Gooise pubquiz 2023

Gooise pubquiz 2023

3 februari was het eindelijk weer zover, de Gooise Pubquiz 2023! Rotaryclub Blaricum Centaurea zette in Het Vitus een swingende Pubquiz a la Blaricum neer, het werd dan ook een muzikale dolle boel. De opbrengst ging dit jaar naar het Goois Natuurreservaat.

Deze bijzondere avond werd gehost door de fantastische presentator Jaco (volg hem op Insta), waardoor het een buitengewoon gezellige avond werd! De avond was echter niet zonder uitdaging, want er werden lastige vragen gesteld in vijf verschillende categorieën. De laatste categorie, muziek, bracht een mix van diverse nummers gepresenteerd door de Gooise Dj . Tijdens deze mix werden de beste mashups (samengevoegde nummers) gespeeld en was het aan het publiek om te raden welke nummers en artiesten er allemaal voorbij kwamen in deze unieke combinaties.

De avond werd gepresenteerd door niemand minder dan de onvolprezen presenator Jaco (volg hem op Insta) dus het werd het een gezellige avond! Wel vol lastige vragen in 5 categorieën. De laatste categorie, muziek, bestond uit een aantal muziekvragen waarbij de Gooise Dj  allerlei platen door elkaar mixte. De beste mashups (door elkaar gehusselde platen) kwamen langs en het was aan het publiek te raden welke platen, zangers er allemaal in de mixen voorbijkwamen.  

Deze pubquiz werd een spannende eindstrijd met een gelijke stand tussen 2 topteams en uiteindelijk moest een benaderingsvraag bepalen wie de winnaar werd.

Oogopblaricum kwam natuurlijk nog even langs om foto's te maken. Vervolgens gingen natuurlijk alle tafels aan de kant en werd er nog lekker gedanst en gefeest. Met dank aan het Vitus, alle vrijwilligers van Rotaryclub Blaricum Centaurea en natuurlijk Jaco voor deze geweldige happening.

0:00
/

Volgend jaar weer zo'n geweldige pubquiz!

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu