Jouw Bruiloft onvergetelijk met de Gooise Photobooth

Met een Gooise Photobooth op je bruiloft voeg je een vleugje plezier en flair toe die je gasten niet zullen vergeten.

Jouw Bruiloft onvergetelijk met de Gooise Photobooth

Jullie grote dag verdient bijzondere momenten die voor altijd gekoesterd worden. Met een Gooise Photobooth op je bruiloft voeg je een vleugje plezier en flair toe die je gasten niet zullen vergeten.

Waarom een Photobooth Onmisbaar is op Jouw Bruiloft

Een photobooth is de hartslag van elk bruiloftsfeest. Het is een plek waar gasten samenkomen, lachen en de liefde vieren. Onze booths bieden niet alleen entertainment, maar creëren ook tastbare herinneringen aan jouw speciale dag. Elke foto die wordt gemaakt, is een ansichtkaart van het moment, een glimlach die voor altijd bewaard blijft.

Kies Jouw Perfecte Photobooth Pakket

Bij Gooise Photobooth begrijpen we dat elke bruiloft uniek is. Daarom bieden we verschillende pakketten aan die passen bij elke stijl en budget. Of je nu kiest voor het klassieke pakket of de luxe optie, we zorgen ervoor dat de photobooth ervaring aansluit bij jouw bruiloftsthema.

Kies Jouw Perfecte Photobooth Pakket
Kies Jouw Perfecte Photobooth Pakket

Hoe Onze Photobooth Jouw Bruiloft Verrijkt

Onze photobooths zijn meer dan alleen een camera met een gordijn. Ze zijn ontworpen om naadloos op te gaan in jouw bruiloftsdecor en voegen een element van interactief entertainment toe. Met onbeperkte prints, gepersonaliseerde fotostrips en een online galerij, biedt onze service een volledige ervaring van begin tot eind.

6 redenen om de Gooise Photobooth te huren

 • Maak de leukste foto's, filmpjes , GIFjes, Boomerangs, Video's etc.
 • We drukken prachtige ansichtkaarten voor je af.
 • Deel via Social Media en Apple Airdrop.
 • We maken een uniek ontwerp voor je fotokader/ansichtkaart.
 • We leveren alles digitaal na in een groot pakket!
 • Topservice!

Reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen

Een photobooth is een populaire aanvulling op bruiloften en onze agenda vult zich snel. We raden je aan om vroegtijdig te reserveren om zeker te zijn van de aanwezigheid van de Gooise Photobooth op jouw bruiloft.

Reviews

⭐ Bekijk meer reviews op Truspilot

💡
Zeker een aanrader! Fijne, goede service + leuke foto's
Voor ons personeelsfeest hebben wij gebruik gemaakt van de Gooische Fotobooth. Alles was top geregeld! De fotobooth is compact en foto's maken gaat lekker snel. Zelfs hele groepen konden samen op de foto. Ook leuk dat je kon kiezen voor een boomerang of een filmpje. Je kon zowel de foto's uitprinten op ons eigen ontworpen kaartje, maar ook naar jezelf airdroppen (vet handig!) De bureau's van mij en mijn collega's hangen vol met leuke foto's.
Enorm bedankt!
- Review van Laura H. -

Leg de Liefde Vast met Stijl en Plezier

Op jullie bruiloft is elk moment gevuld met liefde en vreugde, en de Gooise Photobooth legt deze emoties vast op een manier die even authentiek als stijlvol is. Onze booths zijn uitgerust met de laatste technologie om ervoor te zorgen dat elke lach, elke knuffel en elke gekke bek kristalhelder wordt vastgelegd. Met onze professionele apparatuur en levendige props wordt elke snapshot een levendige herinnering die de tand des tijds zal doorstaan.

Een Persoonlijke Touch voor Jouw Bruiloft

We geloven dat personalisatie de sleutel is tot een onvergetelijke ervaring. Daarom kun je het thema en de stijl van de photobooth aanpassen. Van een persoonlijk ontwerp van de fotostrips tot een volledige branding van de booth, we zorgen ervoor dat het een perfecte match is met jouw bruiloftsthema.

Delen met Vrienden en Familie

Het plezier hoeft niet te stoppen bij de print. Met onze digitale deelmogelijkheden kunnen je gasten hun foto's direct delen op sociale media. Of het nu gaat om een snelle tweet of een post op Instagram, de vreugde van jouw bruiloft kan in real-time gedeeld worden met de wereld.

Maak kennis met onze bruiloft Fotobooth

Benieuwd naar hoe onze photobooths eruitzien en wat ze kunnen? We vertellen je graag over de opties en geven een voorproefje van de mogelijkheden. Je zult zien dat onze fotobooths niet alleen functioneel zijn, maar ook een prachtige toevoeging zijn aan jouw feestdecoratie.

