Hoe Werkt De Gooise Fotobooth?

De Gooise Fotobooth

Regelmatig staat de Gooise Photobooth samen met de Gooise DJ op bruiloften en feesten. Maar hoe werkt een de Gooise photobooth precies?

Onze photobooth is een automatische fotozuil met een professionele printer die prachtige foto’s afdrukt op eigen ontwerp ansichtkaarten formaat. Gasten kunnen zichzelf fotograferen of groepsfoto’s maken. Onze zuil wordt gebruikt op evenementen zoals bruiloften, feesten, en bedrijfsfeesten als een manier om herinneringen te maken.

Hoe ziet de photobooth er uit?

De photobooth bestaat uit een zuil met camera, een scherm waarop de gebruiker zichzelf kan zien en een professionele printer waarmee de foto’s onmiddellijk kunnen worden afgedrukt, op groot formaat. Niet zo’n klein stripje!!!

Onze photobooths hebben ook een touchscreen waarmee gebruikers kunnen kiezen uit verschillende filters en effecten, filmpjes en video. Onze moderne photobooths kunnen digitale foto’s plaatsen op je eigen social media.Conclusie: Ja, de Gooise fotobooth zal zeker plezier opleveren. Het is een interactieve en ongedwongen manier om foto’s te maken met vrienden en familie op evenementen zoals bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten.

Mensen kunnen zichzelf, of in groepjes, fotograferen en onmiddellijk de mooie afdrukken meenemen als herinnering aan het evenement.Onze photobooths bieden ook de mogelijkheid om digitale foto’s en filmpjes te plaatsen via social media, waardoor mensen ook online kunnen delen met degenen die niet aanwezig waren op het evenement.Onze photobooths hebben verschillende opties zoals kiezen uit verschillende filters en effecten, waardoor mensen zich kunnen uiten en creatief kunnen zijn met hun foto’s.

Photo booth perfect voor ieder feest

Perfect voor ieder feest

Onze fotozuilen zijn perfect voor verschillende soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea, verjaardagsfeesten en meer. Als u een fotocabine huurt, zorgen wij ervoor dat deze op tijd wordt geleverd en opgezet op de locatie van uw evenement. We zullen de fotocabine tijdens het evenement bemannen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat iedereen de kans krijgt om onvergetelijke foto's te maken.

Photo booth en DJ samen

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een professionele DJ in te huren, onze Gooise DJ. Hij zal ervoor zorgen dat uw feest onvergetelijk wordt met de beste muziek en sfeer. U kunt de DJ eenvoudig boeken via onze website en wij zorgen voor de rest.

We bieden een scala aan optie om ervoor te zorgen dat je niet alleen fantastische foto's krijgt, maar ook een onvergetelijke ervaring. Van direct printen in ansichtkaartformaat tot het delen van alle pretmomenten via AirDrop en e-mail, onze Gooise Fotobooth biedt het allemaal.

Leg het vast met de Gooise photo booth, foto, film, GIF & Boomerang

Leuke herinneringen zijn kostbare momenten die je moet koesteren, vooral als het gaat om speciale gelegenheden zoals bruiloftenverjaardagen of zakelijke evenementen. Onze foto's zijn een prachtige manier om deze unieke momenten vast te leggen en te koesteren voor de komende jaren.

De photobooth met bewegende beelden

Maar we kunnen een stap verder gaan dan gewone foto's! Wat als we een belevenis konden creëren die zowel boeiend als gedenkwaardig is? En ook nog eens zorgt voor heel veel pret...Daarom is er de Gooise Fotobooth. Graag leggen we uit wat je allemaal kunt met de fotobooth. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid. Naast traditionele foto's biedt onze Fotobooth dus ook de mogelijkheid om boomerangs en GIFs te maken. Een boomerang is een korte video die vooruit en achteruit speelt, waardoor een leuk en speels effect ontstaat. Het is een verfrissende en dynamische manier om momenten vast te leggen, bijzonder populair op sociale media.

Een GIF, wat staat voor Graphics Interchange Format, is een geanimeerde afbeelding die een reeks foto's in een lus afspeelt. Dit zorgt voor een levendige en bewegende herinnering die u gemakkelijk kunt delen op sociale media of via berichtenservices. Beide opties voegen een unieke en interactieve draai toe aan het vastleggen van jullie speciale momenten met de Gooise Fotobooth.

Van foto tot filmpje van Boomerang tot GIF.

Dit alles maakt een de Gooise fotobooth een onvergetelijke en superleuke aanvulling op jouw evenement.


De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu