Gooise Photobooth in Weesp

Met de Gooise photbooth wordt je feest in Weesp hilarisch!

Gooise Photobooth in Weesp

Op zoek naar de leukste toevoeging aan je feest of evenement in Weesp? De Gooise Photobooth biedt de perfecte oplossing met onze state-of-the-art photobooths! Of je nu een bruiloft, verjaardagsfeest, of bedrijfsevenement organiseert, onze photobooth zorgt gegarandeerd voor onvergetelijke herinneringen en veel plezier.

He Weesp! Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! Jij en je gasten leggen zelf al je momenten vast en drukken ze ter plekke af (optioneel). Wij leveren alles digitaal nog eens na in een online gallerij en in een prachtig digitaal pakketje. En heb je een printer erbij besteld? De gast krijgt dan een printje, maar onze client krijgt ook altijd alle foto’s en filmpjes nageleverd op een USB stick of via WeTransfer.

De Gooise Photobooth, uniek en gepersonaliseerd

Onze photobooths zijn uitgerust met de nieuwste technologie en bieden haarscherpe foto's die je gasten direct kunnen printen als unieke ansichtkaarten. Ja, je leest het goed! Wij zijn een van de weinige aanbieders in Nederland die deze bijzondere service aanbieden. Jouw gasten gaan naar huis met een tastbare herinnering aan een geweldige dag of avond.

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op

Compleet photobooth pakket 349,95! Klik hier

Volledig Aanpasbaar aan jouw stijl

Bij de Gooise Fotobooth begrijpen we dat elk feest uniek is en een eigen stijl heeft. Daarom bieden wij talloze aanpassingsmogelijkheden voor onze fotobooths. Van de achtergrond tot de fotolay-outs en zelfs de branding, alles kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de fotobooth perfect aansluit bij het thema en de stijl van jouw evenement. Creëer een persoonlijke en onvergetelijke ervaring voor jezelf en je gasten met de Gooise Fotobooth.

Onze luxe en verlichte fotobooth in Weesp

Goed voorbereid

Onze luxe en verlichte fotobooth zorgt voor extra veel fotoplezier in Weesp. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact, bereiden we alles voor, zetten we alles op tijd klaar en zorgen voor de juiste belichting.  Wij zijn altijd goed op de hoogte en ontwerpen we bovendien op verzoek je eigen fotokader en zien de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

Photobooth, eenvoudig in Gebruik

Onze photobooths zijn zeer gebruiksvriendelijk. Met een paar simpele stappen maak je de leukste foto's, die je vervolgens direct kunt printen of delen via Apple Airdrop, social media of e-mail. Zo blijven de mooie momenten niet alleen in Weesp, maar kunnen ze overal gedeeld worden!

Leg onvergetelijke momenten vast, verhoog de feestvreugde en creëer een persoonlijke ervaring die nog lang zal worden gekoesterd.

Tevreden modellen in Weesp

Met de Gooise Photobooth is iedereen een topmodel! En iedereen is enthousiast over onze photobooth en service.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.Enorm bedankt!- Review van Laura H. -

Boek Nu Jouw Photobooth in Weesp

Wacht niet langer en zorg dat jouw evenement in Weesp de boeken in gaat als een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op, bespreek je wensen en reserveer jouw photobooth vandaag nog. De Gooise Photobooth staat voor je klaar om van jouw evenement een groot succes te maken

De Gooise Photobooth

  • Of je het nu schrijft als fotobooth of Gooise photobooth, onze fotobooth is nu eenmaal de leukste photobooth van Weesp en ‘t Gooi en ook nog eens verassend betaalbaar.
Maak uw feest in Weesp onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth

al vanaf € 299,-

OFFERTE