Onvergetelijke Momenten Vastgelegd

Geweldig handige software

Bij Gooise Photobooth maken we gebruik van moderne software die een breed scala aan deelmogelijkheden biedt voor de prachtige herinneringen die u bij ons creëert:

 • E-mail: U kunt uw prachtige foto’s, GIF’s, boemerangs en video’s direct vanuit onze fotbooth naar uw e-mail sturen.
 • SMS: Wilt u uw herinneringen direct delen? Geen probleem! Onze app biedt de mogelijkheid om de vastgelegde inhoud via SMS te delen.
 • Social Media: Deel uw vreugde met de wereld! Onze app ondersteunt het delen op Twitter en andere sociale mediaplatforms.
 • WhatsApp: Deel uw foto’s en video’s gemakkelijk met uw vrienden en familie via WhatsApp.
 • QR-code: Voor elke foto of video die we vastleggen, genereren we een unieke QR-code. U kunt deze QR-code scannen om uw foto’s of video’s te downloaden.
 • Afdrukken: Naast het delen van digitale inhoud, bieden we u ook de mogelijkheid om fysieke papieren afdrukken van elke grootte te krijgen.

Bij Gooise Photobooth maken we het voor u gemakkelijk om uw herinneringen te delen en te bewaren. Bovendien is het een geweldige manier voor evenementenorganisatoren om hun evenementen te promoten, aangezien de gedeelde inhoud kan worden voorzien van een logo of de boodschap van het evenement. We kijken ernaar uit om samen met u onvergetelijke herinneringen te creëren!

💡
Bij Gooise Photobooth maken we gebruik van software, die een breed scala aan deelmogelijkheden biedt voor prachtige herinneringen

Onvergetelijke Momenten Vastgelegd

Elk koppel wil dat hun bruiloft onvergetelijk wordt. Een van de beste manieren om dit te waarborgen, is door momenten vast te leggen die jaren later nog steeds een glimlach op je gezicht toveren. De Gooise Photobooth biedt een unieke ervaring die verder gaat dan alleen foto's nemen; het is een moment van samenzijn, gelach en echte connectie.

Photobooth service die verder Gaat

Bij Gooise Photobooth gaat onze service verder dan het leveren van een photobooth. We zorgen voor een soepele ervaring van begin tot eind, inclusief op- en afbouw en een vriendelijke host die ervoor zorgt dat jouw gasten de beste tijd hebben zonder dat jij je ergens zorgen over hoeft te maken.

Blikvanger op jullie Bruiloft

Niet alleen zijn de foto's geweldige aandenkens, onze photobooths zijn ook echte blikvangers. Kies uit verschillende stijlen en ontwerpen van de ansichtkaart om ervoor te zorgen dat de photobooth prints naadloos aansluiten bij het thema en de sfeer van jouw bruiloft.

Duurzaam Plezier

Duurzaamheid is belangrijk, ook op jouw bruiloft. Daarom bieden wij de mogelijkheid om foto's digitaal te bewaren en te delen, zodat je ook na de bruiloft nog plezier kunt hebben van de gemaakte herinneringen, zonder het milieu onnodig te belasten.

De Finishing Touch voor Jullie Speciale Dag

Onze photobooth is de 'finishing touch' die jullie bruiloft net dat beetje extra geeft. Het is een plek waar gasten zich even kunnen onttrekken aan het feestgedruis om een blijvende herinnering te creëren. Met de Gooise Photobooth wordt elke glimlach, elke pose, en elk geluksmoment vereeuwigd.

Voorbereid op Elk Moment

Elke bruiloft is dynamisch en vol onverwachte, mooie momenten. Onze photobooth is altijd klaar om deze momenten te vangen, zodat jullie een tastbaar aandenken hebben dat de essentie van de dag weerspiegelt. Met de flexibele oplossingen van Gooise Photobooth kunnen jullie en jullie gasten onbezorgd genieten.

Reserveer nu en kijk uit naar een bruiloft vol plezier, lachen, en herinneringen die een leven lang meegaan.

Klaar om te Boeken?

Klaar om een onvergetelijke toevoeging aan jullie bruiloft te boeken? Wacht niet langer en verzeker je van een Gooise Photobooth voor jullie grote dag.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu

Boek de Gooise Photobooth

al vanaf € 349,-

OFFERTEKey Takeaways van de Gooise Photobooth

AspectBeschrijvingLink
Onvergetelijk PlezierVoeg een unieke ervaring toe met de Gooise Photobooth op jullie bruiloft.Gooise Photobooth Bruiloft
Persoonlijke ServiceGeniet van een soepele ervaring met volledige op- en afbouw en een vriendelijke host.Service en Host
Stijlvolle DesignsKies uit diverse stijlen en designs die bij jullie thema passen.Fotobooth Ontwerpen
Duurzame HerinneringenDeel en bewaar foto's digitaal voor blijvend plezier zonder het milieu te belasten.Digitale Foto's
BoekingsgemakReserveer de photobooth eenvoudig en zorg voor een zorgeloze toevoeging aan jullie bruiloft.Reserveer de Photobooth