Gooise Photobooth bij Stadion Galgenwaard

Gooise Photobooth bij Stadion Galgenwaard

De Gooise Photobooth bij Stadion Galgenwaard. Onze fotobooth is een fantastische aanvulling op elk evenement en biedt unieke en gepersonaliseerde fotobooth-ervaringen. Of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsfeesten, of jubilea, onze luxe fotobooth, inclusief onbeperkt printen, is beschikbaar vanaf €299, waardoor het een betaalbare toevoeging is aan uw speciale dag.

Een unieke en persoonlijke Fotobooth

Elk evenement is uniek, en dat begrijpt de Gooise Photobooth als geen ander. Met een reeks gepersonaliseerde opties, waaronder professioneel ontworpen ansichtkaarten specifiek voor uw evenement, zorgen we ervoor dat uw herinneringen echt uniek zijn. Van bedrijfslogo's tot speciale teksten, onze ontwerpafdeling werkt met u samen om een onvergetelijke ervaring te creëren.

Gooise Fotobooth bij Stadion Galgenwaard

De mooiste prints en levendige herinneringen

Onze professionele printer en software garanderen ansichtkaarten van de hoogste kwaliteit met levendige kleuren en hoge resolutie. Dit zorgt ervoor dat uw gasten prachtige, duurzame herinneringen mee naar huis nemen. Of het nu gaat om een intieme bruiloft of een grootschalig bedrijfsfeest, onze fotobooth levert keer op keer uitstekende resultaten.

De Perfecte Locatie: Stadion Galgenwaard

Stadion Galgenwaard, bekend om zijn unieke sfeer en prachtige omgeving, is de ideale locatie voor een evenement met een fotobooth. Deze locatie biedt niet alleen een prachtig decor voor uw foto's, maar stimuleert ook interactie en plezier onder de gasten. Het is de perfecte achtergrond om onvergetelijke momenten vast te leggen en de sfeer van uw evenement te versterken.

Persoonlijke Aanpak voor Elk Evenement

Bij de Gooise Photobooth begrijpen we dat elk evenement zijn eigen charme en karakter heeft. Daarom bieden we een op maat gemaakte service voor elk evenement bij Stadion Galgenwaard. Of u nu een intieme bijeenkomst plant of een groot feest, onze fotobooth kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en thema. Ons team werkt nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk detail van de fotobooth-ervaring uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Levendige en duurzame Fotoprints

Bij de Gooise Photobooth staat kwaliteit voorop. Onze fotobooth is uitgerust met een professionele printer die zorgt voor heldere en duurzame prints. Gasten kunnen hun favoriete momenten vastleggen en direct meenemen als een tastbare herinnering aan uw evenement. Deze hoogwaardige prints zijn ideaal als aandenken en kunnen zelfs worden ingelijst als een blijvende herinnering aan de speciale dag.

Onze professionele fotoprinter produceert schitterende 10 x 15 cm foto's, veel groter dan de standaard fotostrookjes die je misschien kent.

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice!

Sociale Media Integratie: Deel de Vreugde

In het digitale tijdperk is delen een essentieel onderdeel van elk evenement. De Gooise Photobooth bij Stadion Galgenwaard biedt de mogelijkheid om foto's direct te delen op sociale media platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram. Dit zorgt ervoor dat de vreugde en opwinding van uw evenement verder reiken dan alleen de gasten die aanwezig zijn, waardoor vrienden en familie die er niet bij konden zijn toch een deel van de ervaring kunnen meemaken.

Flexibiliteit en Betrouwbaarheid

Ons team zorgt voor een soepele en probleemloze ervaring van begin tot eind. We bieden flexibele opstellingsopties voor onze fotobooth en zorgen ervoor dat deze perfect past in de ruimte bij Stadion Galgenwaard. Daarnaast staan we garant voor betrouwbaarheid en professionaliteit, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw evenement, wetende dat de fotobooth-ervaring in goede handen is.

Waarom Kiezen voor Stadion Galgenwaard?

Stadion Galgenwaard, gelegen in het hart van Utrecht, biedt een unieke en dynamische achtergrond voor elk evenement. Met zijn moderne faciliteiten en ruime opzet is het de perfecte locatie voor zowel kleine als grote evenementen. De locatie straalt een bijzondere sfeer uit die gegarandeerd indruk zal maken op uw gasten en zal bijdragen aan het creëren van onvergetelijke momenten.

poserende mensen voor de Gooise Fotobooth
De Gooise Fotobooth

Maak het evenement onvergetelijk

Kiezen voor de Gooise Photobooth bij Stadion Galgenwaard betekent kiezen voor een unieke toevoeging aan uw evenement. Onze fotobooth biedt niet alleen entertainment en plezier, maar creëert ook blijvende herinneringen voor u en uw gasten. Maak uw evenement bij Stadion Galgenwaard onvergetelijk met de Gooise Photobooth.

Waarom Kiezen voor de Gooise Fotobooth?

Kiezen voor de Gooise Fotobooth bij de Kalkovens betekent kiezen voor kwaliteit, creativiteit en een gegarandeerd succesvol evenement. Met hun jarenlange ervaring en een uitgebreide lijst van tevreden klanten, staat de Gooise Fotobooth bekend om hun professionaliteit en de capaciteit om elk evenement te transformeren in een memorabele ervaring​​.

De Gooise Fotobooth is een fantastische toevoeging aan elk evenement. Met de fotobooth, persoonlijke ansichtkaarten, professionele printer, en de mogelijkheid tot het delen op sociale media, zorgt de Gooise Fotobooth vaak voor een geweldige en onvergetelijke ervaring voor alle gasten.

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

Veelgestelde vragen over de Gooise Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegen meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met je eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt je graag bij het ontwerpen van je template, inclusief bijv. een bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

Wilt u meer weten?

Neem contact voor meer informatie en ontdek hoe de Gooise Fotobooth uw volgende evenement bij de Kalkovens kan verrijken. Of bezoek Gooise Fotobooth voor meer details en vraag een offerte aan om uw evenement met ons te bespreken.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth

al vanaf € 299,-

OFFERTE