 2022

Max Verstappen kampioen - Mauve 9 oktober 2022

Op 9 oktober 2022 was er vroeg in de ochtend drukte bij brasserie Mauve in Laren voor de Formule 1 Grand Prix van Japan, waarbij Max Verstappen kampioen kon worden. Gasten konden de race op het grote scherm volgen en gebruikmaken van de Gooise fotobooth voor een blijvende herinnering aan de titel van Max.

Max' tweede wereldtitel stond al vast, maar werd nu bekroond in het land van zijn motor-leverancier Honda. Vele gasten waren vroeg aanwezig om de race live te volgen.

Vanaf het begin toonde Verstappen zijn kracht door zijn concurrent Charles Leclerc in te halen, ondanks het natte asfalt en remmend met vertrouwen op grip. Het werd een race met regen, vertraging en een rode vlag, maar de Gooise Fotobooth zorgde voor plezier. Uiteindelijk werd Max na het uitdelen van een straf aan Leclerc opnieuw wereldkampioen. Het werd een hele lange en gezellige ochtend.

Kom je ook naar Brasserie Mauve om samen naar de volgende F1 GrandPrix te kijken?

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -