Fotobooth voor de Kerst

Onze fotobooth op jouw Kerstfeest

Een Gooise fotobooth huren kan al vanaf € 299,95

de Fotobooth voor jouw Kerstevenement

De Gooise Fotobooth op jouw Kerstfeest

De Gooise fotobooth is de luxe fotobooth voor jullie bedrijfsevenement of Kerstfeest. Een luxe zuil met printer waarmee je 4 uur lang je eigen foto’s op je eigen ontwerp foto afdrukt. De leukste foto’s dus met bijv. je bedrijfslogo, een datum, kersttakjes of een heel ander ontwerp! We helpen je graag en maken een mooi template voor je zodat je gasten en collega’s op je eigen unieke template kunnen ‘shinen’. Uiteraard kun je ook filmpjes maken en zenden we alle foto’s en filmpjes na!

Via ons formulier kunt u een fotobooth reserveren bijv. ergens in de kerstperiode of op een andere door u gewenste datum. We nemen geheel vrijblijvend contact met u op en sturen dezelfde dag een offerte.

Wij bieden u verschillende opties, van onbeperkt printen tot bemande fotobooth met persoonlijke ondersteuning.

U heeft al een luxe Gooise fotobooth op uw evenement vanaf € 299,-. Wilt u 4 uur lang onbeperkt printen? Dat kan ook en dan betaalt u slechts € 349,-. Kijk snel of er nog een fotobooth beschikbaar is op de datum van jullie kerstfeest of evenement.

de Gooise Fotobooth

Als je op je kerstfeest of evenement voor de foto’s een plek wil waar je gasten makkelijk, leuk en snel hun fotopose maken dan is de Gooise Fotobooth voor bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag de ideale oplossing! Een bijkomend voordeel van onze luxe fotozuil is dat deze voordeliger is, minder ruimte inneemt en wanneer je met meerdere personen tegelijk op de foto wilt, dan past dat beter voor een fotopaal dan in een hokje. Onze Gooise Fotobooth neemt niet veel ruimte in beslag .Eigenlijk past onze photobooth met printer op ieder Gooise feest en als je wilt worden de foto’s direct geprint met je eigen gepersonaliseerde fotokader.,

Onze fotobooths beschikken over moderne software waarmee we jouw Gooise evenement één groot feest wordt. Enkele opties van onze fotobooth software:

  • Maak foto’s, korte fimpjes en Boomerangs
  • Print de foto’s direct op locatie
  • Persoonlijke logo’s, watermerken, teksten
  • Deel via Social Media, via e-mail, SMS, Dropbox
  • Bekijk de foto’s op je eigen telefoon via de QR code.
  • Ontvang alle foto’s op een USB stick of via een link.


Wat kan de Gooise photobooth?

Gepersonaliseerd fotokader

Met onze moderne fotozuil maak je niet alleen foto’s maar ook leuke korte filmpjes en deel je ze met jezelf en je vrienden via Social Media, email, sms en, heel handig, een QR code. Indien gewenst ontwerpen we speciaal voor jou en je gasten een gepersonaliseerd fotokader.

gooise-fotobooth-screenshot
gooise-fotobooth-screenshot

Foto effecten

Pas verschillende effecten toe op je foto’s: zwart wit, sepia, urban, negatief en nog veel meer. Daarnaast is het ook mogelijk emoticons en andere symbolen toe te voegen na het maken van de foto’s.

Print

Bij de Print optie maakt de Gooise photobooth 4 foto’s met telkens een pauze om weer een nieuwe houding aan te nemen of een gekke bek te trekken. Deze 4 foto’s komen in het persoonlijke kader te staan. De printer drukt de print in prachtige fotokwaliteit af. De prints zijn gelijk droog en kunnen dus direct meegenomen worden door de gasten. Het is ook mogelijk om een print meerdere malen af te drukken. Zo kan men bijvoorbeeld ook 1 print in het gastenboek plakken en 1 print voor de gasten mee naar huis genomen kunnnen worden. De print wordt ook opgeslagen en je ontvangt deze na afloop van het evenement middels een downloadlink. Dit geldt trouwens ook voor alle losse foto’s.

De print is een leuk aandenken voor de gast, maar we leveren alle beelden ook digitaal na aan onze klant

De klant is koning. We zorgen daags na het event altijd voor digitale aanlevering van alle gemaakte beelden (zowel de prints als de losse foto’s). Jij krijgt altijd alle gemaakte foto’s via WeTransfer, USB-stick, DVD of online gallery zodat je thuis of op de zaak lekker kan nagenieten van een geslaagd evenement.

Met of zonder begeleiding

Onze fotobooths zijn zo ontworpen dat werkelijk iedereen van jong tot oud de photobooth zelf kan bedienen. Op deze manier is er geen begeleiding nodig. Maar indien gewenst doen we dat ook!

GIF

Ook leuk is een GIF, een video van 4 afbeeldingen na elkaar die zich blijft herhalen. Zo ontstaat er een zogenaamde loop (een herhaling van afbeeldingen). Kortom, je ziet dus 4 afbeeldingen die zich blijven herhalen. De GIF wordt digitaal opgeslagen en je ontvangt deze na afloop van het evenement middels een downloadlink. De gasten kunnen de GIF uiteraard ook weer delen via email, SMS en social media.

Boomerang

Boomerang is een video van 1 seconde welke zich voor- en achteruit blijft afspelen. Dit zorgt voor een erg leuk effect. Boomerang is een bekend van Instagram en andere social media platformen. De Boomerang wordt digitaal opgeslagen en je ontvangt deze na afloop van het evenement middels een downloadlink.

Een topprinter

De printer levert prachtige prints op postcard formaat (10×15 cm). Weg dus met de ouderwetse strip prints (5×15 cm) waar de foto’s zo klein zijn dat je amper kan zien wie erop afgebeeld staat! Deze prints van de hoogste kwaliteit zijn gelijk droog, geen vieze vingers dus of schade aan de prints.