De Gooise Photobooth bij Sibiz in Ouderkerk a/d Amstel

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Photobooth huren in Ouderkerk

Wil je een Photobooth huren bij Sibiz?

Of je het nu schrijft als Photobooth of wat “Hollandser” als Fotobooth, wanneer je op zoek bent naar de leukste fotozuil voor je feest of zakelijk evenement bij Sibiz in Ouderkerk a/d/ Amstel, dan is de Gooise Fotobooth je beste optie!

Met onze luxe photobooth met rode loper wordt elk feest een gegarandeerd succes. Met deze luxe fotozuil vindt iedereen het leuk om foto’s en filmpjes te maken. Onze photobooth zorgt voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

De Gooise fotobooth staat vaak bij evenementenlocatie Sibiz. Op nog geen tien minuten rijden van Amsterdam ligt Sibiz: een prachtige plek in het mooie Ouderkerk aan de Amstel, pal naast de Amstelkerk aan het water. Hier verzorgt evenementenbureau Sibiz graag uw vergadering, bedrijfsevenement, congres, feest of jullie bruiloft. Het is dan ook een van onze favoriete locaties.

Zoek je een photobooth bij Sibiz in Ouderkerk a/d Amstel? Da’s mooi, want bij ons krijg je een gratis upgrade als je Sibiz als locatie kiest!

Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! We leggen al je momenten vast met foto en film en leveren alles na in een prachtig digitaal pakketje. Als je wilt, kunnen we op locatie ook al je foto’s uitprinten in je eigen fotokader ontwerp. En heb je de Gooise Fotozuil gehuurd i.c.m. een optreden van de Gooise DJ ? Dan kun je rekenen op extra korting.

Uniek en gepersonaliseerd

Onze photobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact. Zo zijn we goed op de hoogte en ontwerpen we op verzoek je eigen fotokader en zien de de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_separator size=”huge”][us_image image=”1228″][/vc_column][/vc_row]