De Gooise Photobooth

De Gooise Photobooth maakt je feest tot een compleet succes.Maak de hele avond onbeperkt foto’s, videos en korte filmpjes op je feest met onze photobooth. Deel, print en bewaar je herinneringen voor altijd op een prachtige foto in ansichtkaartformaat!

De Gooise Photobooth

De Gooise Photobooth maakt je feest tot een compleet succes.
Maak de hele avond onbeperkt foto’s, videos en korte filmpjes op je feest met onze photobooth. Deel, print en bewaar je herinneringen voor altijd op een prachtige foto in ansichtkaartformaat! Nee, geen kleine fotostripjes, wij printen echt mooie herinneringen.

Wellicht ken je ons al, bijvoorbeeld van een Q-Music Foute Party, of misschien zijn we nieuw voor je, maar we garanderen een avond vol pret en hilarische momenten met onze photobooth.

Boek nu de Gooise photobooth met 4 uur onbeperkt printen al vanaf € 299,-.

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

  • Maak foto, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
  • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af
  • Deel via Social Media en Apple Airdrop
  • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart
  • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
  • Topservice! We brengen de Booth, leggen alles goed uit en halen hem op

Veelgestelde vragen over een Photobooth

Wat is inbegrepen in het basispakket van de Gooise Fotobooth?
Het basispakket van de Gooise Fotobooth omvat de huur van de fotobooth, we brengen en halen de fotobooth, uitleg, digitale nalevering van alle foto's en filmpjes, een online galerij met alle foto's en filmpjes, en de mogelijkheid om foto's te delen via Airdrop, Instagram, e-mail en Twitter. Optioneel kunt u ook kiezen voor onbeperkt printen en een gepersonaliseerd fotokader. Tegen meerprijs is er de hele avond een begeleider aanwezig.

Hoe werkt de korting en gratis upgrade in combinatie met de Gooise DJ?
Als u de Gooise Fotobooth huurt in combinatie met een complete show van de Gooise DJ, kunt u profiteren van een speciale korting en een gratis upgrade. U krijgt dan het meest uitgebreide pakket, inclusief onbeperkt printen, voor slechts € 299,95.

Hoe kan ik mijn eigen design ansichtkaarten laten ontwerpen en printen met de Gooise Fotobooth?
De Gooise Fotobooth biedt de mogelijkheid om ansichtkaarten met je eigen ontwerp te laten printen. Het team helpt je graag bij het ontwerpen van je template, inclusief bijv. een bedrijfslogo of andere gewenste elementen. Neem contact op met de Gooise Fotobooth voor meer informatie over deze unieke optie.

Boek de Gooise Photobooth

al vanaf € 299,-

OFFERTE

Reserveren

We zeggen het echt niet om cool te doen, maar de Gooise Photobooth is maar beperkt beschikbaar en snel uitverkocht. Vraag daarom ruim vooraf je offerte aan en boek op tijd. Dan hoeven we je niet teleur te stellen.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth


⭐⭐⭐⭐⭐
al vanaf € 299,-

OFFERTE