Wat is de Gooise Photobooth ?

Wat is de Gooise Photobooth ?

Onze eigen luxe VIP fotozuil die van ieder Goois feest een happening maakt

Wilt u een photobooth huren in ‘t Gooi, dan bent u bij de Gooise Photobooth aan het juiste adres. De Gooise DJ is al jaren een begrip in ‘t Gooi en omstreken. Vanwege de grote vraag naar fotobooth mogelijkheden voor bruiloften en evenementen is daarom de Gooise Photobooth gestart. En we fotograferen en printer er volop op los!

Onze photobooth, een zeer luxe verlichte fotozuil met professionele fotoprinter, maakt ieder Goois feest een compleet succes. Wil je jouw party of evenement in Bussum, Blaricum, Laren, Naarden of elders in ‘t Gooi opvrolijken? Doe het met onze Gooise photobooth!

DE PERFECTE SFEER

DIKKE PRET MET FOTO EN VIDEO

De photobooth brengt de gasten samen en het geeft direct de juiste partysfeer. Onze meegeleverde printer maakt ansichtkaarten van de allerhoogste kwaliteit. Onze booth is uiterst simpel in gebruik en neemt weinig ruimte in. Voor ieder soort feest is er een geschikte fotobooth, inclusief de mogelijkheid de foto’s te printen. We installeren de fotozuil en printer en de gasten kunnen zelf aan de slag, maar we bieden eventueel ook ondersteuning aan op de locatie tijdens het feest.

- De photobooth is luxe
- Maak foto’s, korte video’s en print op ansichtkaart.
- Deel via Social Media of Apple Airdrop
- Achteraf worden alle foto’s en filmpjes digitaal nageleverd

PHOTOBOOTH MET OF ZONDER BEGELEIDING

ONZE NETTE MEDEWERKERS HELPEN DE GASTEN

Het kan handig zijn een medewerker van de Gooise Photobooth op locatie aanwezig te hebben tijdens uw bruiloft, evenement of feest. Hij of zij kan de gasten helpen de leukste filmpjes en foto’s te maken.

Onze fotozuil is zeer eenvoudig in gebruik, maar een beetje assistentie is altijd leuk en gezellig. Onze photobooth medewerker zorgt er ook voor dat alles de hele avond blijft werken en rolt de rode loper uit voor de gasten.

Prijzen

verassend voordelig

Photobooth SILVER         € 199,95

kleine evenementen – digitale foto en film & social media

Photobooth GOLD           € 299,95

digitale foto en film & social media – 200 prints

Photobooth PLATINUM          € 349,95

digitale foto en film & social media – ONBEPERKT printen

Photobooth DIAMOND       € offerte

digitale foto en film & social media – ONBEPERKT printen

Photobooth & DJ COMBI      € 299,95

HUUR JE DE GOOISE DJ IN DAN KRIJG JE EEN PLATINUM UPGRADE
(Prijs van de DJ niet inbegrepen)


EIGEN ONTWERP

Met de Gooise Photobooth leveren we ook desgewenst een printer die je eigen ontwerp uitprint op de allerhoogste kwaliteit op formaat ansichtkaart. Wij kunnen u uiteraard helpen bij het ontwerp van de template, bijvoorbeeld met bedrijfslogo. Neem voor meer informatie gerust contact op met ons, we doen het graag.

U kunt de hele avond printen maar de foto’s kunnen ook gedeeld worden via Airdrop, rechtstreeks naar iPhones, of naar Instagram, Email en Twitter.

Onze booth is compact, modern, chique en tovert een lach op ieders gezicht. Voor bruiloften, verjaardagen, open dagen, beurzen, festivals, jubilea, bedrijfsfeestjes en nog veel meer party’s.

Wilt u een photobooth huren en onbeperkt printjes maken? Vraag een gratis offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

voor de Gooise Photobooth

OFFERTE