De Gooise Photobooth bij Brasserie Mauve

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Photobooth huren bij Mauve?

Of je het nu schrijft als Photobooth of wat “Hollandser” als Fotobooth, wanneer je op zoek bent naar de leukste fotozuil voor je feest of zakelijk evenement bij Brasserie Mauve, dan is de Gooise Fotobooth je beste startpunt! Met onze photobooth wordt elk Goois feest een gegarandeerd succes. Met deze luxe fotozuil vindt iedereen het leuk om foto’s te maken. Onze photobooth zorgt voor extra veel hilarische momenten die jij en je gasten niet snel zullen vergeten.

Zoek je een photobooth voor bij Brasserie Mauve in Laren? Da’s mooi, want bij ons krijg je een gratis upgrade als je Mauve als locatie kiest!

Poseer, lach, deel en print

Met onze photobooth is het echt 4 uur lang feest. We zorgen dat iedereen fantastisch op de foto komt! We leggen al je moment vast en leveren ze na in een prachtig digitaal pakketje. Als je wilt kunnen we op locatie ook al je foto’s uitprinten in je eigen fotokader ontwerp. En heb je de Gooise Fotozuil gehuurd i.c.m. een optreden van de Gooise DJ ? Dan kun je rekenen op extra korting.

Uniek en gepersonaliseerd

Onze photobooth zorgt voor extra veel fotoplezier. Hoe we dat doen? Voor het feest of evenement hebben we uitgebreid contact. Zo zijn we goed op de hoogte en ontwerpen we op verzoek je eigen fotokader en zien de de fotoprints er precies uit zoals jij wilt.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_separator][us_image image=”1148″][us_separator][us_image image=”1156″][/vc_column][/vc_row]

Onze fotocabines zijn perfect voor verschillende soorten evenementen, zoals bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea, verjaardagsfeesten en meer. Als u een fotocabine huurt, zorgen wij ervoor dat deze op tijd wordt geleverd en opgezet op de locatie van uw evenement. We zullen de fotocabine tijdens het evenement bemannen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat iedereen de kans krijgt om onvergetelijke foto's te maken.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om een professionele DJ in te huren, onze Gooise DJ. Hij zal ervoor zorgen dat uw feest onvergetelijk wordt met de beste muziek en sfeer. U kunt de DJ eenvoudig boeken via onze website en wij zorgen voor de rest.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu