Photobooths

Onze photobooth staat garant voor plezier

Een Gooise photobooth huren kan al vanaf € 199,95

Als je op je evenement voor de foto’s een plek wil waar je gasten makkelijk, leuk en snel hun fotopose maken dan is de Gooise photobooth voor je bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag de ideale oplossing! Een bijkomend voordeel is dat onze photobooth voordelig is, minder ruimte inneemt en wanneer je met meerdere personen tegelijk op de foto wilt, dan past dat beter voor een Gooise photobooth dan in een hokje. Onze booth neemt niet veel ruimte in beslag .Eigenlijk past onze photobooth met printer op ieder Gooise feest en als je wilt worden de foto’s direct geprint met je eigen gepersonaliseerde fotokader.

Onze fotobooths beschikken over moderne software waarmee we jouw Gooise evenement één groot feest wordt. Enkele opties van onze fotobooth software:

  • Maak foto’s, korte fimpjes en Boomerangs
  • Print de foto’s direct op locatie (optioneel)
  • Deel met Apple Airdrop
  • Persoonlijke logo’s, watermerken, teksten
  • Deel via Social Media, via e-mail, SMS, Dropbox
  • Bekijk de foto’s op je eigen telefoon via de QR code.
  • Ontvang alle foto’s op een USB stick of via een link.
  • Reserveer vrijblijvend

Wat kan de Gooise photobooth?

Gepersonaliseerd fotokader
Met onze moderne fotozuil maak je niet alleen foto’s maar ook leuke korte filmpjes en deel je ze met jezelf en je vrienden via Social Media, email, sms en, heel handig, een QR code. Indien gewenst ontwerpen we speciaal voor jou en je gasten een gepersonaliseerd fotokader.

Foto effecten
Pas verschillende effecten toe op je foto’s: zwart wit, sepia, urban, negatief en nog veel meer. Daarnaast is het ook mogelijk emoticons en andere symbolen toe te voegen na het maken van de foto’s.

Prachtig printen
Bij de Print optie maakt de Gooise photobooth 4 foto’s met telkens een pauze om weer een nieuwe houding aan te nemen of een gekke bek te trekken. Deze 4 foto’s komen in het persoonlijke kader te staan. De printer drukt de print in prachtige fotokwaliteit af. De prints zijn gelijk droog en kunnen dus direct meegenomen worden door de gasten. Het is ook mogelijk om een print meerdere malen af te drukken. Zo kan men bijvoorbeeld ook 1 print in het gastenboek plakken en 1 print voor de gasten mee naar huis genomen kunnnen worden. De print wordt ook opgeslagen en je ontvangt deze na afloop van het evenement middels een downloadlink. Dit geldt trouwens ook voor alle losse foto’s. De fotoprint is een leuk aandenken voor de gast, maar we leveren alle beelden ook digitaal na aan onze klant

De klant is koning. We zorgen daags na het event altijd voor digitale aanlevering van alle gemaakte beelden (zowel de prints als de losse foto’s). Jij krijgt altijd alle gemaakte foto’s via WeTransfer, USB-stick, DVD of online gallery zodat je thuis of op de zaak lekker kan nagenieten van een geslaagd evenement.

Met of zonder begeleiding
Onze fotobooths zijn zo ontworpen dat werkelijk iedereen van jong tot oud de photobooth zelf kan bedienen. Op deze manier is er geen begeleiding nodig. Maar indien gewenst doen we dat ook!

GIF
Ook leuk is een GIF, een video van 4 afbeeldingen na elkaar die zich blijft herhalen. Zo ontstaat er een zogenaamde loop (een herhaling van afbeeldingen). Kortom, je ziet dus 4 afbeeldingen die zich blijven herhalen. De GIF wordt digitaal opgeslagen en je ontvangt deze na afloop van het evenement middels een downloadlink. De gasten kunnen de GIF uiteraard ook weer delen via email, SMS en social media.

Boomerang
Boomerang is een video van 1 seconde welke zich voor- en achteruit blijft afspelen. Dit zorgt voor een erg leuk effect. Boomerang is een bekend van Instagram en andere social media platformen. De Boomerang wordt digitaal opgeslagen en je ontvangt deze na afloop van het evenement middels een downloadlink.

Een topprinter
De professionele printer levert prachtige prints op postcard formaat (10×15 cm). Weg dus met de ouderwetse strip prints (5×15 cm) waar de foto’s zo klein zijn dat je amper kan zien wie erop afgebeeld staat! Deze prints van de hoogste kwaliteit zijn gelijk droog, geen vieze vingers dus of schade aan de prints.

Gratis Upgrade
Huur je de Gooise photobooth i.c.m. een optreden van een van onze DJ’s, dan krijg je extra korting en een gratis upgrade.

De Gooise Photobooth

Maak uw feest of evenement onvergetelijk met de Gooise Photobooth! 

Onze fotobooth is dé luxe en leuke manier om uw gasten te vermaken en een blijvende herinnering te creëren. Onze professionele apparatuur zorgt voor haarscherpe foto's en onze brede selectie van accessoires stelt uw gasten in staat om zich helemaal uit te leven.
Wacht niet langer en huur nu de Gooise Photobooth supervoordelig voor uw evenement! 

Reserveer nu